Close
Faqja 41 prej 241 FillimFillim ... 3139404142435191141 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 401 deri 410 prej 2405

Tema: Nė Itali

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Troppo Po pse nga jeton skenderi qe s'ka plazh?
    Ktu ku jetoj un, plazh sa t'dush, e kam mush vasken me uj perdit...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    na i bie ti me aman qe na i beke 12 ore ?
    Se ne qe ketej me anije i bie nje dite udhetim ...jo per gje po me pelqeu njihesh me njerez pi kafecke me ta, ha dreken gjithe rruga te vete falas po thuaj se qerasin djemte tane jane larg te na qerasnin edhe bileten mire do ishte
    Po ta besh me makine nga triestia e te dalesh ne slloveni - kroaci - mal te zi e direkt ne shkoder.... Per korcen tende eshte cik larg faktikisht Ndersa me avjon e ben per 1 ore 10 min hahaha.
    Qe njihesh me njerez jo gjithmone eshte pozitive se te qelloj ca ndonjehere qe mos o Zot!!! Nejse, une per vete kam njof shume pleq e plaka ne avjon, nuk e di pse por i dukem shume fytyre e besueshme edhe me ulen afer: te keqen nena se e kam per here te pare e s'di nga te iki lol !

La vita non si spiega, si VIVE!

Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    hahaha kete se dija mbrema santo

Mbrema keno si te kam une ty ...?
    GJalle je ti se me kishin dhen lajm te keq per ty: P

na i bie ti me aman qe na i beke 12 ore ?
    Se ne qe ketej me anije i bie nje dite udhetim ...jo per gje po me pelqeu njihesh me njerez pi kafecke me ta, ha dreken gjithe rruga te vete falas po thuaj se qerasin djemte tane jane larg : @ppte na qerasnin edhe bileten mire do ishte

Gjalle e i forte...
    Po ti si 'tkemi, se si shum sheksi qeke bo

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Po ta besh me makine nga triestia e te dalesh ne slloveni - kroaci - mal te zi e direkt ne shkoder.... Per korcen tende eshte cik larg faktikisht Ndersa me avjon e ben per 1 ore 10 min hahaha.
    Qe njihesh me njerez jo gjithmone eshte pozitive se te qelloj ca ndonjehere qe mos o Zot!!! Nejse, une per vete kam njof shume pleq e plaka ne avjon, nuk e di pse por i dukem shume fytyre e besueshme edhe me ulen afer: te keqen nena se e kam per here te pare e s'di nga te iki lol !
    Hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahah ahahhahahaha
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahah ahahhahahaha
    Ca me qesh ti ore, vec per keq te shko mendja!!!

Njera njehere beri sherr me hostesin ngaqe ky i tha: nene fike celularin. E kjo ia kthen: po nuk di pinin tha, e kur te zbres skam si te merrem vesh me cunin qe me pret hahaha.
    Hostesi: nene, me duhet me shume koka ime se pini jot

Lol e dinte edhe plaka se ca eshte pini hahaha

La vita non si spiega, si VIVE!

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Ish bashke qytetare ne det perdite na u bajatis edhe deti.

Bagnare akoma jo por con le p@@le al sole gjithe diten.

Mos te te shtyhet as deti ke pa ti??Duhet ai lumi aty se te ai gjenim rehat.
    Po sikur keni det ju aty ne Adriatik, fa cagare fa, det kishte Sardegna babam , te futeshe te deti ne Stintino s'dilja me nga uji une.

Nejse, ketej nga lumi te bejne te fala Indianet, kan ardhur me pakete , bli nje te sjellin 12 . Qysh i le lopet ashtu ti Santo?
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Ca me qesh ti ore, vec per keq te shko mendja!!!

Njera njehere beri sherr me hostesin ngaqe ky i tha: nene fike celularin. E kjo ia kthen: po nuk di pinin tha, e kur te zbres skam si te merrem vesh me cunin qe me pret hahaha.
    Hostesi: nene, me duhet me shume koka ime se pini jot

Lol e dinte edhe plaka se ca eshte pini hahaha
    Klea akoma po qesh me lot me ate plaken qe e kishte per here te pare.Mos shkruaj me per sonte se vallahi prish guston e atij postimi.

Me rob forumi marova me lot nga te qeshurat.

Keno shume mire jam ja po te ve nje foto qe te shikosh modelin e fustanit te ri:P
    Klea aman me edhe ti ...ty te pakten te ngjiten ne avion kurrse mua me ngjiten per dite ne autobuz,ne metro, ne supermarket, kudo ..
    tani ve kufje edhe bej sikur si degjoj ...apa plakat nuk durohen o zot te thone te gjithe historite me plakun ....
    kete rradhe kishte funizim te mire ne traget nuk qahem edhe kabinat shume qarkullim
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga donna76 Lexo Postimin
    Po sikur keni det ju aty ne Adriatik, fa cagare fa, det kishte Sardegna babam , te futeshe te deti ne Stintino s'dilja me nga uji une.

Nejse, ketej nga lumi te bejne te fala Indianet, kan ardhur me pakete , bli nje te sjellin 12 . Qysh i le lopet ashtu ti Santo?
    Dona do vij prap ja se erdhi shkurti se nuk i tradhetoj kollaj ato vise.

Ce dua Sardegna amon se ka lezet pislliku.Jemi mesu keshtu ne ndihemi keq ne det te paster.

Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Gruje, mos fol me santon se bohem shum zheloz...

Mora vesh qe kishe ardh knej afer meje per akullore mo....me t'vertet qe ajo gelateria ne ate kryqzimin e vockel i bejn t'mira fare.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •