Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Edhe Ty o Beso te shkaktoka neveri Mero. Mendova se vetem mua ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    une asnjehere nuk i kam konsideruar si artikuj te shkruar nga Merua i Bajgave te gjithe ato qe ka shkruar deri me tani .....

ai jo vetem qe nuk ka formacionin por as kulturen dhe aftesite e nje personi i cili ben analiza politike ....

shkurt te gjitha artikujt e tij une i kam marre si artikuj te shkruar ne te vertete nga qarqe anti-shqiptare dhe per me teper anti-berishiane, ku ai merua i bajgave i ve nje firme siper .....

me dudum se ai nuk me kane pare syte ndonjehere mua ....

.
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Citim Postuar mė parė nga juanito02 Lexo Postimin
    O beso dil dhe ti ka iher ka rreshti e diskuto pak.
    Sa here shkrun mero mereni me te jo me ca shkru ai.
    O juanito!
    Ore byrazer!Po tė kam thėnė qė nuk jam ushtar rreshti pėr shumė arsye.Nėse ne qė kemi mendim tė kundėrt me ty,jemi ushtarė rreshti,problemi ėshtė tėndi!N.q.s. ti mė quan burrė tė mirė apo tė keq pėr arsye tė "rreshtave" politikė,prap problemi ėshtė tėndi!
    Tani ti e di qė Merua i shkretė ka qėnė shumė ekstremist kur ishte me Berishėn!Ashtu ėshtė edhe sot por mos prit tė bėjė analiza Merua se atij ashtu i thonė.Nuk ėshtė vetvetja.Njė njeri qė shkon e ha bukė atje ku e kanė rrahur...!
    Ti je rrshtuar diku dhe unė nuk kam tė drejtė tė ta them sepse ėshtė zgjedhja tėnde.Sa pėr diskutime,ja po diskutojmė.E di qė nuk tė pėlqen ky lloj diskutimi por edhe mua nuk mė pėlqejnė ndonjėherė ato diskutime e tua.Gjithsesi,i lexoj dhe komentoj pa tė mėsuar ty se ēfarė duhet tė bėsh.Ti ke kurajon dhe kėrkon tė mėsosh tė tjerėt!Puna tėnde byrazer.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •