Close
Faqja 0 prej 86 FillimFillim 121050 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 852
    back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559

Thumbs down Hoxha Shefqet Krasniqi: Nënë Tereza e ka vendin në ferr!

Konferenca Islamike e Këshillit Qëndror Islamik e mbajtur në Biel të Zvicrës (Shqipëria jonë është anëtare e kësaj Konference) lëshon një valë të nxehtë deklaratash!. Sipas gazetës «Tages-Anzeiger», një nga folësit e Konferencës është edhe imami Shefqet Krasniqi, drejtues i komunitetit mysliman fondamentalist të Kosovës.

Në 2009 ky imam ka thënë se: 'Nënë Tereza duhet të digjet në ferr, sepse ajo nuk ishte muslimane'. Sipas zëdhëndësit për shtyp të Konferencës, Qazim Illi : ''Krasniqi përfaqëson figurën e integrimit për kosovarët dhe si i tillë është shumë i dashur për kosovarët e Zvicrës. Ajo që ai ka thënë më parë, nuk është domethënëse.''

Zëdhëndësja për shtyp e Partisë Kristiano-Demokrate të Zvicrës, shprehet se: «Të ftuar, që tregojnë idotësira dhe madje, as nuk janë të aftë të shprehen në gjuhën e vendit ku mirëpriten, as kanë çfarë kërkojnë këtu.»
    Edhe përfaqësuesi i Këshillit Nacional të partisë së liberalëve FDP-së, Christian Wasserfallen thotë: « Një ngjarje e tillë është për komunitetin musliman të Zvicrës kontraproduktive.Muslimanët liberalë të islamit europian duhet të çohen e ti tregojnë kësaj konference se ku janë caqet!»

http://www.20min.ch/news/kreuz_und_quer/story/24473219

Rroftë wehabizmi!
    Elegance is an attitude.

Ky meriton nje plumb ballit

Si edhe ata ne ate shoqate
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Hogja sorrollap suratli
    لمجاهدين

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Ky perfaqeson talibanet e ka vendin ne Avganistan...........

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

pu sa popullaritet

sa popullaritet i beni moj angjelina..e kujt ma..nje cope hoxhe nga kosova..lene pash zotin ne injorancen e vet..ai nuk perfaqeson as veten e tij e le ma perfaqesoka mulimanet e kosoves..debila ka pase ne trojet shqiptare , ka dhe do te kete perseri ne trojet tona..nje debil me shume apo nje debil me pak nuk ka rendesi...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Vendin ne ferr e paska vet ky...Hoxhe kinse,pse ne ferr?Sepse ka ndihmuar te vobektit a,bijne injorantet e i ndyejn edhe te pafajshmit..

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Hajt moj Nete po ku e di hoxha se kush ku e ka vendin?Po keto jane vetem perqarje,kjo teme eshte shtjellua njehere!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Hajt moj Nete po ku e di hoxha se kush ku e ka vendin?Po keto jane vetem perqarje,kjo teme eshte shtjellua njehere!
    Mendoj se hoxha duhet percjell mesazhet qe shkruhen ne kuran,njera nder shtyllat kryesore,,eshte ti ndihmosh te varverit,nuk me intereson a eshte perqarje,une them mendimin tim.

A e keni lexuar ate temen qe tregonte gjoja krejt te vertetat mbi Nene Terezen?
    Disa myslimane shqiptaro/kosovar ishin mbledhur e kishin bere nje dokumentar shume te gjate mbi Nene Terezen e nuk kishin lene fjale te keqe pa thene per te
    Ndaj, si ky hoxha ka plot te tjere qe e mendojne keshtu, fatkqesisht.

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin

Konferenca Islamike e Këshillit Qëndror Islamik e mbajtur në Biel të Zvicrës (Shqipëria jonë është anëtare e kësaj Konference) lëshon një valë të nxehtë deklaratash!. Sipas gazetës «Tages-Anzeiger», një nga folësit e Konferencës është edhe imami Shefqet Krasniqi, drejtues i komunitetit mysliman fondamentalist të Kosovës.

Në 2009 ky imam ka thënë se: 'Nënë Tereza duhet të digjet në ferr, sepse ajo nuk ishte muslimane'. Sipas zëdhëndësit për shtyp të Konferencës, Qazim Illi : ''Krasniqi përfaqëson figurën e integrimit për kosovarët dhe si i tillë është shumë i dashur për kosovarët e Zvicrës. Ajo që ai ka thënë më parë, nuk është domethënëse.''

Zëdhëndësja për shtyp e Partisë Kristiano-Demokrate të Zvicrës, shprehet se: «Të ftuar, që tregojnë idotësira dhe madje, as nuk janë të aftë të shprehen në gjuhën e vendit ku mirëpriten, as kanë çfarë kërkojnë këtu.»
    Edhe përfaqësuesi i Këshillit Nacional të partisë së liberalëve FDP-së, Christian Wasserfallen thotë: « Një ngjarje e tillë është për komunitetin musliman të Zvicrës kontraproduktive.Muslimanët liberalë të islamit europian duhet të çohen e ti tregojnë kësaj konference se ku janë caqet!»

http://www.20min.ch/news/kreuz_und_quer/story/24473219

Rroftë wehabizmi!
    Pike se Pari jam Shqiptar dhe jam krenar e me pastaj jame me besim te fese muslimane e jo vetem Musliman. Dhe nuk nuk ja vlene fare te miremi me kete njeri qe veten e quan Hoxhe apo Imam. Ky njeri eshte i krisur dhe vetem qellim kryesor e ka te ofendoje e shja gjdo gje qe eshte Shqiptare - Kombetare.

Dhe ky eshte nje mjerim i televizioneve dhe mediave tone qe mirren me kete percares te Kombit Shqiptar. !!!!!
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Faqja 0 prej 86 FillimFillim 121050 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •