Po po erdha,
Na thuaj dicka oj Nete per kryeqytetin,cka i keni punet!?
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Mire mir i kemi,u kenaqem e su gezuam asnjehere,kur po gezohemi po ndalet rryma..
eja jep tanjug per Mitrovicen tone te dashur.![]()
Veq festa e protesta tek ne,asgje tjeter nuk ka,here festojm ne ne Jug here ata ne veri,po ne te Jugut i festojm te dyjat,se ashtu shkruan ne ,,kushtetut''
Ik mi se nuk jam ,,tanjug''e kan ,,vra''tanjugun
Nete
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Sinqerisht,sigurisht,mendėrisht,paqėsisht...totali sht...kam menduar se do mė ftojė dikush por kjo do jetė hera e fundit qė nuk mė ftojnė se nė rastin e dytė...do mė detyrojnė t'i ftoj unė...papapapa ēfarė shoqėrije qė kemi...mirė qė vij vetė se nuk kujtohet asnjė...
Pas meje mos vijė asnjė...ai qė ka mendime ka dhe nuk ke ēfarė t'i bėsh...ehehehehehe...
Lere se ndrrova mėndje...pas meje ndonjė qė ka qėnė nervoze por tani i ka dalė inati...
Ben nje qe ka pase dje nervoze po qe ,qe dje i ka dale inati?
Hajde kush ka qene pa inate gjate tere javes.......
AUTOCHTHONOUS
Shaka e pa shaka, jam i vetėdijshėm se tė gjithė mė respektoni, Ju respektoj tė gjithėve, sigurisht, secilin nė mėnyrėn e vet mbase secili individ ėshtė botė e tėrė nė vete...me vyrtyte e dobėsi...pih, sa dobėsi i kam unė...tė filloj t'i numėroj? Jo se nuk i zė njė listė e gjatė.....ana moj goce, edhe mė vlerėsove...mė dhe njėsh...kuku pėr mua, si do ta pėrmirėsoj tash nė qershor/ Bė[het kohė e nxewhtė...por E panjohura mė tha: "Trrus aty se njėshi ėshtė vendi i parė"...e tash jam nė dilema...njėshi kėshtu apo njėshi ashtu...dilema, ah kjo dilema qė na pėrzihet ēdo kund -me dal, apo mos me dal, ta pranoj ea ta refuzoj, da dua apo mos ta dua...t'i them a mos t'i them,...nėse bėhet edhe trilema, pesėlema...vaj halli i zi...
Eja moj E panjohura se je humbė[ si...pih, mė vie marre...
Nėse po i lanė enė E panjohura, le tė vi Pranvera Bica se ajo enėt i lanė m,e mėngjes...
Po, nėse nuk vijnė kėto tė dyjat Nete, eja ti se ke kohė...
Erdha o Z.Agim po s'i erdha se?
Hajt se e di ti
E mer Besoooo harrove buken e ,,moqme''(vjeter)
Jo vallahi nuk e kam harruar dhe nuk e harroj kurrė por kemi dhe punė por edhe ndonjėherė pėrtojmė...ehehehehe...ju e dini qė ju dua shumė,sinqerisht...
Ejani pas meje qė tė bindeni...shef Metbala dhe e panjohura...kėtė verė mund tė jem pėr vizitė nė Rahovec...
Krijoni Kontakt