Close
Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 132
    i/e regjistruar Maska e SempreBarca
    Anëtarësuar
    26-02-2008
    Vendndodhja
    Presheve
    Postime
    106
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    O nuk du gjami jooooooooooooooooooooooooooooo,hiqni edhe ato qe egzistoin,asgje nuk ua kemi par hajrin,duam shkolla,duam spitale,duam fabrika duam te mira materiale e per gjami kurr me sy mos pafsha.
    Nje xhami e re nuk i ze rrugen askujt, aq me pak kur kostoja dhe veshtiresite per te arritur deri ne perfundimin e nje objekti fetare gjithmone jane pergjegjesi e komunitetit ne fjale pa prek buxhetin e shtetit as pa rrezikuar fondet qe jan te ndara per shkolla e spitale. Pastaj shkollat e spitalet kerkoja deputeteve drenicak te cilet nga shati e kacite sot cojne pluhur me new cars jeep-a te ministrite, sepse te gjithe jan deklaruar milionera pa pas as biznesin me te vogel.
    E ti o trim nga drenica ndoshta shkollen e ke ne prag te deres dhe nuk shkon ne shkolle. Mu per kete arsye flet kshtu si flet, dhe je rrit e ndoshta edhe ke me u plak me kete mentalitet.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga SempreBarca Lexo Postimin
    Nje xhami e re nuk i ze rrugen askujt, aq me pak kur kostoja dhe veshtiresite per te arritur deri ne perfundimin e nje objekti fetare gjithmone jane pergjegjesi e komunitetit ne fjale pa prek buxhetin e shtetit as pa rrezikuar fondet qe jan te ndara per shkolla e spitale. Pastaj shkollat e spitalet kerkoja deputeteve drenicak te cilet nga shati e kacite sot cojne pluhur me new cars jeep-a te ministrite, sepse te gjithe jan deklaruar milionera pa pas as biznesin me te vogel.
    E ti o trim nga drenica ndoshta shkollen e ke ne prag te deres dhe nuk shkon ne shkolle. Mu per kete arsye flet kshtu si flet, dhe je rrit e ndoshta edhe ke me u plak me kete mentalitet.
    Nje gjami e re nuk na duhet,nese ti ke pak shkoll ka 100 arsye se nuk na duhet gjamija,edhe keto qe i kemi sidomas te ngritura pas luftes jan te ndertuara me para te pista qe askush nuk e din prej nga kan ardh keto para,pastaj kush ua ka leju lejen e ndertimit,pastaj a kan pagu taksa shtetit,pasta a paguajn komunalit rrymen ujin berllogun etj etj.kjo eshte sa i perket demit te bugjetit te shtetit.
    Kurse demi politik eshte shume i madh por me taliban si puna jote nuk ja vlen,sigurisht qe e din se kush ta shpetoi bothen dhe tani te kerkosh qe turqia te ket influenc ne kosove eshte sa e mjer aq edhe e dhimbeshme.
    Une shkollen e kam mbaru o trim,por sot shof qe kemi shkolla me mijra nxenes ku klasa ka mbi 40 nxenes ku punohet me turne ku ora eshte e shkurter,dhe ne vend te kesaj ti kerkon gjamia qe kan mbi si kepurdhat pas shiut dhe pa pik turpi del hoxh zeza ne koh e pa koh e gervallet si gomar e ua prish qetesin qytetarve .
    Keto jan tema te renda per ty por vetem deshta sa me te perkujtu qe nuk je kerkun hiq

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Nje gjami e re nuk na duhet,nese ti ke pak shkoll ka 100 arsye se nuk na duhet gjamija,edhe keto qe i kemi sidomas te ngritura pas luftes jan te ndertuara me para te pista qe askush nuk e din prej nga kan ardh keto para,pastaj kush ua ka leju lejen e ndertimit,pastaj a kan pagu taksa shtetit,pasta a paguajn komunalit rrymen ujin berllogun etj etj.kjo eshte sa i perket demit te bugjetit te shtetit.
    Kurse demi politik eshte shume i madh por me taliban si puna jote nuk ja vlen,sigurisht qe e din se kush ta shpetoi bothen dhe tani te kerkosh qe turqia te ket influenc ne kosove eshte sa e mjer aq edhe e dhimbeshme.
    Une shkollen e kam mbaru o trim,por sot shof qe kemi shkolla me mijra nxenes ku klasa ka mbi 40 nxenes ku punohet me turne ku ora eshte e shkurter,dhe ne vend te kesaj ti kerkon gjamia qe kan mbi si kepurdhat pas shiut dhe pa pik turpi del hoxh zeza ne koh e pa koh e gervallet si gomar e ua prish qetesin qytetarve .
    Keto jan tema te renda per ty por vetem deshta sa me te perkujtu qe nuk je kerkun hiq
    shkolla kemi boll po nuk po kemi ku me u fal,po duhet udhve me u fal e ju e keni maru gjith at kish pa ´njerez,kjo nuk asht e drejt bile kishen ne prishtin e keni vnu ne oborr te shkolles,e per nji xhami gjith kj0 zhurm.

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Pyka Lexo Postimin
    shkolla kemi boll po nuk po kemi ku me u fal,po duhet udhve me u fal e ju e keni maru gjith at kish pa ´njerez,kjo nuk asht e drejt bile kishen ne prishtin e keni vnu ne oborr te shkolles,e per nji xhami gjith kj0 zhurm.
    Kisha ka identitet shqiptar,po gjamia qka ka te bej me shqiptar o belul

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    Mendimi Im Esht Gjdoher Kishave Dhe Xhamiave U Akemi Pa Sherrin
    Per nje njeri te arrsyshem dhe large pames...Xhamijav dhe Kishave asnje her nuk jav kemi pa sherinnn,pa keto te dyjat qe ti je kunder ,ti do te ishe ende ne maje te pemes apo te dudit,e nuk kishe mundur me zbrite lol .
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Nje gjami e re nuk na duhet
    ,nese ti ke pak shkoll ka 100 arsye se nuk na duhet gjamija,edhe keto qe i kemi sidomas te ngritura pas luftes jan te
    ndertuara me para te pista qe askush nuk e din prej nga kan ardh keto para,pastaj kush ua ka leju lejen e ndertimit,pastaj a kan pagu taksa
    shtetit,pasta a paguajn komunalit rrymen ujin berllogun etj etj.kjo eshte sa i perket demit te bugjetit te shtetit.
    Ti je nje hiqë.!!

Perser je nje hiq!!!

Ti do te mbetesh nje hiq!!!!.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Ti je nje hiqë.!!

Perser je nje hiq!!!

Ti do te mbetesh nje hiq!!!!.
    hahaha
    o belul gjamiat nuk kan asgje te perbashket me shqipetar ,kapirash,ti nese nuk je shqipetar une e respektoi por mos u mundo te ofrosh diqka qe nuk eshte e jona.
    Nuk prish shume pune a jam une hiq per ty,dhe keshtu do kisha pas deshir te me llogaritesh ,sepse qdo gje eshte hiq sillet rreth hiqit dhe mbetet hiq

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Ajo xhami nuk do te ndertohet, kete vendim e ka marr qeveria Kosoves, per shkak qe te mos keqkuptohet ne qytetin e ndar ( perkohsisht). Ajo do ndertohet ne nje qytet tjeter. Pik.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Ajo xhami nuk do te ndertohet, kete vendim e ka marr qeveria Kosoves, per shkak qe te mos keqkuptohet ne qytetin e ndar ( perkohsisht). Ajo do ndertohet ne nje qytet tjeter. Pik.
    Meqë qenke mirë i informuar ku do të ndertohet xhamia sipas teje?!
    Kombi mbi të gjitha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Kush asht kunder muslimanve ne kosov dhe kunder le ta din ae asht vlla i shkaut.

Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •