Close
Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 198
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Ne po shprehummendimet tona,thjesht ka shum gjera qe nuk i dimi detajet.Thash e theme.Mendoni se edhe prindi aq kollaj vret femijen e tij .Une jom baba dhe me leht do vrisja veten se femijen tim.pore edhe disa gjera skaperdihen .Po supozoi se prindi mund ti ket then vajzes me ate qunin mos te dashurohet,Ne rast te till mund te jen njeri ne rrugen e arsyshme tjeri ne gabim.pore edhe perzerja siq thua ti sesht e leht per nji prind,Mua kure me vonohen femija nga shkolla vdes,e kupton vdes nga frika e naj aksidenti,rrembimi e tjera.
    Cili prind mund te jet qe nuk deshiro vajzes nji djal per princ pore nga gomaret nuk dalin atllat ..ndoshta babai i njifte familjen dhe djalin si famijle qe vajza po u mashtrua ka zgjedh vetvrasjen.Te permend nji rast qe ta spjegoi sinqerisht per raste kure dashurohen vet dhe ku dashuria e shekullitte kaluar su respektua e u perbuz keshlla e prindit.Nji vajz e nji shokut tim zgjodhi nji djal qe dashuronte si gjuljeta Romeun.Pas nji kohe ajo filloj te qafet ,ska lek per kino ,ska lek per te rregullu frizuren,ska lek per te ndrru garderoben sipas stinve,Dhe nji dit u ndan romeu se gjuljeta donte Pallto te 1500eurove qe Romeo si kishte.
    Tani pas ndarjes vajza kerkonte nji romeo tjeter e sa e gjente i dilte jo romeo po Ramush e fesatet e merzit prindit pa ja ndar,Sdin me mir viqi se lopa.shaka.
    Dakord qe muhabet po bejme, e deri sa behet pa kaluar ne ofendime per mua ia vlen te vazhdohet diskutimi. Gjithmone duke u bazuar ne artikujt qe jane publikuar ketu po flas, dmth qe i ati nuk e dinte se per ke behej fjale por thjesht sepse i kishin thene qe kemi pare gocen tende duke ecur per dore me nje cun.... dmth, me sa arrita t'a kuptoj une, nuk eshte sepse i ati nuk e donte kete cunin (se vinte nga familje e keqe etj etj) por thjesht nga inati pse vajza e tij ishte e lidhur. Nejse... jam dakord me ty qe prindi duhet te preokupohet e te interesohet me vajzen, por kur ti je nje baba fanatik e qe s'di te besh nje muhabet normal me femijt e tu, as mos prit qe femija te flas lirisht me ty (e kisha per babain e asaj vajzes e jo per ty )
    Sa per ate vajzen e mikut tend, ai romeo duhet ti kishte treguar deren qysh ne fillim e jo kur te arrinte muhabeti te palltoja 1500 euroshe Aty s'ka te bej fare ne e more me dashuri apo e more me shkusi, nje femer debile mbetet e tille.

Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Kleadoni- cdo kush ka mendimet e veta,dhe nese ky mendon se tradhtia lahet me plumb ateher eshte mendimi i tij personal,une dhe ti skemi cka i bejm,per ty tradhtia esht tradhtia dhe ndahesh nga burri,per kte tradhtia e gruas nuk flaet dhe ky e vret gruan,dhe u kry.

Tash smundem une ti them ej agim- mos mos e vrit eka vu menden le ta vrase
    Edhe te tjere kane hedh dyshime mbi kete teme duke dhene mendimin e tyre, por shkrimet e ketij belulit nuk jane "mendim i tij", pasi e tejkalojne te shprehurit e nje mendimi.

Ai me ato mend qe ka medet per ate grua qe do e marri (ose e ka marre).

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ndodh kudo ne bote por vetem ne vendet e pazhvilluara ku hyn dhe Shqiperia, Kosova e Maqedonia keto lloj vrasjesh justifikohen dhe duarttrokiten.

E thashe ne postimin e pare qe e keqja me e madhe eshte qe perkrahet krimi.....
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Pse cilen version te degjoi , ate te kafeneve ??
    Peralla me mbret , edhe pas vdekjes duan me ta gropos emrin .

Jane keto lloje shqiptaresh ekstremista , myslyman ekstremista , qe bejn te njolloset pjesa tjeter e komunitetit . Nuk ta njollos zvicra emrin , jemi vete mjeshtra.

Cdo person qe e ndiente veten njeri , do e denonte ate akt .

Ps. Po veten pse nuk e vrau ai lol ?
    PErshendetje IZA.

Prej kur edhe ti editke se shqiptaret mysliman ekstremista njollosin pjesen tjeter te komunitetit?

Cfar bejn keta ekstremista? njeh ndonje ekstremiste mysliman qe ka vra ndonje antar te familjes? njeh dikend qe fale 5 kohet e namazit dhe ka vra femijen e vete? edin ti kush ka qen ky torollaku qe ka ber keto vrasje?A i ke haru vrasjet neper shqiperi qe behen nga familje te besimeve te ndryshme dhe askush nuk ju thot se ishin mysliman ekstremista? ti je ne gjermani apo.ti edin se ketu sa prindi dhunon femijen e vete,dhe ia ben nje kop femije,dhe perseri ai nuk eshte me i keq se nje musliman ekstremis nga maqedonia apo?

Aman ju lutem behuni pak me serioz dhe me korekt,cfar thote islami si fe,dhe cfar bejn muslimanet si njerez apo pjestar te tij jan dy gjera te cilat duhet dalluar.....e nese zilia eshte aq e madhe ndaj kesaj feje saqe edhe emrin kur e ndegjoni te nje shqiptari e qe edini se eshte musliman,ju ben te renqetheni ateher ju sugjeroi te konsultoheni me mjekun se sesht pune e mire.

Me respekt per ju dhe besoi sme ke keqkuptuar.
    Jetë e rëndë.......!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-04-2011
    Postime
    394
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Sa mire po i dinin punet e familjese se huaj te afermit e tu.

Megjithekete, ajo qe te habit eshte se ky i zoti shtepise, paska vrare vec gruan e vajzen ndersa meshkujt e orgjise i ka lene te ikin. Apo gruaja e vajza po benin orgji me njera tjetren duke ngrene darke? Orgji thote. Ky familjar i nderuar, cfare edukate paska futur ne shtepi te vet? Mire se gruaja paska qene e shthurur dhe ky e ka mbajtur 30 vjet, po femija ku u edukua te behet lavir?

Ne fakt, eshte shume mire te vrasesh lavirin. Vras mendje sa burra do mbeteshin gjalle nga modeli juaj sikur edhe grate te qeronin ata qe shkaterrojne nderin e familjes.

Ju shpifni edhe per te vdekurit. C'mund te shtosh tjeter...
    kur kucka leviz bishtin qente i shkojne prapa , ai ka pasur me gruan e vete e jo me ata zagara,ndoshta fati i ka ndjek qe kane ike, deri sa ka vrare keta dyja,por mos haro se akoma do ja ndini zanin kesaj meselje,

ne shpifim e ju e flisni te verteten paaaaa cfar lesha arapi ka forumi

e ti nga i din punet e ketij familjari qe e akuzon ????? si mund te pergojsoh kur nuk din gje a????

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Citim Postuar më parë nga agimbeluli Lexo Postimin
    nga burimet e mija qe mora nga disa te afermit e mi qe jane ne ch, ne rethinen e winterthurit.

ngjarja na qenka kjo , se gruaja e vrare e cila perpos kesaj vajze qe ka vrare ka pas edhe te tjera , ata kane bere orgji ne banesen e vete perderi sa i eshte paraqitur komshiu i cili i tregon se ne shpine tende ndodh kjo gje ,,,, burri i paraqitet gruas se tij dhe i thote qe sonte do vonohet ne pune dhe se do vije vone , gruaja zonja e nshpise vazhdon ... dhe njeriu i vin papritmas dhe i gjene ne shtepi ... dhe si pasoje ndodh kjo qe ndodh.... nuk eshte e vertete se njeriu ka qene fanatik fetar dhe se vajza me gruan paskan qene shume te mira dhe te buta .....

..... vazhdon epizodi
    Sa interesant paska qen kjo epizoda o Gim !!! Te duket nje epizod ty kjo ,Turp !
    ata kan ber orgji thot...........me plot gojen...per te ardhur keq,

pse ti sa vlen ?? e ke bere kete pyetje ndonjehere???
    S'kam patur nevoja ta bej ndonjehere kete pyetje sepse e di fare mire se sa vlej.... problemi me ty qendron qe di vleren e vetes tende ne baze te shifres qe te jep ai truri mikroskopik qe ke ne koke, por duhet te dish qe vlerat kane me shume rendesi kur ti japin te tjeret.

Nejse, me mire po e le me kaq kete muhabet se nuk ia vlen. Mos harro te mbash pistoleten poshte jastekut!!!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    kur kucka leviz bishtin qente i shkojne prapa , ai ka pasur me gruan e vete e jo me ata zagara,ndoshta fati i ka ndjek qe kane ike, deri sa ka vrare keta dyja,por mos haro se akoma do ja ndini zanin kesaj meselje,

ne shpifim e ju e flisni te verteten paaaaa cfar lesha arapi ka forumi

e ti nga i din punet e ketij familjari qe e akuzon ????? si mund te pergojsoh kur nuk din gje a????
    Po sa e ndjen dhe ti ate psikopatin, a thua te njejten gje te kane bere gruaja, motra, nena jote qe je kaq i irrituar? duhet ta kesh provuar qe paske gjithe kete anger brenda shpirtit tend te sakatuar. je gjynah po hajt mo, mos u merzit, lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-04-2011
    Postime
    394
    Citim Postuar më parë nga kriko-38 Lexo Postimin
    Sa interesant paska qen kjo epizoda o Gim !!! Te duket nje epizod ty kjo ,Turp !
    ata kan ber orgji thot...........me plot gojen...per te ardhur keq,
    o kriko nuk jane fjalet e mija ,jane fjalet e njerezve te cilet e njohin kete familje qe kane komshi , ti e din mire se nuk ka fshat ne ch apo ndertese ku nuk ka shqiptare dhe nuk ka shance te ndodhe dicka e te mos meret vesh ne kojshi ,aman te lutem mos ja fut kot muhabetit ,e behesh sikur je edhe ti gjerman apo zviceran , te ka tradhtuar gruaja dhe da ist normal majne shaci ka frajer ,,ooo huk shkojne kto pune te shqiptari keshtu , pasataj kush e di cfar karakteri ka pasur ky njeri

hahaha ku din ti mend e mija bre kreten ,me ta bere vajza jote dhe gruaja nje gje te tille ti cfar do kishe bere???? hajde te ti shoh ti mend njehere ???
    ca dmth kreten??? fol shqip nese di....
    mendt e mia s'kane ngel ti shohesh ti, kshuqe rri rehat. Une jam femer kshuqe s'te jap dot pergjigje, por duke u bazuar ne teme (e jo ne fantazite e tua), vajza ska bere asgje te keqe.... edhe e ema gjithashtu thjesht ka mbrojtur femijen e saj, gje mese normale per nje nene.

Shnet Belulo se s'kam ndermend te vazhdoj me ty!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Dakord qe muhabet po bejme, e deri sa behet pa kaluar ne ofendime per mua ia vlen te vazhdohet diskutimi. Gjithmone duke u bazuar ne artikujt qe jane publikuar ketu po flas, dmth qe i ati nuk e dinte se per ke behej fjale por thjesht sepse i kishin thene qe kemi pare gocen tende duke ecur per dore me nje cun.... dmth, me sa arrita t'a kuptoj une, nuk eshte sepse i ati nuk e donte kete cunin (se vinte nga familje e keqe etj etj) por thjesht nga inati pse vajza e tij ishte e lidhur. Nejse... jam dakord me ty qe prindi duhet te preokupohet e te interesohet me vajzen, por kur ti je nje baba fanatik e qe s'di te besh nje muhabet normal me femijt e tu, as mos prit qe femija te flas lirisht me ty (e kisha per babain e asaj vajzes e jo per ty )
    Sa per ate vajzen e mikut tend, ai romeo duhet ti kishte treguar deren qysh ne fillim e jo kur te arrinte muhabeti te palltoja 1500 euroshe Aty s'ka te bej fare ne e more me dashuri apo e more me shkusi, nje femer debile mbetet e tille.

Edhe te tjere kane hedh dyshime mbi kete teme duke dhene mendimin e tyre, por shkrimet e ketij belulit nuk jane "mendim i tij", pasi e tejkalojne te shprehurit e nje mendimi.

Ai me ato mend qe ka medet per ate grua qe do e marri (ose e ka marre).
    Edhe une ne fillim te temes thash se nuk dijhet ende cfar eshte shkaku,por sidoqoft te vrasesh femijen se pse ka te dashur eshte cmenduri,por e sheh se vjen turli kastraveci dhe i jep temes kahje fetare dhe te detyron te flliqesh ne fjalor sa sbehet.

Te thash se cfar mendon beluli eshte mendimi i tij,a eka mir apo keq une dhe ti as mund ta detyrojm as ta ndalojm te ben cfar don ai vete
    Jetë e rëndë.......!!!

Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •