Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 56 prej 56
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    po kush mu.tin je ti me tu pergjigj une se ku jetoi bre baju bre mu.ti i qelbur
    o na jetoim gjithkund ne tok
    sa ne europ sa ne amerik ama bash ku te na don shpierti
    kjo bot ish kan per ne
    e ti vajto atje ne shumadi e tranou more udbash
    se ke mbet si jetim pa mujt me e pa kosoven e popullin e saj se si po jeton ne liri haaaaaa

Llapiqk a hala nuk te kan shti thesi ne kok a? hajt shtye edhe naj dit se shkove te bosat e tu,se ma se pari po ua mshelshin rrogtaret pastaj bosat.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Llapiqk a hala nuk te kan shti thesi ne kok a? hajt shtye edhe naj dit se shkove te bosat e tu,se ma se pari po ua mshelshin rrogtaret pastaj bosat.
    Kur nji pro-serb me shan dhe e
    kritikon punen time per mua kjo
    eshte nje mirenjohje e larte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 06-06-2011 më 17:20
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    po kush mu.tin je ti me tu pergjigj une se ku jetoi bre baju bre mu.ti i qelbur
    o na jetoim gjithkund ne tok
    sa ne europ sa ne amerik ama bash ku te na don shpierti
    kjo bot ish kan per ne
    e ti vajto atje ne shumadi e tranou more udbash
    se ke mbet si jetim pa mujt me e pa kosoven e popullin e saj se si po jeton ne liri haaaaaa

llap a u knaqet disa ne burgje disa ne gjykata e disa te denuar disa presin te denohen disa vriteni ne mes vete e disa vjedhni deri sa te perfundoni ne pranga !

e sa per shumadi ti permend shume kjo tregon se ti aty i ke rrenjet se une nuk e di as ku eshte per bese se nuk me eshte dashte kurre as serbia as shumadia!

e kam pas gjithmone shqiperine dhe kosoven aty per mua ka qene ajri uje ,buka e kripa aty kam lind dhe aty do vdes ndersa ti do mbetesh si qyqyja neper serbi e shumadi nejse tash je ne allaman azilant me social qe kohen e djeg me qaj rusi!

e sa per udebash ti e permend shume kete fjale edhe kjo deshmon se ti je edhe bir udebashi edhe udebash !

a e bleve sot boten sot a !
    jam i sigurt qe edhe neser do e blesh se hasan zeneli po folke a!

ti je nje 'ledekist' i fshehur por qe nganjehere e nxjerr me duf perkatesine partiake edhe pa-dashje !

je gati me dal nga ilegaliteti a!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    llap a u knaqet disa ne burgje disa ne gjykata e disa te denuar disa presin te denohen disa vriteni ne mes vete e disa vjedhni deri sa te perfundoni ne pranga !

e sa per shumadi ti permend shume kjo tregon se ti aty i ke rrenjet se une nuk e di as ku eshte per bese se nuk me eshte dashte kurre as serbia as shumadia!

e kam pas gjithmone shqiperine dhe kosoven aty per mua ka qene ajri uje ,buka e kripa aty kam lind dhe aty do vdes ndersa ti do mbetesh si qyqyja neper serbi e shumadi nejse tash je ne allaman azilant me social qe kohen e djeg me qaj rusi!

e sa per udebash ti e permend shume kete fjale edhe kjo deshmon se ti je edhe bir udebashi edhe udebash !

a e bleve sot boten sot a :^lulja3!
    jam i sigurt qe edhe neser do e blesh se hasan zeneli po folke a:^lulja3!

ti je nje 'ledekist' i fshehur por qe nganjehere e nxjerr me duf perkatesine partiake edhe pa-dashje !

Kur nji pro-serb me shan dhe e
    kritikon punen time per mua kjo
    eshte nje mirenjohje e larte.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    fatmir llapi a u knaqet disa ne burgje disa ne gjykata e disa te denuar disa presin te denohen disa vriteni ne mes vete e disa vjedhni deri sa te perfundoni ne pranga !

a e bleve sot boten sot a !
    jam i sigurt qe edhe neser do e blesh se hasan zeneli po folke a!

shko e prite ne rend ne banhof se mund te te ik pa e lexuar hasan zeneli

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-07-2009
    Postime
    9
    Unë e njoh Hasan Zenelin. Për këtë që ka shkruar unë nuk kam koment,nuk di çka të them dhe nuk u besoj gjërave pa argumente.
    Nëse ka gabuar duhet të klroj falje publike dhe mendoj se po.
    Sa për Zahirin unë ndihem i vogël të flas për të. Por një është e vertetë se Zahiri ka kontaktue me Hasanin. Ishte ajo kohë kur duhej të ruhej konspiracioni dhe vetëm dy apo tre veta i njihshim në ilegalitet. Se a kontaktoi Zahiri në cilësinë e shokut të shkollës se Hasani u shkollua në Orllan ku shkollën e mesme e kreu edhe Hasan Zeneli,apo kontaktoi në lidhje familjare apo në cilësinë e Parlamentit Rinor që e formuam në atë kohë,parti kjo e re përndryshe pararendëse e Partisë Prlamnetare të cilen e udhëheqte Zahiri si kryetar dhe ne ishim antar kryesie apo si ushtar i gueriles së tij nga Ballabani,unë nuk e di.
    Zahir Pajaziti veprimtarinë e tij ushtarake e ka filluar në Brainë,pastaj në Orllan e fshatrat për rreth ku i kishte ushtarët e tij guerilë të zgjedhur dhe në konspiracion të thellë. Ne njiheshim vetëm tre veta nga çgo fshat. Kur Zahiri ka qenë me ne e dijmë se ka kontaktuar në fshatin Ballaban me Hasan Zenelin,por për ç'arsye edhe njëherë po them unë nuk e di.

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •