Close
Faqja 61 prej 241 FillimFillim ... 1151596061626371111161 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 601 deri 610 prej 2405

Tema: Nė Itali

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Avash moj ti se kur te vij dita jote kshu do thone njerzit: na cmenden keto Ku ka gje me te bukur
    ka shume gjera te tjera me te bukura

ata po ekzagjeronin, apo s'kishte dhe nje ze te shemtuar njeri prej tyre, si sorre : D

laurea dihet qe do arrihet nje dite...

klea, ti je gezuar me shume kur u diplomove apo kur e kuptove qe je e afte ta kryesh punen tende me sukses? : )

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    ka shume gjera te tjera me te bukura

ata po ekzagjeronin, apo s'kishte dhe nje ze te shemtuar njeri prej tyre, si sorre : D

laurea dihet qe do arrihet nje dite...

klea, ti je gezuar me shume kur u diplomove apo kur e kuptove qe je e afte ta kryesh punen tende me sukses? : )
    S'me pelqen fare ajo fjalia: laurea dihet qe do arrihet nje dite! Te arrish diten e laureimit dmth te kuptosh qe je e afte te kryesh punen tende me sukses, pasi te laureohesh ishte puna jote deri ne ato momente

Une i kam patur te dyja me diskutim te tezes, ndaj deri ne momentin qe kam mbaruar me diskutimin s'kam qene as ne qiell e as toke... ama, kur merr noten e fillojne te te kendojne:dottore dottore, eshte nje ndjenje super e bukur!

Credimi... kur te ta kendojne ty s'do i vesh re fare zerat e sorres hahaha!

La vita non si spiega, si VIVE!

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    S'me pelqen fare ajo fjalia: laurea dihet qe do arrihet nje dite! Te arrish diten e laureimit dmth te kuptosh qe je e afte te kryesh punen tende me sukses, pasi te laureohesh ishte puna jote deri ne ato momente

Une i kam patur te dyja me diskutim te tezes, ndaj deri ne momentin qe kam mbaruar me diskutimin s'kam qene as ne qiell e as toke... ama, kur merr noten e fillojne te te kendojne:dottore dottore, eshte nje ndjenje super e bukur!

Credimi... kur te ta kendojne ty s'do i vesh re fare zerat e sorres hahaha!
    me fjaline e pare desha te thoja qe ne praktike eshte i madh hendeku mes teorise dhe praktikes, ndonese ne teori mund te mos duket i tille.

ate dite do zgjedh nja dy tre zera melodioz sa per skene : p

me fjaline e pare desha te thoja qe ne praktike eshte i madh hendeku mes teorise dhe praktikes, ndonese ne teori mund te mos duket i tille.

ate dite do zgjedh nja dy tre zera melodioz sa per skene : p
    haha, ate dite do te kendojne te gjithe te pranishmit, kshuqe s'ke nga ja mban duhet ndonje me ze sorre po he, sa per te heq syrin e keq lol

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    wtf ?! ndjenje super kur te kendojne 'dottoren'?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    wtf ?! ndjenje super kur te kendojne 'dottoren'?
    Po! Ketu ne itali ajo eshte kenga e atyre qe sapo u diplomuan, eshte si nje "rit". Duke qene se kendohet ne momentin qe te vihet kurora ne koka eshte nje nder momentet me emocionuese... une te pakten keshtu e kam perjetuar!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Po! Ketu ne itali ajo eshte kenga e atyre qe sapo u diplomuan, eshte si nje "rit". Duke qene se kendohet ne momentin qe te vihet kurora ne koka eshte nje nder momentet me emocionuese... une te pakten keshtu e kam perjetuar!
    ta paskan kenduar dhe ty dottoren dmth? aha, epo paske te drejte qe i dilke ne krahe korit zhabave ne fjale ti. tani po qe c'do gje sa vine e duket me e qarte.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    ta paskan kenduar dhe ty dottoren dmth? aha, epo paske te drejte qe i dilke ne krahe korit zhabave ne fjale ti. tani po qe c'do gje sa vine e duket me e qarte.
    hahaha, dy here madje, jo nje

Te thashe, eshte nje rit, sic i kendohet nuses kur martohet

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    mire vaffan... vaffan... po ua falim, po ajo pjesa e 'dottore del buco del c..' ca kuptimi ka se

mire vaffan... vaffan... po ua falim, po ajo pjesa e 'dottore del buco del c..' ca kuptimi ka se
    Nuk e di ekzaktesisht se ca dmth, por une e kam interpretuar gjithmone si nje ironi, si tallje, sikur te thuash "dottore koti". Presim konfirmim nga ato qe kane shume vjet ne itali hahaha

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •