jo akoma. po planifikoja kete vit nje tour ne kine, ku patjeter do fusja edhe tibetin, por vendet per te vizituar ishin teper per aq kohe sa kisha nder mend te kaloja aty (15) dhe kam vendosur qe kur te shkoj ne kine, nuk do shkoj per me pak se 1 muaj.
vendin e planifikuar e spostova per me ne jug... :-)
Vasudhaiva Kutumbakam
Nje shok i imi me tha qe nuk kishte arritur dot ne Tibet, sepse ishte bllokuar ne tren ne nje qytet nja 8 ore larg Tibetit dhe kishte mbetur pa e pare...
E kam fiksim Tibetin, nje dite do shkoj patjeter
p.s; e kam qenin me origjine nga Tibeti, meqe ra fjala
Goxha tour paske planifikuar, kalofsh bukur...aty tek ajo zona me ne jug![]()
10 dite ne greece ....mikonos e santorini ..pastaj nga karaburuni e poshte me qender dhermi
per mua vendi em i bukur per pushime natyrisht ishujt e karaibeve e ne vecanti REPUBLICA DOMENICANA
kisha vendos te vija ne south carolina por pati nje ndryshim te vogel
neser kam nje operim rutine ne spital edhe mbas asaj nese cdo gje vete mbar i hope so
them ti bej pushimet ne vermont edhe montreal
Partizoni
akoma nuk kam gjetur nje shqiptar qe e quan kete vend ashtu sic duhet. lol
sdq eshte vend qe te ofron vetem plazhe perrallore dhe thuajse asgje tjeter per te vizituar.
azia juglindore eshte 1000 here me e bukur. te njejtet plazhe, por eshte shume shume tjeter per te pare...
Vasudhaiva Kutumbakam
Dhermi ose Oher![]()
"Effort creates intelligence."
KE TE DREJTE .....qe te mos shfajesohem nuk e bera nga nxitimi ,por tani do ta shkruaj mire ..republica dominicana.....
per bora bora mbase ke te drejte por sjam tu dhen 5000 euro ...sa per phuket e maldives preferoj punta cana .....ke plazh ke alpinizem ke shpella pa fund , ke edhe jeeping .....plus edhe nja 5 lloje bannanesh e ca "fruta te tjera super te fresketa"
Krijoni Kontakt