Close
Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 198
    i/e regjistruar Maska e letaa
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Babai para se te vdiste me pate keshillue

1.Nese dikushe ta shane Baben respektoje per gjyshe

2.Po nese dikudhe ta shane Nenen respektoje per perinder

3.Po ta shajti dikushe Vajzen respektoje per dhenderre

4.Po nese dikushe thote se gruja e juai eshte Lavire mos i beso deri sa te vertetoshe vet se mundeshe te shkatrroshe familjen per fjalet e rrugeve Nje njeri qe vret nje grua ai Burre si vyen ashe shtetit e ase familjes sepse po te ishte burre i mire dota ruante familjen e vet sepse nese dine ta ruaje familjen dine ta ruaje edhe Shtetine
    me pelqen
    Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga puros:)hkodran Lexo Postimin
    ku i ke ndigju ne shkoder ti moj? apo gjete nji vend ku ka shume katolik e hajde ta shkruj me mbeshtet tezen?
    jo se nuk mund te kete pase ne shkoder ndonji rast, se shqiptare jane edhe aty e nuk jane ma t'mire se te tjeret, po jo te thush ne pergjithsi ne shkoder. ti nuk din ku i bjen
    Sme kujtohet ne top chanel apo klan,vetem mbaj mend qe qe kishin ndodh 9 vrasje brenda 2-3 viteve dhe pernime shumica ishin katolik!!
    Nese kane genjy tv-et atehere te me falni

p.s e di ku i bjen Shkodra edhe mire bile se kam qene
    Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 31-05-2011 më 15:51

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Shume tragjike,

s'vrahet gruaja, pamarreparasysh cfare ndodhe, nese sje i pajtimit te kalon jeten me te, ndahesh edhe secili rrugen e tij. E per femiun tend duhet te flijohesh vete e jo te ngresh gisht ndaj tij.

Mos qofsha ne lekuren e tij, nese ai ka vetem edhe 1% zemer, do te pendohet sa te jete jeta, me mire do te ishte ta vrase edhe vehten.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Vrasje ka gjithkund, por kaq larg temat skan shku :

Shkodër, babai vret gruan dhe vajzën 17 vjeçe

Mësohet se kryefamiljari Pjetër Rrjolli qëlloi me armë zjarri për vdekje vajzën e tij 17 vjece Kristina Rrjolli dhe bashkëshorten Mina Rrjolli, 40 vjec.

http://albamag.com/lajme/shkoder-bab...jzen-17-vjece/

SHBA, babai vret 5 femijet dhe vetvritet
    ...ska lidhje n'shqiperi jan mbi 5 miljon ...

.....Ha ha....

Heavy Metall Maska e trestenik
    Anëtarësuar
    18-10-2010
    Postime
    353
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    A ke ndegju ndonje rast tek katoliket qe femra eshte mbyt duke e gjuajt me gur sepse ka zgjedh vet fatin e vet.
    Sigurisht qe ty te dhemb por e verteta eshte kjo.
    ne jetoim ne menyren alla turkqe,shiqoje si jetojm si bagetit ne bashkesi te medha familjare,pastaj respektoim moshen(askund ne bot nuk respektohet mosha)nese edhe eshte budall mjafton vetem a i ka nja 70 vjet na e qesim ne krye vendi.
    Vishemi alla turkqe ushqimin e kemi nga andej,por ajo qfar na demton me se shumti eshte raportet familjare,ku femra eshte rob e mashkulli ka te drejt qdo gje,bile ka te drejten edhe ti ket deri ne 7 gra,dhe po ti teket qe te shtata ka te drejt ti vras,keshtu i thot sherjati.
    Drenicaku.........jo nuk kam ndegjuar te katoliket e mbysin me gur femren per fatin e vet se e ka gjet.postim qe e kisha ber,nuk kishte lidhje me fen,por me kulturen ton shqiptare se e kem edhe katoliki shqiptar edhe muslimani shqiptar nga morali veprojn njejt,nga kultura arabe jem pakes ma ndryshe ata e mbysin me gur,e martojn qiken e axhes.qe te ne nu jan keto sene,qe kemi jo for kultur fetare e muslimane,qe dekadave te fundit edhe emrat e femijeve tan nu i kan musliman.sa i perket allaturke ne mundem ti ndryshoj gjerat aty plotsisht te kuptoj.Por per at shqiptarin e maqedonis 56 vjeqari qe e ka ber kit veper,sigurish nga dhimja e madhe qe ska muj me perballu ash ber kriminel i familjes se vet.ter kohe po mundohesh per familje e me ne fund deshtohesh(asht rast shum i ran) Une personalish sjam hiq musliman apo me kultur turke arabe se ato jan per mua asimilim,ME PAS MUNSI FORC KREJT FEJEN MUSLIMANE EMRAT MUSLIMAN DHE KULTIN MUSLIMAN I KISHA XHDUK PREJ VENDIT TON:
    Ndryshuar për herë të fundit nga trestenik : 31-05-2011 më 16:56
    High Voltage , Power Supply

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Paska vajtur diskutimi aq diametralisht .. vertet i lexova te gjitha postimet per rastin qe po japim opinjonet tona.Spari titulli do duhej te mose kishte tendenc ndaj shqiptarve ne Ilirid.

Ajo qe disa prindin e fajsoin ,une mendoi se dhe mbes i pa luhatshem se veprimi tij ishte i shtyre dhe nuk ishte as pak veprim i pa menduar dhe i leht.

Kjo esht nji apel qe prindi te mos vritet,vajza sipas rrjedhjes se ngjarjes e ka vrar baban ne shpirt dhe babai e vrau me plumb.
    Shqiptari i vertet duhet te jetoi brenda normave qe lejon tradita.
    Nese vajza nuk esht pajtuar me ato ligje esht dasht te ik te humb diku ne nji bote tjeter e jo ta perze babai siq thon disa ketu.
    Rasti mund te jet qe ka te bej me nji person me probleme psikike ,por sipas asaj qe thot policia dhe hapsi i temes ben per te dyshuar se vajza deshiroi te bej ate qe do vet.Vet-vendim marja nga ana e vajzes nuk mund te them se ishte i pa pranuar por nuk besoi se duke njohur baban si nji fanatik te mos e njoftonte babain qe gjerat do shkonin deri ketu.
    Me vet faktin se prindi i kushtoi edukimit te saj duke e shkolluar te me bej te dyshoi se ai prind skishte respekt per femijen e tij,se skishte qellimin qe ajo nji dit te behet zonja e vetvetes,te jet nji vajz qe ja ka vle te punosh per te,te ngritesh me mjes te punosh punet me te renda.Dhe nji dite vajza nga frika siq thon disa te gjej te dashur nga frika e babait e gjet.Dhe llogjika e arsyshme te dergon atje se vajza ishte labile dhe e pa pjekur dhe e pa vetdijshme per peshen e vendimarjes.
    Te doj dike na dal vajza ne kte rast me trimeresh te gjej vet nji djal e te mos i tregoj babait se edhe kshillat ,brengat e prindit sjon hiq gje,per dallim , per te hapur buzet e per te then baba une kom vendos te dashuroi nji djal.
    Nji baba i sinqert smund te vrapoi pas vajzes gjer sa ajo te gjej nji djal qe dashuron ajo e edhe dhendri ta dashuroj vajzen.
    Jemi lodh e rraskapitur ne shqiptaret nga tradhtia.
    Raste kur x-personi ne mjes e dashuron e ne mbremje tradhton e plot raste tjera.
    Raste ku meshkujt e martuar tradhtojn e mashtrojn vajzat shqiptare esht shum shqetsuese per ata qe duan te jetojn me dinjitet.Vajza heshti dhe per pasoi ndodhi rasti vertet tragjik dhe as pak i leht per nji prind te arsyshem e i logjkshem por vajzen nuk e arsytoi nese heshti se heshtja gjerat mund ti vonoi pore jo edhe ti aneshkaloi.
    Shqiptari qe paska dashuruar vajza munte ishte i martuar dhe sikur te mose heshte rasti nuk do ngjante po te ishte prindi ne dijoni.
    Nejse detalet nuk i dij, pore se edhe vendimi i prindit perte shuar jeten e femijes, qe don me shum se driten e syrit nuk ishte vendim me hmendje pore thjesht per mua esht nji zhgenjim i prindit ,nji tradhtie dhe nji zhgenjimi me femijen e tija.

As nji prind nuk deshiron femijen e tij ta shof pa trashigimtar ,pore edhe dashuria ne mjegullat e demkracis evropjane nji dit mund te leri ne errsir secilin qe nuk ben me dijuni prindin ..te pakten pasojat bashk me prindrit kalohet me pasoja me te vogla dhe me pak te dhmbëshme.

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Kanuni i ka fajet..
    rrnofte kanuni.. dhe shqiptaret me gjithe te.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    un jam ateist po per bes te zotit me e nxan grun em naj tjeter e vras, pranej mos i mshoni fort jo musliman jo dreq. kerkush nuk i din rrethanat e verteta

per fmin o pak ma ndryshe
    mire keto tocat e trashe, e kane nga mentaliteti shpellar qe jetojne, po ti o Derjans qe je dhe i shkolluar ketej, gjithe ky cun, jeton ne mes te civilizimit te kesh keto mendime te tilla? je ne metro?

per mua nje burre tamam eshte ai qe walk away, i jep duart gruas, te dashures, te fejuares ne keshtu rastesh, nuk lejon ta marrin neper kemb . Ai eshte burre tamam me karakter. Bura te tipit, rrembeva pushken, ja shkrepa gruas dhe ca me dolen para me femije e te tjere jane buburreca.

Ka njeriu alternativa sa te duash, lere ik. Jepi duart. Tipa te tille per mua jane budallenj. Shkurt muhabeti.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Ganimet, po he njehere na bej nje hartim te gjate nqs ishte djali ai qe kishte pasur te dashur dhe babes i thote shoku vet "kam pare djalin tend dore per dore duke shetitur me nje goce"....cfare do bente baba ne kete rast?

Lexon perralla ketu, hipokrit ne palce jeni. Faji mbetet ke i ati fillimisht pse vrau, mepas pse nuk kishte marrdhenie te mire me bijen dhe gruan e tij. Gjynah edhe vajza qe e mbajti te fshehur, shpirterisht nuk eshte e lehte te mos i tregosh prinderve gjera te tilla, sidomos ajo qe jetonte me to dhe normalisht flitet per ndodhite e dites me pjestaret e familjes kur vijne nga puna/shkolla. Cfare flas dhe une se vetem familje nuk quhet kjo qe pat krijuar ky vrases.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    61
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Kanuni i ka fajet..
    rrnofte kanuni.. dhe shqiptaret me gjithe te.
    po po kanuni e ka fajin, se kam dit qe edhe maq/cendonsit paskan kanun

Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •