Close
Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 132
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Ne shqiptaret kemi filozofi te pa pare! Pse skuptoni se xhamia ndertohet per nevojat e dikujt. Nese dikush ka nevoje per muze ateher edhe muze do ndertohet,cfar ju pengon xhamia kaq shume,Cudi!
    ehh po ja qe ne Mitrovice nuk eshte e nevojshme te ndertohet sepse nuk eshte kerkuar nga vete qytetaret por eshte ide Turke qe per interesa te veta ka leshuar kete lajm. Une personalisht nuk e shohe fene muslimane si pengese per integrime evropian e as ndertimin e Xhamise sepse te njejten gje e kemi edhe ne Holande, mirepo me pengon fakti qe Shqiptaret kane filluar te largohen nga Kombi dhe tradita e tyre e te zgjedhin rrugen e Amerikanizmit ose Muslimanizmit te dya rruget jane te demshme per kombin Shqiptar sepse te dya rrezikojne asimilimin e Shqiptareve per tu konvertuar ne njeren nga ato dy rruge te cilat kane filluar te perhapen me te madhe. thjesht deshirojne qe ne te besojme tek Kultura jone tek Kombi yne dhe te leme anash fene e cila deri me tash me shume ka shkaterruar popuj se sa qe ka ndihmuar dhe sa i perket fese mendoj qe vec njerez te cilet nuk kane pune tjeter shkojne te predikohen dhe te kryejne ritet fetare sepse e shohin si zgjidhje per oermisimin e kushteve te cilat momentalisht gjinden. RROFTE SHQIPTARIA, POSHTE KISHA E XHAMIA

Tek e fundit ndertoni more Bile e di qe nja 200-300 fanatiko-Arab vdesin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gjergj-Arianiti : 09-06-2011 më 03:22

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Ne rreshtat e pare sa te lexoja thash mire qe ka dikush qe nuk ka dicka kunderr muslimaneve dhe xhamiave por eshte kunder teprimit se cdo gje tepert eshte e demshme dhe jo e pelqyeshme dhe mendoja se ke dertin e shqiptarve ne nje aspekt tjeter,por aty nga mesi i shkrimit e kuptova qe edhe ti ke vrere ndaj muslimanve,ska dert shoki e drejta yte eshte te mendosh cfar te duash vetem nga une mere nje keshille. Cfar bejn disa musliman mos mendo se islami si fe urdheron ne gjera te tilla,cfar bejn ca krishter nuk dmth se krishterizmi urdheron ne te tilla pislleqe. Une jam musliman dhe shkoi ne xhami dhe mburrem me fen time sepse e njoh ate ne thelbesi,e feja ime mua meson ta dua e te mbroj kombin tim te luftoi per atdheun dhe ti dua Shqiptaret ne vacanti dhe gjith njerzimin ne pergjithsi,mirepo kur ske njohuri minimale nga kjo fe ateher flet cfar te mer mendja e si ta ka endja.
    Kete xhamin ne mitrovice nuk dij kush e nderton dhe per cfar qellimi vetem edij se keq nuk i ben askujt se xhamia eshte faltore per besimtaret,kush don shkon e falet kush nuk don nuk ka nevoj te shahet. Toleranca fetare nder shqiptaret eshte e njohur dhe e levdruar bile edhe na kan pas ena kan inat tjeret se cfar populli jemi por mos haro kete tolerance eke nga muslimanet te cilet perbejn pjesen dermuese te shqiptareve ne gjitha trevat! Nuk dij nese kete tolerance do e kishim sikur te ishin tjeret ne numer sic jan muslimanet???

Met mira.
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Gjergj-Arianiti Lexo Postimin
    Sa e Ndertojne nje Xhami e cila i perket historise Arabe me mire te ndertojme nje Bibloteke oshe MUZE te HISTORISE SHQIPTARE.
    Bravo ,bravo bingo !!!!! po ku ishe ti more daiiii ,kurr u ndertu kisha ne prishtin e qe ozurpuan dhe rrenuan e shkatruan dijen e prishtines ,pse ti nuk the mos nderton kishe qe esht histori dhe qe askush nuk shkon me u lut ,ku ishe tii!!!!?pse nuk ndertut ateher bibliotek??
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Juka prish televizori ska pas ndegju hiq gje,se perndryshe kish reagu
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    sa idiot duhet me qen njeriu me mendu se ndertimi i xhamive dhe feja qenkan problem per intergrime evropiane. me sa di un turkia eshte shtet me shumic absolute muslimane dhe ne qdo fshat e qytet ka me shum se nje xhami dhe me sa di un turkia eshte antare e natos dhe forca vendimtare pas SHBA, zeri turk ne nato shkon bukur mir dhe kjo eshte mir kshtu, por ja qe personalisht jam kunder qe shqiperia dhe kosova te behen antare te BE se ne nuk fitojm asgje nga ajo vetem humbim, kujtoj se zvicra dhe norvegjia nuk jan antare te BE por kto dy vende jan nder 10 vendet me te pasura ne bot me mirqenie sociale me te miren ne bot, kur do arrijn shqiptaret ta kuptojn se per me pas mirqenie sociale nuk ka nevoj te jesh antare i BE por duhet me punu me qeveris mir etj etj, dhe BE nese eshte ashtu siq shitet demokrate ajo do na pranoj edhe si musliman edhe me xhamia, por nuk do na pranoj si te varfer si rrugaq qe sillemi rrugve poshte nalt ne dit vere ne valen e punes dhe mbi te gjitha nuk do na pranoj me nje qeverisje te till korruptive deri ne dhemb si ne AL ashtu edhe ne KS

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Per integrimin evropjan ,jan vete ata qe kritikojn ,sepse po ajo fe e ture pengojn integrimin sepseata as qe dojn me ndegju per shqiptaret e fes se tyre,ata jan penges kryesore e jo xhamija,kuptoni se ju jeni ata qe pengoni sepse jeni nje fe me serbin...
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Se pari du tju tregoi se nuk eshte kishe por eshte "katedrale" dhe se dyti edhe une jam kunder saj. E per kundershtim kam bere aq sa kame mujt me fuqite e mija.

E sa i perket pengimit te fese islame per BE nuk e shoh ashtu sepse tek e fundit qka na nevojitet BE prape se prape do jemi te okupuar ne menyre indirekte. Kshtu qe ato qe i thashe me larte jane fjale qe dalin nga Zemra e nje Shqiptari qe per fe ka SHQIPTARINE dhe qe nuk i intereson per fe te tjera. kshtu qe nuk e shohe te arsyeshme te diskutoje me gjate.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Per te hyre ne Europe duhet plotesuar standardi i te drejtave te barabarta. E nese te tjeret kane te drejte te ndertojne kisha te medha, te njejten te drejte duhet ta kene edhe muslimanet.

Ti mendon qe per t'u integruar duhet ta ndryshojme edhe fene e kulturen tone?
    Po t'jete keshtu s'ke per ta pare kurre Kosoven ne Europe.
    A ben me ma spjegu se qka ka te bej kultura shqipetare me fen islame?

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    A ben me ma spjegu se qka ka te bej kultura shqipetare me fen islame?
    Jo s'bon.
    I feel Kosovereign!

Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Jo s'bon.
    fakti qe thua jo tregon se nuk ka asnje lidhje me kulturen Shqiptare. Dhe ashtu eshte dhe ju lutem te keni pak ndegjegje qe mos ta perzini Kulturen Shqiptare me fe qofte katolike qofte muslimane.

Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •