Close
Faqja 31 prej 241 FillimFillim ... 2129303132334181131 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 2405

Tema: Nė Itali

Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Une nuk jam nga tirana me orgjine ,por dhe sikur te isha nuk ka te bej fare ajo qe po mbroj une ...
    qe mos te sorrollatemi si thua ti duhet ta pranosh qe tirana eshte qytet i vjeter dhe historia e tiranes nuk fillon me luften nacional-ēlirimtare ..dhe vlora ja paska hedhur sepse aty u ngrit flamuri ne 1912 ...te dyja keto qytete jane shume me te vjetra se kaq ...kaq desha me thene dhe nga mua ky mahabet eshte i mbyllur ti po deshe vazhdoje

Tirana eshte nje qytet relativisht i ri i ndertuar ne vitin 1614 nga Sulejman Pasha i Mulletit. Qyteti filloi te zhvillohej ne fillim te shekullit te XVIII, por mbeti nje qytet i parandesishem derisa u shpall kryeqyteti i Shqiperise ne 1920. Kjo ndodhi per shkak te pozites gjeografike pak a shume ne mes te vendit, ne vijen ndarese midis gegeve te veriut dhe toskeve te jugut.
    Ok ok, po e mbyll edhe une kete muhabet por vetem po te citoj kete paragraf ku thote qe tirana pervec se u ndertua ne vitin 1614 (shekulli XVII) por ishte qytet i parendesishem. Gjithcka une kam shkruar deri tani ne lidhje me kete teme permblidhet ne keto dy fjali.

Nejse, come va la vita dalle tue parti?

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Kam mbaru 2 pjata me makarona.Tani per pjat te dyte 1 pizza edhe si embelesire 2 briosche. Si pije kisha 1 shishe caj edhe uje rubineti me limon.Darke e larmishme pra.

Di nome SANTO.Ho l'esame la settimana prossima per diventare anche di fatto.
    hahaha! gjithcka mbrapsht ti dmth Shume darke e larmishme!
    Per diventare santo di fatto mi sa che non serve un'esame

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    hahaha! gjithcka mbrapsht ti dmth Shume darke e larmishme!
    Per diventare santo di fatto mi sa che non serve un'esame
    Certo che serve.L'esame della santitą-

Noi santi siamo sempre contro corrente. Darke e paharrueshme me pak fjale.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Certo che serve.L'esame della santitą-

Noi santi siamo sempre contro corrente. Darke e paharrueshme me pak fjale.
    Guarda che di cose "contro corrente" ne hanno fatto gią abbastanza gli altri santi E tu sai a cosa mi riferisco! Kshuqe, esame della santitą non ti servirą....

Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Guarda che di cose "contro corrente" ne hanno fatto gią abbastanza gli altri santi E tu sai a cosa mi riferisco! Kshuqe, esame della santitą non ti servirą....
    Io non capire cosa dire tu.Parlare ancora pėr piacere.

Io non capire cosa dire tu.Parlare ancora pėr piacere.
    po ti capire molto bene, por kur s'te leverdis terhiqesh Nga t'ia filloj, nga priftet pedofila apo nga vatikani qe ka miliarda lek e nuk paguan asnje lloj takse?? Apo te flas per la sua santitą in persona-papen- qe vetem per nje discorso te tija ne madrid u investuan mbi 20milion € .... he he, lasciamo perdere va! Resta santo solo di nome, credimi.... non te ne pentirai hahaha

Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    po ti capire molto bene, por kur s'te leverdis terhiqesh Nga t'ia filloj, nga priftet pedofila apo nga vatikani qe ka miliarda lek e nuk paguan asnje lloj takse?? Apo te flas per la sua santitą in persona-papen- qe vetem per nje discorso te tija ne madrid u investuan mbi 20milion € .... he he, lasciamo perdere va! Resta santo solo di nome, credimi.... non te ne pentirai hahaha
    Ate punen e miliardave se kuptova.Ku jane te miat se i dua.

Do behem santo dashnie une mi goce jo si ata qe mendojne per para e jane materialist..

Ate punen e miliardave se kuptova.Ku jane te miat se i dua.

Do behem santo dashnie une mi goce jo si ata qe mendojne per para e jane materialist..
    Pse mo nuk e di ti qe vatikani nuk paguan asnje lloj takse? Mire drita/uje/gaz por as ate taksen e kishave (ici), as ate nuk e paguan.... nejse, histori e gjate!
    Nqs do na behesh santo i dashurise, atehere prego.... un altro cupido direi che serve

Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Pse mo nuk e di ti qe vatikani nuk paguan asnje lloj takse? Mire drita/uje/gaz por as ate taksen e kishave (ici), as ate nuk e paguan.... nejse, histori e gjate!
    Nqs do na behesh santo i dashurise, atehere prego.... un altro cupido direi che serve
    Certo che serve visto che l'altro ha una mira di m****

Une spaguaj qera uje gaz drita.E paskam nisur mire kete punen e stantitą-s

Certo che serve visto che l'altro ha una mira di m****
    Une spaguaj qera uje gaz drita.E paskam nisur mire kete punen e stantitą-s
    Une thashe qe nuk i paguan vatikani, e jo papa.... kshuqe mos i bej qejfin vetes kot! Vatikani si qytet i tere

Sa per cupido-n, ashtu them edhe une.... duhet patjeter nje i ri se ky i vjetri mire qe e ka humb miren krejt fare por eshte bere dembel edhe nuk gjuan fare

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •