Close
Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 132
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Nuk jam kundra ndertimit te xhamive, por mire eshte qe te mos jene objektet e vetme qe ndertohen ne Kosove. Objekti fetar nuk sjell ndonje zhvillim per vendin ne pergjithesi.. Thjesht u sherben besimtareve te praktikojne besimin e tyre. Te rinjte kane nevoje dhe per zhvillim kulturor, arsimor pse jo dhe argetim.
    Mia ne nuk kemi ndertu vetem xhamia ne kemi ndertu edhe shkolla kemi ndertu edhe qedra kulturore kemi ndertu edhe ambulanca e shtepi per te varfer ne vitet e 90 jo qe kemi ndertu shkolla te reja por edhe ather kur naj kan mbyll ato ne i kemi ber shtepit shkolla edhe pse kan rreziku ter familjen edhe pse i kan burgos torturu e vra prap se prap shkollat si kan mbyll gjitha keto nuk naj ka ndertu jugoslavia e as vatikani por i kan ndertu shqiptaret musliman te kosoves dhe mergimtaret musliman anemban botes

kurr me shum se se keto vitet e fundit nuk jan ndertu shkolla dhe qendra kulturore me shum sot pothuajse ne qdo fshat ka shkolla ne qdo qytet ka qendra kulturore ka qendra sportive kemi ambulanca kemi spitale

por sot kemi shumnevoj per xhamia dhe kete nuk po e kerkojm qe te na ndertoj shteti ato po i ndertojm vet sepse sot muslimanet ne kosov falen rrugve neper bor e shi andaj edhe ata kan te drejt te ken nje qender kulturore (Xhami) ku do te takohen me njeri tjetrin ku do ti qajn hallet e kesaj bote dhe ku do te argetohen dhe te kalojn kohen e lir dhe vendi ku edhe do ti kryejn obligimet e tyre fetare

u ndertu katedralja ne qender te porishtines edhe pse nuk kishte nevoj per te ne e rrespektuam dhe nuk e penguam ndertimin e saj andaj edhe juve nese keni pakez njerzi duhet te rrespektoni vullnetin e muslimaneve po nese jeni kunder prap se prap sdo mundeni te ndaloni ndertimet e xhamive sepse kete e deshirojn banoret qe jetojn ne kosov dhe qe neseju jipet mundsia jan te gatshem te ndertojn jo ne qdo katun por edhe ne qdo laxhe sepse xhami sjell vetem te mira sepse aty eshte vendi qe me se miri i meson njerzit te rrespektojn vetveten dhe te tjeret

dikur moj mia nese nje fshat nuk ka pas xhami nuk i kan dhen qikat ne ato fshatra ku ska pas xhami sepse ku nuk ka xhami aty ka shum te kqija
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    E cuditshme me myslimanet ne Europe. Futen aty dhe pretendojne shume gjera duke te vene perballe dhe termat demokraci e fashizem nese nuk ju ben qejfin. Ama ne vendet myslimane ta bejne te qarte sesi duhet te rrish e te sillesh perndryshe te perdredhin ate mikun e ta varin tek abazhuri. Njerez hipokrite qe kane dhe surrat te ankohen per padrejtesi e shkelje te drejtash. Nuk lene gje pa e share Europen e perendimin po te mirat dhe favoret i duan qe cke me te.
    Hahahahahahaahah kjo ma se e vertete!

Evropes nuk i pengon as Islami, as Xhamia, po njerëzit kjo është pikëpyetje me çfarë njerëz drejt Evropës?! Të indoktrinuar nga feja?!
    Kombi mbi të gjitha

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    O Zot si s'kane fije turpi disa.
    Mbeshtesin kete shkrimin e Pirros qe therret per cungim te demokracise, dhe si per ironi e mbyllin me nje te share se muslimanet s'e respektojne demokracine!!

Apo ndoshta per t'u integruar ne duhet ta europianizojme demokracine.
    I feel Kosovereign!

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anëtarësuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Ne Kosove ne cdo qytet kemi mjaft xhamia biles teper!

Por ne kete rast duhet te nderhyje shteti e te sjelle nje ligj per ndalimin e kendimit te ezanit ne minare apo tingujt e kembanave se sot jetojme ne shekullin 21 dhe besimtaret e ciles do fe mund te blejne aparate te ndryshme alarmimi per kohen e caktuar te faljes.

Permes ezanit apo kembanave ne njefare menyre po na imponohen keto besime te kota!
    Mos ja bëj të tjerëve atë që nuk ke qejf të ta bëjnë ty!

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga prizrenasi_30 Lexo Postimin

Por ne kete rast duhet te nderhyje shteti e te sjelle nje ligj per ndalimin e kendimit te ezanit ne minare apo tingujt e kembanave se sot jetojme ne shekullin 21 dhe besimtaret e ciles do fe mund te blejne aparate te ndryshme alarmimi per kohen e caktuar te faljes.

Permes ezanit apo kembanave ne njefare menyre po na imponohen keto besime te kota!
    Kjo sdo te ndodh kurrrrrrrrr mos i maro vetit qef
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga pirro10 Lexo Postimin
    o Agim Beluli qenke nje cop injoranti qe nuk e kupton se cpo ndodh, shko ore, meso gjuhen shqipe dhe per cilet shtete kemi nevoje -njehere pastaj merru me arabet e turqit-ose shko me mire ne turqi e rri aty shullahu ne plehrat e Stambollit
    Nuk ja vlen te merresh me keta taliban
    Sigurisht qe ndertimi i kesaj gjamije eshte shume e rrezikeshme,dhe besoi qe politikanet tan do te ken aq mend ne kok sa per te mos leju nje ndertim te till,edhe ashtu kemi gjamija ,nuk ke kah sillesh veq gjamija ka,por keto u ndertuan pas luftes dhe askush nuk din se prej nga erdhen parat,dyshohet se keto gjamija i ka ngrit serbia ne emer te shteteve myslimane.
    Turqis duhet ti thmi se nese ti nderton gjami ne mitrovic ,edhe ne do te ndertoim nje permendore te gjergj kastriotit ne ankara sepse dihet qe kemi shume shqipetar ne turqi dhe eshte mir qe keta shqipetar te mesojn sado pak per heronjet e vet kombetar
    Ndryshuar për herë të fundit nga drenicaku : 31-05-2011 më 15:12

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Historia të nxjerr gabim miku im. Asnjë nga Të Drejtat e Njeriut, asnjë Vlerë Demokracie, asnjë lloj Lirie nuk është fituar me "respekt", por me "armët e të keqes".
    Bota është kontradiktore po nuk ke ç'i bën.

Ti flet për vlera perëndimore dhe biem dakort për vlerat anadollake. Por harron që asnjë nga ato vlera perëndimore nuk ka triumfuar me anë të "respektimit" të vlerave anadollake.

Zbut kurrizin më parë/pastaj ndriço trurin
    se shpirtrobi s'çlirohet/askurrë pa drurin.

Kështu tha dikur një burrë me mend, që provoi njëherë t'i bënte perëndimorë ...duke i respektuar anadollakët që kishte rrotull.
    Kurse une jam shume i bindur qe po te degjenor ne nivelin e ardhacakut e anadollakutr, e ke humbur luften qe pa nisur. Kjo eshte ajo qe po ben evropa tani, duke ia kthyer nderin myslimaneve me aret e tyr emesjetare. Dhe europa nuk do arrij ete fitoje ne kete rats, por do humbase ate pak qe i ka ngelur nga tradita e saj.

Nderkohe qe, po te marr nje shembull, Republikat e Venedikut dhe vendeve te Uleta jane shquar per tolerance fetare dhe kurre nuk jane perballur me rrezik egzistencial nga emigrimi.

Po te kujtoj qe Amsterdami ne epoken e tij te arte te tolerances kishte mbi 50% te banoreve ardhacake! E pra, edhe me kete perqindje, kurr enuk pati tensione fetare ne Amsterdam, ndersa sot europianet po bejne si te skandalizuar per 5 milione myslimane ne francen 70 milioneshe. E sheh qe ka dicka qe nuk shkon ne kete evropen e sotme, dhe qe shqiperia duhet te ndjeke shembullin e Amsterdamit tolerant, jo te Neo-evropes?

PS: bue dakort me ty qe dhe dhuna ka vendin e vete. nese dikush nis te bej ligjin jashte prones se tij, prea nese myslimanet (a kushdo tjeter) perpiqet tu imponohet te kriushtereve, atehere po, le te kercase dajaku se vetem ashtu rrewgullohet kjo pune. Por JO para se te kete ndodhur ndonjeshkelje, dhe deri tani nuk ka ndohur ne trojet shqiptare asnje shkelje. Ta ndajme, pra, shapin nga sheqeri.
    Kantonizimi i hapësirës shqiptare, rruga e vetme drejt zhvillimit!

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga prizrenasi_30 Lexo Postimin

Hahahaha qa je ka thu oj shqipe, ku po jeton ti?!
    Seriozisht a jeton ne Kosovë, apo jeton jashtë e nuk e din realitetin kosovar?!
    Nëse jeton në Kosovë keto fotografi janë evidente:

Tek ezani pajtohem me ty, nese jo ndalimi ezanit, te pakten limiti i volumit duhet gjithsesi, imagjino ne mengjes te zgjon dhe ne mbremje vonë poashtu kendon.
    Kombi mbi të gjitha

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin

dikur moj mia nese nje fshat nuk ka pas xhami nuk i kan dhen qikat ne ato fshatra ku ska pas xhami sepse ku nuk ka xhami aty ka shum te kqija
    Ketu ja ke keput kot dhe po ofendon besimet e tjera. Ne Shqiperi ke shume fshatra pa institucione fetare. Nuk u eshte degjuar emri per keq.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-09-2010
    Postime
    778

Kantonizmi eshte propozim i imi z.Basha

Citim Postuar më parë nga Zoti Basha Lexo Postimin
    Ne token e vete, komuniteti islamik apo cdo komunitet tjeter ne shqiperi e kosove ka te drejte te ngreje cte doje, pa dhene llogari ndaj nesh. Nese disave nuk u pejlejne xhamite, keto jane punet e tyre, aspak tonat. Kultura e vertete perendimorja, jo krishtero-fashizmi qe po kaplon kontinentin sot, ehste respekti i plote per pronen e tjetrit. Pike.
    Mendoj se per Kantonizmin ke te drejte, eshte permendur ne shkrimin tim te dhjetorit te 2010 tek gazeta Sot. Sa per te tjerat ja fut kot.

Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •