Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-01-2011
    Postime
    105

Person i mbyllur

Jam person i mbyllur si ne jet te perditshme po ashtu edhe ne shkolle dhe qdo kund shum ngadale hapem me njerzit me klasen time po ashtu shum i mbyllur jam po ashtu me profesorat ne shkoll edhe pse kam shuum mendime ato smund ti ndaj me te gjithe

pyetja ime eshte se si une mundem me qen person shum me i hapur me njerzit
    dmth te jep nje djal i hapur qe shpreh mendimet

i/e regjistruar Maska e bejmellaf
    Anėtarėsuar
    08-04-2005
    Postime
    98
    Pershendetje
    Qe jeni person i mbyllur nuk ka ndonje te keqe,por mos te shkohet ne extrem.
    Sa i perket asaj qe nuk ndan mendime me shoket e shkolles apo Profesoret,une mendoi se njeriu gjithmone duhet ta kete nje apo dy shoke besnik qe te debatosh
    per tema te ndryshme,apo siq thot populli te jau hapesh zemren.
    Mos harro se njerezit qe jane te rezervuar jan edhe te sukseshem ne shumten e
    rasteve!

Me nderime

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-01-2011
    Postime
    105
    bejmellaf shum flm per sugjerimin me ndihmoj me vertet

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Doniii, ti e paske marre hapin e pare , ke marre guximin qe te shprehesh ketu . Kaq mjafton edhe ne jete . Gjej nje njeri qe te ofron me shume besim ne shpirtin tend dhe beje hapin e dyte ...qe t'i hapesh dhe te diskutosh , qofshin keto gjera edhe pakuptim . Hapi i trete eshte vetem riperseritje e hapit te pare ,te dyte e keshtu me rradhe .

Me pelqen nje shprehje qe perdoret ne anglisht :" Nuk ke nevoje te dish cfare do gjesh ( pas nje kerkimi) vetem fillo dhe kerko."

Take action eshte formula .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Viola.V : 31-05-2011 mė 19:28
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga doniii Lexo Postimin
    Jam person i mbyllur si ne jet te perditshme po ashtu edhe ne shkolle dhe qdo kund shum ngadale hapem me njerzit me klasen time po ashtu shum i mbyllur jam po ashtu me profesorat ne shkoll edhe pse kam shuum mendime ato smund ti ndaj me te gjithe

pyetja ime eshte se si une mundem me qen person shum me i hapur me njerzit
    dmth te jep nje djal i hapur qe shpreh mendimet
    Si fillim dallo njerezit,tipat qe ke aty rrotull ne shkolle.Kujt i duhet besuar dhe kujt jo.
    besimi krijohet nga njohja.Nqs nje person ne shkolle e njeh mire pasi je ne shkolle
    e ke pare degjuar ja njeh karakterin dhe percakton a eshte pozitiv apo negativ...
    hapu me njerez qe i njeh mire dhe kane keto cilesi:
    1.jane pozitive,jo rob te keqij.
    2.Nuk jane llafazane qe cdo gje qe degjojne e ndajne me te gjithe.Ajo hapja qe ti kerkon mund te shkaktoje probleme,varet se cfare do ndash me te tjeret.
    Nuk duhet te ndash me asnje gjera qe jane personale,vetem kalamajte dhe femrat mendjelehta flasin cfare enderre kane pare dje dhe hollesra dhe detaje nga jeta e tyre private,mendime ndjenja etj.Je cun jo kalama dhe jo femer.Ka gjera qe nuk duhen thene nuk duhen bere "share" me asnje.Mund te ndash mendime,njohuri opinione qe gjithmone jane pa zarar dhe pasoja.Pervec kesaj te folurit ne grupe shoqeri eshte i folur publik.Nuk duhen thene gjera qe kane te bejne me privacine tende si person,pavarsisht se je ne shoqeri,grup njerezish qe i njeh.
    Thuaj ate qe eshte per ty e pranushme qe tolerohet dhe ruaj te paprekur fakte/mendime ndjenja qe jane private te tuat.
    Gjithmone kontrollo dhe mendoje mire cfare do thuash pasi ajo qe do thuash mund te
    keq interpretohet nga te tjeret,mund te perdoret kunder teje.
    Ka njerez qe jane shume te mbyllur per shume arsye dhe kjo menyre te jetuari kthehet ne nje zakon,shndrrohet ne karakter qe me kalimin e kohes eshte shume shume i veshtire te ndryshohet.Nuk eshte ndonje gje e keqe.Por njerezit te vleresojne me shume nga e sjellura qendrimi gjerat qe ben qe eshte nje komunikim i heshtur por qe lexohet nga te tjeret dhe ne varesi te saj mund te krijojne nje pershtypje pozitive,ose negative.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •