Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 39
    God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    po na mallkon surrati yt, Po te vika gjynaf per afganistansit

degjo ktu ti klysh komunisti nese ti ke te drejte ma dhente Zoti mua, brez pas brezi, por nese kam une te drejte ta dhente ty Zoti tek shendeti jot, tek pasuria jote, tek familja jote.Pse mos me vije keq per ato femije te pafajshem mos i ka pjelle jo tame.Shqiptar si puna jote pa ndjenja nuk jane shqiptar por cifut.Cifutet i vrau hitleri dhe ato u bene me keq si hitleri me femijet palestineze.Dhe shqiptaret qe gjithe jeten kane vuajtur dhe pastaj nuk i meshirojne te tjeret jane cifute e kaluar cifuteve zemer zinj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga _Mersin_ : 31-05-2011 më 06:52
    "Shoku Mjekesise"

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    cudi,njehere perkahni NATO-n tani jo!

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Pse mos duhet ta perkrahim Naton kur vret femije?Naton e perkrahen ne Kosove por nuk mund ta perkrahim kur i ra gabimisht karvanit te shqiptareve.
    "Shoku Mjekesise"

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516

Presidenti afgan paralajmëron NATO-n për sulmet

Kabul, 31 maj – Presidenti afgan, Hamid Karzai, ka thënë se forcat e udhëhequra nga NATO nuk “janë të lejuara” të sulmojnë shtëpitë afgane.
    Ai tha se NATO rrezikon të bëhet një “forcë pushtuese” nëse vazhdon sulmet, të cilat vranë civilët, njofton BBC.
    Vërejtjet e tij të fundit vijnë pas dënimit të vrasjes së 14 civilëve në jug të vendit në një sulm ajror të NATO-s të dielën.
    Karzai tha se kjo është “paralajmërimi final” për NATO-n. /koha/
    Kombi mbi të gjitha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    O politik e ka ky pis. Seshte per president qe kujdeset per popullin e vet ki m.u.t

Ky han pin dhe thot mshoni ju kut doni vec jo shum ashiqare.
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga _Mersin_ Lexo Postimin
    degjo ktu ti klysh komunisti nese ti ke te drejte ma dhente Zoti mua, brez pas brezi, por nese kam une te drejte ta dhente ty Zoti tek shendeti jot, tek pasuria jote, tek familja jote.Pse mos me vije keq per ato femije te pafajshem mos i ka pjelle jo tame.Shqiptar si puna jote pa ndjenja nuk jane shqiptar por cifut.Cifutet i vrau hitleri dhe ato u bene me keq si hitleri me femijet palestineze.Dhe shqiptaret qe gjithe jeten kane vuajtur dhe pastaj nuk i meshirojne te tjeret jane cifute e kaluar cifuteve zemer zinj.
    Ec mer spermatozoid i turqise po na tregon shqiptarin ti legen me callme.Te ishim ne sa gjysma e cifuteve mire do i kishim punet se do kishim me pak debile ...kjo eshte fatkeqesia e rraces sone qe u shkaperderdh me rraca viktima e ja ku eshte rezultati...Callmaxhijte.E mos me fol me po deshe...
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    [img]h

Në sulmin e NATO-s vriten 14 gra e fëmijë afganë

Kabul, 29 maj - Zyrtarët e Afganistanit kanë lajmëruar se 14 gra dhe fëmijë janë vrarë nga një sulm i NATO-s në pjesën jugore të vendit, ndërsa shumica e viktimave janë fëmijë.

Zëdhënësi i qeverisë krahinore, Davud Ahmadi, ka thënë se gjashtë persona janë lënduar në sulmin e së shtunës, i cili ndodhi në krahinën e Helmandit, transmeton REL.

Guvernatori i kësaj krahine e ka bërë publike një deklaratë ku thotë se 12 nga 14 personat e vrarë janë fëmijë, prej të cilëve shtatë ishin djem e pesë vajza.

Zëdhënësi i NATO-s, Major Tim James, ka thënë se aleanca është duke e inspektuar vendin e ngjarjes. /koha/
    ncncn nato sa te kqi o Zot! U shkatrrofshin!
    Paqë

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga medaur Lexo Postimin
    Ec mer spermatozoid i turqise po na tregon shqiptarin ti legen me callme.Te ishim ne sa gjysma e cifuteve mire do i kishim punet se do kishim me pak debile ...kjo eshte fatkeqesia e rraces sone qe u shkaperderdh me rraca viktima e ja ku eshte rezultati...Callmaxhijte.E mos me fol me po deshe...
    Mir e ke then, edhe sa gjysma e tyre te ishim, asnjeri nuk na prekte dhe do ishim popull me i perparuar.

Diferenca ndermjet Cifutit dhe Arabit ne Amerike eshte kjo; Cifuti punon ne Korporata Amerikane, kurse Arabi punon duke shitur hallall ne rruge.

Mentaliteti Shqiptare tamam si Arabe nuk ecen perpara. Edhe ato popuj qe e mbeshteten Shqiptarin ishte me shume sepse e ben Cifutet. Kurse Shqiptari akoma kapet me Afganistanin dhe me Palestinen.

Nejse, cfare dime ne nga keto gjera. Sic e tha kjo siper, NATO te "shkatrrofshin", mbase ky eshte mentaliteti qe do ta perparoj popullin Shqiptare, sigurisht me ndihmen e Allahut
    Ndryshuar për herë të fundit nga niku-nyc : 31-05-2011 më 23:56
    Il Club Più Titolato Al Mondo

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga _Mersin_ Lexo Postimin
    Pse mos duhet ta perkrahim Naton kur vret femije?Naton e perkrahen ne Kosove por nuk mund ta perkrahim kur i ra gabimisht karvanit te shqiptareve.
    mersin,jane dy gjera po / jo ? e jo si keni zakon me raste....

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga Mbinjeriu Lexo Postimin
    -Pse më duhet të u besojë autoriteteve Afgane?
    -Pse të u besojë,kur e dimë se kjo mund të jetë ndonjë propagandë e tyre!
    -Pse duhet të besojë se është nisur një hetim,kush e thotë këtë?Prapë Afganët ë?
    -E nëse eventualisht vertetohet se është nisur një investigim lidhur me rastin në fjalë,atëherë duhet të presim përfundimin,dhe nbnë rast se atëherë del se forcat e Nato-s pa vullnet kanë vrarë civilë të pafajshëm,kjo do thotë mjaftë(edhe pse nuk mund të pretendojë asnjë se kjo ka ndodhur me qëllim,edhe nëse do dalë e vertetë)nuk është ky qëllimi i kësaj aleance.
    Sepse po te mos kishte ndodh Nato nuk do te kerkonte falje! Ja pse duhet te besojme
    Mos i bej dikujt ate,qe nuk ke deshire te ta bej dikush

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •