Close
Faqja 19 prej 20 FillimFillim ... 917181920 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 198
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    61
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    pupupu. ti qenke nje debil qe nuk e ke shokun dhe me paturpesi me thua mua qe jam i mbushur me paragjykime.
    po ti je injorant, sepse po te kishe 2 gram kulture do e dije cfare do te thote ajo firma ime dhe nje gje te tille nuk do e thoje.
    shko mesoje tani!

po per cdo gje qe nje person ben ne emer te fese, e ka fajin feja??? cfare llogjike idiote.
    sikur te vrisja une dike ne kete moment ne emer te Budes fajin do e kishte Buda.
    hajde trung hajde. e me flet mua per paragjykime. kulmi i hipokrizise.
    jane vrare miliona njerez dhe jane bere gjenocide ne emer te bibles. e ka fajin bibla ketu?

po ate italianin qe theri te bijen, sepse ishte dashuruar me nje shqiptar, je ne gjendja te interpretosh,
    apo do e lidhesh me ndonje gje te cuditshme, se qenke mjeshter?

vazhdo punen tende tani! RR. K.

p.s. eshte 10 here me e sakte gjuha ime letrare, se dialekti yt. "kjarte"?
    kur merrem edhe une me fodulle si ti. ec vazhdo ne terezi tane se vertet gabova qe te kushtova kaq shum kohe

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar më parë nga Mariani Lexo Postimin
    kur nuk e din se cfare thot sharia dhe kurani, ateher shko edhe lexoje, apo don me ta sjelle te gatshem ktu? simas kuranit nuk lejohet nje femen musliamne te martohet me kristian dhe jo besimtar.

ketu dhe ne po flasim duke u bazu ne informacionin qe eshte postu ne kete teme. te jesh i sigurte se vetem sharia asht sepse kurani e shpreh kjarte, dhe se keta lloj krimesh ndodhin me shumice ne komunitetet aziatike te besimit islam.
    Mariani, fiks kete me pat thene dhe nje palestinez qe e kam taku rastesisht ne shkolle. Ra fjala dhe po i thosha qe ne familjen time prindrit nuk jane te se njejtes fe, dhe brenda familjes me te gjere (fisi) po ashtu. Ky me sjell kete punen e Kuranit e me sheh gjithe inat si t'i kisha vrare babane. Nga ana tjeter u be cop i varfri per ca serbe e malazeze e maqedonse qe kishim ne shkolle. Po kur them u nda m'dysh per to e kam sinqerisht.

Keshtu pra.

Ne lidhje me temen: fatkeqesi e rende...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sofi _ : 01-06-2011 më 18:32

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Sofi _ Lexo Postimin
    Mariani, fiks kete me pat thene dhe nje palestinez qe e kam taku rastesisht ne shkolle. Ra fjala dhe po i thosha qe ne familjen time prindrit nuk jane te se njejtes fe, dhe brenda familjes me te gjere (fisi) po ashtu. Ky me sjell kete punen e Kuranit e me sheh gjithe inat si t'i kisha vrare babane. Nga ana tjeter u be cop i vrafri per ca serbe e malazeze e maqedonse qe kishim ne shkolle. Po kur them u nda m'dysh per to e kam sinqerisht.

Keshtu pra.

Ne lidhje me temen: fatkeqesi e rende...
    Ne fakt ne Shqiperi me shume ka ndodh e kunderta, familjet muslimane kane dhene cupen te familjet e krishtera, por shume pak femra te krishtera jane martuar me meshkuj te besimit musliman. Ka dhe te krishtere shume fanatik per besimin e tyre.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ne fakt ne Shqiperi me shume ka ndodh e kunderta, familjet muslimane kane dhene cupen te familjet e krishtera, por shume pak femra te krishtera jane martuar me meshkuj te besimit musliman. Ka dhe te krishtere shume fanatik per besimin e tyre.
    Ne fakt nuk kam statistika dhe s'mund te them a jane me shume femra myslimane qe martohen me te krishtere a e anasjellta. Nga pervoja personale keto shkojne ne te dy kahet.

Sdq. fanatike ka ne te gjitha fete dhe Shqiperia nuk ben perjashtim ne kete drejtim.

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Zbardhet vrasja e dyfisht në Zvicër pranë familjes shqiptare nga Maqedonia

Lidhja e dashurisë së vajzës 24 vjeçares Gjyle Leskovica ka bërë që babai i saj Gani Leskovica ta vrasë atë dhe nënën e saj të shtunën në mbrëmje në Einsiedeln të Zvicrës.

Gazeta zvicerane Blick.ch ka zbardhur tragjedinë familjare duke përshkruar se si u vra nga dora e babait studentja e shkëlqyeshme në Universitetin e Luzernit, e cila ëndërronte të bëhej profesoreshë e shkollave të larta, një femër e bukur që ëndërronte jetën normale dhe me dashuri.

Ishte nata e të Shtunës kur vajza e fqinjëve Kimete L. kishte ndëgjuar një grindje me zë të lartë. Ajo britmë vinte nga shtëpia e Gjylës. Babai i saj Gani Leskovica, 56 vjeçar kishte blerë shtëpinë para dy vitesh, punonte me zell pranë “Kloster Einsiedeln” si ngjyrorës (maler).

Ndëgjova 3 të shtëna spjegon Kimetja dhe vrapova të shoh se çfarë ka ndodhur, duke dalur në ballkonin tim. Në oborrin e shtëpisë pash një grupë njerëzish të cilët ishin duke vrapuar në ikje. Ndër ta ishte edhe motra 20 vjeçare e Gjylës, Kefserja, e cila duke britur ”mami, mami, çfarë na ka bërë babi”, e cila duke qarë vazhdonte ikjen e saj.

Kimetja alarmon policinë dhe emergjencën. Vetëm tani Kimetja kishte kuptuar se çfarë ka ndodhur në brendësi të familjes së fqinjëve!

„Dy nga gratë e martuara të kësaj familje, mora në shtëpinë time për t`i strehuar dhe për t`i fshehur, ndërsa ato i kishin treguar se çarë kishte ndodhur në brendësi të shtëpisë“, tregon Kimetja.

Sipas rrëfimit të parë, Gjyla kishte filluar një grindje me babain e saj, pasi ajo kishte pyetur të atin se a guxon të martohet me një person të cilin ajo dashuron.

Por, siç shkruan Blic.ch, Ganiu jeton qe 13 vite në Zvicërr, mirëpo ai ende ka mentalitetin sikur të ishte në fshatin e tij në Maqedoni.

Gjithashtu gazeta shkruan se Gjyla nuk kishte guxuar kurrë të dal nga dera me ndonjë bluzë të verës, tërë kohën nuk guzonte të tregoj lëkurën e saj, vetëm e vetëm për shkak të babait të saj, i cili ishte tejet i thelluar në besimin fetar.

Gjyla për një vit kishte një lidhje dashurie me një djalë të një familje emigrantësh shqiptarë, por ajo nuk kishte treguar rastin pranë familje, sepse nuk kishte guxim për këtë. Por, para vendimit të Gjyles për ta njohur babain, ka qenë ky i fundit Ganiu që ka mësuar se dikush ka parë vajzën e tij me një djalë duke ecur pranë shkollës dorë për dorë.

Ganiu me të marrë lajmin mori pistoletën dhe shtiu në vajzën e tij. Plumbi i parë nuk qëlloj atë, ndërsa plumbi i dytë goditi Gjylën ndër mjekër, duke e shpuar atë deri në anën tjetër të qafes. Gruaja e Ganiut, bie mbi trupin e vajzës së vdekur duke qarë dhe britur, ndërsa Ganiu godet edhe atë në kokë. Mediat zvicerane, por edhe opinioni i gjërë në Zvicër janë të tmerruar nga vrasja e tmerrshme që ndodhi pranë familjes shqiptare. Babai vrasës menjëherë është ndaluar nga policia dhe se ai gjendet në paraburgim. (Antonio Martinni/INA)
    E habitshme...vrau vajzen se dashuronte nje student ne shkolle.Ja futi edhe gruas.
    Psikopat dhe injorant komplet.
    Burreri e madhe....kalbe ne burg per gjithe jeten dhe pak e ka.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464
    Para dy ditesh isha ne nje varrim tek nje shok qe i kishte vdekur babaj,dhe ja u binda qe ende neper vendet tona(mjerisht)ende sundon osmanllija.ne varrimin qe behej nuk kishte gra,pra mugonin gjinija femerore.Me vete thash,kush jemi ne???!!!...Ku jetojme ne???!!!...Ne cilin shekull jemi???!!!...Etj pyetje si keto me silleshin neper mend....No koment!!!!!!!!!!!!!!!!................

Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    Para dy ditesh isha ne nje varrim tek nje shok qe i kishte vdekur babaj,dhe ja u binda qe ende neper vendet tona(mjerisht)ende sundon osmanllija.ne varrimin qe behej nuk kishte gra,pra mugonin gjinija femerore.Me vete thash,kush jemi ne???!!!...Ku jetojme ne???!!!...Ne cilin shekull jemi???!!!...Etj pyetje si keto me silleshin neper mend....No koment!!!!!!!!!!!!!!!!................
    Eshte e vertete qe ne shume qytete shqiptare femrat nuk shkojne ne varrim. Vetem meshkuj! Gjoja nisen me idene qe s'do e perballonin dot nje skene te tille... deri diku eshte e vertete, por me teper behet se keshtu eshte "tradita".

La vita non si spiega, si VIVE!

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Eshte e vertete qe ne shume qytete shqiptare femrat nuk shkojne ne varrim. Vetem meshkuj! Gjoja nisen me idene qe s'do e perballonin dot nje skene te tille... deri diku eshte e vertete, por me teper behet se keshtu eshte "tradita".
    Ne Kosove mbase, por ne Shqiperi shkojne.

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ne Kosove mbase, por ne Shqiperi shkojne.
    Ku shkojne? Ne qytetet e medha ndoshta, ne tirane po, se fatkeqsisht me ra rasti "t'a provoja".... ne vendet e vogla nuk shkon asnje femer ne varrim.

La vita non si spiega, si VIVE!

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Ku shkojne? Ne qytetet e medha ndoshta, ne tirane po, se fatkeqsisht me ra rasti "t'a provoja".... ne vendet e vogla nuk shkon asnje femer ne varrim.
    kleadon une nuk kam jetuar ne Tirane, por ne nje qytet te vogel. Vij nga nje familje me tradita muslimane nga ana e mamit. Kur vdiq gjyshja nga ana e mamit deshen te merrnin hoxhe, por hoqen dore kur hoxha tha qe vetem burrat lejohen ne varrim. Deshem te gjithe ti jepnim lamtumiren gjyshes sone me lot apo pa lot ne varreza, lol.
    Nuk kam degjuar ndonje varrim ku te kene vajt vetem meshkujt, mbase ne Shqiperine e mesme mund te gjesh, nuk e di, por ne jug as behet fjale te pakten.

Faqja 19 prej 20 FillimFillim ... 917181920 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •