Paskemi qene me te vertete afer mi. Pak me tutje motra ime kishte dyqanin e une kaloja gjithe diten aty ne plazh. E tek luna magica kam qene nja dy here per darke po ste kam pare. Sa inat po me vjen me te vertete![]()
Tute beju gati pra se dhe une vitin qe vjen atje e kam drejtimin![]()
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
po lali po.....ja sa t blej nja dy pal brek plazhi se skom...
a ta prenotij dhomen per tre a ???
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Mary un te luna kisha parku makinen tek shkurret aty 15 dit e hengren mizat
Un isha o tek luna o te blue dhe plazhim e beja perpara ketyre dyjave. Ke dyqan ka motra jote se nje ehw pash aty afer une , apo ka qen me thell akoma ?
Un ngela e mrekulluar aty mary kshuqe jam abonuar aty
Tute mos harxho lek per dhom , flej ke shezllonat me mir hahahhahha
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga WALCHIRIA : 27-10-2011 mė 10:46
kur futesh ne borsh dmth rruges qe eshte anes se detit motra e ka dyqanin nja 50 metra para se te arrish tek luna magica.
Borshi eshte mrekulli me te vertete, sa here vete atje nuk dua te leviz me . mi affascinata
he se vitin qe vjen do takohemi patjeter
Tute do ti lutem motres te ta lere nje shezllon ku te flesh , vere eshte , vape ben , ka lezet ajo freskia e detit, e me rastin i ruan dhe shezllonat e tjere
dai se here pas here vi e te qeras me ndonje gote uje![]()
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Mary me siguri behet fjale per ate te ehw qe them une, se nuk mbaj mend te kishte dyqan tjeter afer . Vitin qe vjen me siguri do takohemi![]()
She she Borshistat ...
Kadal me se po dilni m'Greqi ene iēik. Kur eshte periudha mo e lire anej nga jugu mer jahu ??? Ka nai ven ku s'ka shum gjurulldi ???
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Krijoni Kontakt