Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 39 prej 39
    i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    Sepse po te mos kishte ndodh Nato nuk do te kerkonte falje! Ja pse duhet te besojme
    -Epo,atëherë duhet pranuar se nuk ka qënë e qëllimshme,dhe se nuk ishte caku i Nato-s vrasja e disa të miturve,nuk është ky qëllimi i kësaj aleance.
    -E kuptojë se bëhet fjalë për jetë kalamajsh,por të shpresojmë të evitohen këto situata,ani pse Afganet e fëlliqtë kanë përdorur fëmijët!
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Mbinjeriu Lexo Postimin
    -E kuptojë se bëhet fjalë për jetë kalamajsh,por të shpresojmë të evitohen këto situata,ani pse Afganet e fëlliqtë kanë përdorur fëmijët!
    Nuk bëhët fjalë për afganët, afganët si çdo popull në botë po e lufton terrorizmin brenda territorit të saj. Imagjino ti në Shqipëri a nuk do t'a luftoj sikur të ekzistonte?! Pra mund t'a imagjinojmë vetën në pozitën e njejtë ani pse realisht ne dhe e gjithë bota e luftojmë terrorizmin, por vendi ku terrorizmi ka arritë shtrirjen më të madhe, apo më mirë të them ku ka arritur pushtimin më të madh është Pakistani, pastaj edhe Afganistani besoj se kjo ndodh shkaku i vendit strategjik për shtrirjen e influences së tyre në vendet e Azisë, për t'u shpërndarë më pastaj në kontinentet tjera.
    Kombi mbi të gjitha

Per ate amerikanin e vrare a kishte kerkuar njeri falje?

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    cudi,njehere perkahni NATO-n tani jo!
    po normalisht. keshtu duhet te jete.

une i perkrah dhe i jam mirenjohes prinderve te mi, te cilet me kane rritur dhe edukuar, po nqs ato bejne dicka qe per mua eshte e gabuar, e cilesoj si veprim te gabuar.

gjithmone duhet te gjykohet veprimi, e jo ai qe e kryen veprimin.

nqs X person te shpeton jeten, ti duhet ta falenderosh, t'i jesh mirenjohes dhe te lavderosh veprimin e tij.
    nqs te nesermen ky X person perdhunon nje femer, do e lavderosh edhe kete veprim???
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Po pse po shaheni o shqiptar per talibana,a po tutni qe po ju hup fara a,hiq mos u tutni se avganistana ka sa te duash,po nato duhet me rrit pak intenzitetin,perndryshe keta nuk marrin vesh.

Qyre tash kur te marrin yrysh talibanat shqiptar e te me ofendoin mu.

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Po pse po shaheni o shqiptar per talibana,a po tutni qe po ju hup fara a,hiq mos u tutni se avganistana ka sa te duash,po nato duhet me rrit pak intenzitetin,perndryshe keta nuk marrin vesh.

Ty tka hup udha n'oborr (nuk jom taleban), kerkush nuk po thote qe NATO po bon keq pse po i myt ose pse po i lufton talebanat, me myt fmi ta pafajshem s'osht n'rregull.
    Kombi mbi të gjitha

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Ty tka hup udha n'oborr (nuk jom taleban), kerkush nuk po thote qe NATO po bon keq pse po i myt ose pse po i lufton talebanat, me myt fmi ta pafajshem s'osht n'rregull.
    NUK PO E NJOFSHE ARTIN LUFTARAK
    Kur te bombardon nato,eshte e pa mundur qe te mos pesoin edhe te pafajshmit,ke harru ti kur nato bombardonte caqet serbe ka ndodh jo pak her qe ka gabu cakun,prandaj viktima ne luft ka me se shumti te pafajshmit,besoi qe mesove diqka prej meje,mos u ngut tash te me faliminderosh,kete fjl shqiptaret e kan pak si me kimet dhe nuk e thon shpesh

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687

Po ti drenicak per at edhe e ke postu vetem te provokosh te tjeret po kjo nuk eshte per te tallur mor dilber,po te ndodhte ty e njejta ,ca thua ti? a thua si do reagojshe ?

Edhe me duket se , te gjithe shqipetaret te duken taliban ,sidomos ata qe te kundershtojn
    Ndryshuar për herë të fundit nga kriko-38 : 09-06-2011 më 16:26

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    NUK PO E NJOFSHE ARTIN LUFTARAK
    Kur te bombardon nato,eshte e pa mundur qe te mos pesoin edhe te pafajshmit,ke harru ti kur nato bombardonte caqet serbe ka ndodh jo pak her qe ka gabu cakun,prandaj viktima ne luft ka me se shumti te pafajshmit,besoi qe mesove diqka prej meje,mos u ngut tash te me faliminderosh,kete fjl shqiptaret e kan pak si me kimet dhe nuk e thon shpesh
    O burr as nuk po ngutna met falenderu e as met kritiku.
    Nese i kqyrum rregullat e luftes civili nuk guxon mu mbyt, kjo osht e para. E dyta ne luften e Kosovës nuk janë vra civil nga ana e NATO-s (sqarim) pra ska pas pse me gabu. Masanej dihet qe popullata jeton tjeterkun e talebanat tjeterkun për ata ky konsiderohet si gabim u NATO-s. Prej Al-Kaides me vra gra e fmi nuk osht e panatyrshme sikurse prej Serbisë tek ne (nuk i shfajson kjo ama po du me than pritet ni sen i tillë), mirëpo prej ni misioni qe u hi me çliru si p.sh UÇK-ja këtu edhe NATO në të dyja vendet kjo bie në sy.
    Kombi mbi të gjitha

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •