Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 56
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    Kush e vrau Xhemajl Mustafen?
    Por i dyshuar për dy javë në arrest ishte mbajt Sinan Rexhepi ( Zhegra) që pas lirimit për befasin e të gjithëve kishte filluar me punue tek Sigurimi i Atdheut, me Ram maren, Gani Gecin dhe adem salihu...
    a hala po merresh me rrena te shikut a !
    po skorpioni i azem syles e ka vra xhemajl mustafen!

njerzit e shikut gjykohen dite per dite e ti hala me shpifje te strevjetruara qe servon imagjinata jote e shterrur dhe shthurur!

po thuana dicka se kush e vrau xheledin gecin atentatorin e azem syles!
    se xhela shume pune ka kryer per shikun dhe sabit gecin!

thuaj dicka cka eshte aktuale se rrenat u dolen per ledin e vrasjet po duket se kush i ka bere!

shume interesant ju shoket e xheladin gecit si ti kosovell, si drenica 98, si llapi nuk po thoni as nje fjale ne lidhje me kete vrasje kjo po tregon se lufta brenda lloit, brenda pdk-se ka plas !

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin

njerzit e shikut gjykohen dite per dite e ti hala me shpifje te strevjetruara qe servon imagjinata jote e shterrur dhe shthurur!

thuaj dicka cka eshte aktuale se rrenat u dolen per ledin e vrasjet po duket se kush i ka bere!

shume interesant ju shoket e xheladin gecit si ti kosovell, si drenica 98, si llapi nuk po thoni as nje fjale ne lidhje me kete vrasje kjo po tregon se lufta brenda lloit, brenda pdk-se ka plas !
    Magarin e kish pas hander ujke deri ne gjysme ,ai i ngrati thoshte ishalla jam anderr,edhe kta kriminelet,tash e kan pa qe i morri dreqi,e bile te shpurthin deri ne minutin e fundit,se nuk ka ma kush i shpeton,Plako,nuk shkon gjith kungulli mbi uj,se kta te pydykys,kan menu qe do tju shkoj si kur sunojke tita,qe i rahatoj,shum kriminel,e ktu e ka kap amerika vlla do ,me i pastru ma shpejt kriminelet se do me i bashku trojet shqiptare e me maru yllirin,e me kriminel nuk shkohet perpara.

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092

o ti veq po ja fut kot,une nuk flas per ngjarje qe nuk kam informacione,krejt cka di per ket xheladinin eshte ajo qe kan shkru gazetat.

hajde tregona ti kush e vrau,pse e vrau,keto parollat pa fakte ishte atentator i syles,ti edhe naj dit edhe per vrasjet e ngatrresat per mexha do ta akuzosh shikun!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    o ti veq po ja fut kot,une nuk flas per ngjarje qe nuk kam informacione,krejt cka di per ket xheladinin eshte ajo qe kan shkru gazetat.

hajde tregona ti kush e vrau,pse e vrau,keto parollat pa fakte ishte atentator i syles,ti edhe naj dit edhe per vrasjet e ngatrresat per mexha do ta akuzosh shikun!
    per vite grupi i azem syles(sabit e xheladin gecit) ka vra shqiptar/te krahut rugovist/ dhe per vite te tera gazeta e juaja dhe mediat e juaja (te majta) prvovonit duke shpifur se ldk-ja po vriten ne mes veti!

provonit qe te manipuloni dhe te sajoni huti me nje qellim vetem per ti fshehur vrasjet qe bente shiku ose njerzit e tij!

tash me qe gjykatat jane mbushur me te akuzuar pjestar te shikut dhe te pdk-se per vrasje!
    dikur krekoseshit per ti fshehur dhe per ti hedh fajin viktimave qe shkaktonit por nuk u funksionoi kjo teknike mashtruese e manipuluese!

e that vet se keni dhen urdhera per vrasje kjo kuptohet se shume vrasje jane bere nga ato urdhera te sokol dobrunve dhe azem sylve!

tash qe i vrsini vet puntoret e juaj te dikurshem heshtni nuk e thoni as nje fjale!
    po ta kishte vra xheladin gecin dikush nga ana e kundert ju edhe sorrat i kishit cudit me klithma dhe akuza!

po qe kopili eshte ne anen e juaj tash kinse nuk dini gje se kush e e vrau xheladin gecin kjo e spjegon menyren me te qart se kush e vrau xheladin gecin!

lufta brenda lloit(pdk) shikut do te zgjerohet nga nivele te ulta do te ngjitet ne nivele profilesh me te larta te klaneve qe sundojn me dhune dhe mbijetojn me haraqe sepse harami dhe lufta per perfitime do te dali nga hunda thot populli!

befasohem kur as drenica 98 as llapi as kosovelli as dijetari as e panjohura as ardiana lluzha nuk keni asnje informacion per kete vrasje makabre po veproni sikur te mos keni degjuar fare ama te gjithe ne nje stil a !!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga G-2 : 01-06-2011 më 18:27

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    per vite grupi i azem syles(sabit e xheladin gecit) ka vra shqiptar/te krahut rugovist/ dhe per vite te tera gazeta e juaja dhe mediat e juaja (te majta) prvovonit duke shpifur se ldk-ja po vriten ne mes veti!

provonit qe te manipuloni dhe te sajoni huti me nje qellim vetem per ti fshehur vrasjet qe bente shiku ose njerzit e tij!

tash me qe gjykatat jane mbushur me te akuzuar pjestar te shikut dhe te pdk-se per vrasje!
    dikur krekoseshit per ti fshehur dhe per ti hedh fajin viktimave qe shkaktonit por nuk u funksionoi kjo teknike mashtruese e manipuluese!

e that vet se keni dhen urdhera per vrasje kjo kuptohet se shume vrasje jane bere nga ato urdhera te sokol dobrunve dhe azem sylve!

tash qe i vrsini vet puntoret e juaj te dikurshem heshtni nuk e thoni as nje fjale!
    po ta kishte vra xheladin gecin dikush nga ana e kundert ju edhe sorrat i kishit cudit me klithma dhe akuza!

po qe kopili eshte ne anen e juaj tash kinse nuk dini gje se kush e e vrau xheladin gecin kjo e spjegon menyren me te qart se kush e vrau xheladin gecin!

lufta brenda lloit(pdk) shikut do te zgjerohet nga nivele te ulta do te ngjitet ne nivele profilesh me te larta te klaneve qe sundojn me dhune dhe mbijetojn me haraqe sepse harami dhe lufta per perfitime do te dali nga hunda thot populli!

befasohem kur as drenica 98 as llapi as kosovelli as dijetari as e panjohura as ardiana lluzha nuk keni asnje informacion per kete vrasje makabre po veproni sikur te mos keni degjuar fare ama te gjithe ne nje stil a !!!
    me ju militantet e partive politike e agjentet e sherbimeve sekrete eshte e pamundur te behet debat normal,pse duhet me dit une kush e vrau xheladinin?une nuk jam hetues e as pjesmarres ne vrasje .

informacion per ket vrasje nuk ke as ti perveq rrenave qe i ke shabllon,lufta brenda llojit blla blla blla .
    pasi po e din kush i kreu vrasjet hajt tregona kush i vrau :

Xhemail Mustafen
    Tahir Zemajn
    Enver Haradinajn

veq trego ne detaje jo shabllone.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Pasi qe e lexova intervisten me ket far Hasan Zenelin
    nuk ishe shum veshtir qe njeriu te vi deri te dyshimi se nese ekziston nji njeri qe e ka shpiunue Zahirin dhe e ka qit ne prit ishte pikerisht ky far Hasan Zeneli
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    me ju militantet e partive politike e agjentet e sherbimeve sekrete eshte e pamundur te behet debat normal,pse duhet me dit une kush e vrau xheladinin?une nuk jam hetues e as pjesmarres ne vrasje .

informacion per ket vrasje nuk ke as ti perveq rrenave qe i ke shabllon,lufta brenda llojit blla blla blla .
    pasi po e din kush i kreu vrasjet hajt tregona kush i vrau :

Xhemail Mustafen
    Tahir Zemajn
    Enver Haradinajn

veq trego ne detaje jo shabllone.
    drenica 97

keta te mesipermit i ka vra e njejta dore!
    i ka vra e njejti shtab!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    nuk ishe shum veshtir qe njeriu te vi deri te dyshimi se nese ekziston nji njeri qe e ka shpiunue Zahirin dhe e ka qit ne prit ishte pikerisht ky far Hasan Zeneli
    nje mire bere qe e paske ble boten sot!
    dy mire bere qe tregove publikisht se ti je ne diaspore !

llap baleci eshte nje ledekist i fshehur !
    dhe dal nga dal po e nxjerr veten nga ilegaliteti!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    qe llap ku e deshmon se je azilant dhe po ta perseris edhe nje here se nuk paske reaguar se din je zene duke rrejt prandaj kudo tjeter ke reaguar perveq ne kete teme jo!
    ani e paske ble sot boten sot a mire ia ke ba se eshte ribotuar per ju qe jeni ne diaspore !

tash reago se u mbyta tuj me nje te afishim i pergenjeshtrove mijera afishime tuat ama ti vet a !

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    qe llap ku e deshmon se je azilant dhe po ta perseris edhe nje here se nuk paske reaguar se din je zene duke rrejt prandaj kudo tjeter ke reaguar perveq ne kete teme jo!
    ani e paske ble sot boten sot a mire ia ke ba se eshte ribotuar per ju qe jeni ne diaspore !

tash reago se u mbyta tuj :^lulja3 me nje te afishim i pergenjeshtrove mijera afishime tuat ama ti vet a :^lulja3!
    po kush mu.tin je ti me tu pergjigj une se ku jetoi bre baju bre mu.ti i qelbur
    o na jetoim gjithkund ne tok
    sa ne europ sa ne amerik ama bash ku te na don shpierti
    kjo bot ish kan per ne
    e ti vajto atje ne shumadi e tranou more udbash
    se ke mbet si jetim pa mujt me e pa kosoven e popullin e saj se si po jeton ne liri haaaaaa
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •