po, permisim se vertet ishte keqkutim me ate shkrim ne fillim dhe kerkoj ndjese
Erdha, tani vjen ti me nje fabul
po, permisim se vertet ishte keqkutim me ate shkrim ne fillim dhe kerkoj ndjese
Erdha, tani vjen ti me nje fabul
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Jo, nuk ka problem tani, po e harrojmė atė fabulė tė Ezopit...na ishte njė herė...u harrua...harresa, harresa...ėshtė shenjė e pleqėrisė...unė e Besoja harresėn e mbajmė nė xhep tė vogėl...e harresa, sa e sa herė na ka nxjerrė nga kriza...bėhemi "tosh"...dhe, sigurisht, fundi na del mirė...
Ku je or Beso? E di ku je, nė www. ardhmeria, me kė? E di, me mua..."fjalosu" atje e "fjalosu" kėtu, si do na del kjo punė, as Gloreta nuk e gjenė enigmėn...ama me rimėn po...
Eja Gleretė...
Na ishte cna ishte
Dy zogj ne lulishte,
Vjen Beso aty prane
I debon zogjte ne cdo ane.... : D
Po nuk erdhi Beso te vije kush te doje..
Z. Metbala...Nete, Tetovare... Linda....Stern e gjithe lista e USA..
P.s. Besoja dhe Metbala qenkan ne nje dileme.
Hajt, harrojeni ate.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gloreta : 30-05-2011 mė 15:35
Erdha goca dhe ēuna...po kam hyrė nė shtatė faqe njėherėsh dhe hajde dil po deshe...d.m.th. po desha...ehehehehehe...
Pas meje tė vijė...jo domosdoshmėrisht...Gloreta ose Nete...tani edhe shef Metbala nuk do bėjė ndonjė gabim po tė vijė...
jo jam une...pershendetje...
erdha vetem se z.Beso kishte ftuar neten ose glorin e une erdha nga xhelozija
pas meje thekthi
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Thekthi vjen me vone.
Mi pse xheloze ti, je e para ne liste, vetem ty te therrasin, mua jo, papapapapapa
Fabulen e Ezopit e shkruan me se miri Beso, eshte i madh ai ehehehehe.
Pas kush ka deshire
Mirė bėre goce...bile shumė mirė bėre...ah kjo xhelozia motra dhe vėllezėr ka marrė jo vetėm nė qafė po ka marrė edhe nė ballė...ja sa bukur i kuptoj dhe i shpjegoj fenomenet sepse jam fenomen...po tani me goce qė thekthi nuku ėshtė...kush tė vijė...unė them p.sh.ndonjė qė e njeh thekthin e tė na thotė ku humbi ky...
Po je dakort tetovare,dil e na i thuaj...ehehehehe...
Erdha prape une aman Beso sa here qe e shkruan hehehehehe me ben te qesh.
Prape Beso ehehehehehe
Po shoqen e Besos e do moj Glori?Pse s'me therret asnjehere mua eee...
Ejani cikat e mija ku ini?Xhenet eja njehere...
Krijoni Kontakt