Megjithese Windows 7 po vendos themele te forta per nje treg shume te konsoliduar perseri windows xp ka "militantet"e tij.Une personalisht perdor te dy se bashku per te perfituar nga te dy.
Ju cilin perdorni dhe si argumentoni zgjedhjen tuaj?
Megjithese Windows 7 po vendos themele te forta per nje treg shume te konsoliduar perseri windows xp ka "militantet"e tij.Une personalisht perdor te dy se bashku per te perfituar nga te dy.
Ju cilin perdorni dhe si argumentoni zgjedhjen tuaj?
Win7 asnjeher nuk e tepron
// Dj PiRoMaN
Loneliness brings pain and pain makes you a genius... ;)
Win 7 Pro 64 Bit shkrumbon cdo gjė pothuajse. Sado ta kem dashur XP-nė, 7 ėshtė nė disa nivele mė sipėr. Pėrsa i pėrket Vistės, ishte njė sistem skandaloz, dhe pati rrolin qė pati Milleniumi pėr XP-nė. U pėrdorėn si trampolina.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
me vertete qe win 7 ia vlen per gjithcka.
akoma me keto pyetje !? phhh
qenke dhe shqiptar teknik....
Q-n ta paskan fshir..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga evalt : 03-06-2011 mė 18:52
Evalt T
Une perdor Windows 7.Ishte i instaluar kur e bleva pc.Nuk me pelqen per te vetmin fakt qe ruan cdo adrese interneti qe une vizitoj.Sikur kam nje spiun ne shtepi me duket :P
Po lexoja kete lajmin tek CNN,i cili thote se kompania Windows mendohet qe ne vjeshte ose ne fillim te vitit te ardhshem,te nxjerri ne treg Windows 8.Per me teper lexoni lajmin,ne kete link. http://www.cnn.com/2011/TECH/mobile/...s.8/index.html
Or taj :P e di shume mire si ti fshij,gjithashtu edhe si te perdor internetin me private browsing,por nuk me pelqen perseri.Eshte ceshtje kendveshtrimi![]()
cfare eshte kjo tem koti? windows 7 eshte perfeksionimi i windows xp...
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Mere me leng se mishi u mbarua .... win7 2009 winxp 2001 .... ne prag te windows 8 qe do dale per nja 6 muaj ju ala rahasoni win7 me winxp ..... MAX RAM per XP 4GB MAX RAM per 7 deri ne ~200GB ja krahasimi me fantastik
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Krijoni Kontakt