Close
Faqja 65 prej 241 FillimFillim ... 1555636465666775115165 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 641 deri 650 prej 2405

Tema: Nė Itali

Citim Postuar mė parė nga tutankamon Lexo Postimin
    ore se mos jan tu honger nonji pjat rigatoni in bianco po mire ndeshje..pp
    Jo mo se eshte vone per te ngrene! ktu hahet ne 7 e gjys -8

La vita non si spiega, si VIVE!

Klea duomo cfare orar ka?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Klea duomo cfare orar ka?
    Une nuk jetoj ne Milano, por oraret i gjeta ne internet e jane:
    [B]Orari: la cattedrale č aperta dal 23 lug al 12 ago 09.00>20.30; dal 13 ago al 2 set 09.00>20.00; dal 3 set al 16 set 09.00>19.30
    Accesso alle terrazze: sul lato nord, euro 7 per la salita in ascensore; euro 5 per la salita a piedi alle 17.45 fino alla chiusura solo salita in ascensore

Them qe oraret jane keto, dmth nga ora 9 deri ne 7 e gjys te darkes!

La vita non si spiega, si VIVE!

Faleminderit Klea
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Jo mo se eshte vone per te ngrene! ktu hahet ne 7 e gjys -8
    meqe ra fjala te ora e te ngrenit, kete ujkend vajta ne Berlin me easy jet 69 € vajtje ardhje ....., pashe murin muzei ect.. hanin ne c'do ore te dites, ne mengjes pergatisnin pjatat me mish sallam, fruta. kur porosit nje cope torte te vjen nje tulle sa koka ime..... i thua nje kafe te sjellin nje bidon me kafe. pale pastaj per wurstel qe hengra....il mio fegato gridava pieta!

ne fakt dukej femra gjermane , s'kuptohej ku mbaronte trupi e ku fillonin kembet.

megjithate qe eksperienc e ndryshme dhe e mire.
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga donna76 Lexo Postimin
    meqe ra fjala te ora e te ngrenit, kete ujkend vajta ne Berlin me easy jet 69 € vajtje ardhje ....., pashe murin muzei ect.. hanin ne c'do ore te dites, ne mengjes pergatisnin pjatat me mish sallam, fruta. kur porosit nje cope torte te vjen nje tulle sa koka ime..... i thua nje kafe te sjellin nje bidon me kafe. pale pastaj per wurstel qe hengra....il mio fegato gridava pieta!

ne fakt dukej femra gjermane , s'kuptohej ku mbaronte trupi e ku fillonin kembet.

megjithate qe eksperienc e ndryshme dhe e mire.
    ja ke fut kot.

ne Berlin haet me mire se ne veri te Italise.

jugun e njoh shume pak.

ps.erdhe ne Berlin nuk na bone nji zile

Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    ja ke fut kot.

ne Berlin haet me mire se ne veri te Italise.

jugun e njoh shume pak.

ps.erdhe ne Berlin nuk na bone nji zile
    Te them te drejten ushqimi s'qe skadent, se ndryshe do isha bere keq, po guzhina cik e rende, hudhra dhe qepe specie kudo. mbase une ndenja pak dhe pashe vetem pak vende.... nuk ishte keq ai ristoranti qe bente guzhine me baze patate ( kartofel...) dicka e tille ....... me pelqeu shume birra, nje birre kushtonte me pak se nje shishe uje..... ma futi njera aty te aleksandre plaze nje gjysem liter uje evian € 5,80 .........

Lere neper banjo donin te gjithe pare, ndryshe mbaje...lol

nuk e dija qe ishte ne Berlin , meqe ra fjala si s'pashe nje shqiptar . ketu ne ita ne c'do rast nje shqipo e gjen gjithmone lol

Nejse me pelqeu Berlini , nuk te le indiferent.
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    In Italia,non ci piu fai buono.
    In Italia,troppo la merda Berlusconi.
    In Italia,kualkuna ragaci,maskalcone da vero, dice a me: hej ragaca,ma ke senti buono,io amorato da te. E io dice: ma va fa nkulo maskalcone, io sono spozate.
    In Italia,donna76 e la piu bella donna l'universo, et non ci skerco heeee? e la verita. Donna,io faro amore kon te,io lezbo,e tua pikola mia? Bacci bacci,per te,ventikuatro mile.a presto.

Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar mė parė nga Plot Lexo Postimin
    In Italia,non ci piu fai buono.
    In Italia,troppo la merda Berlusconi.
    In Italia,kualkuna ragaci,maskalcone da vero, dice a me: hej ragaca,ma ke senti buono,io amorato da te. E io dice: ma va fa nkulo maskalcone, io sono spozate.
    In Italia,donna76 e la piu bella donna l'universo, et non ci skerco heeee? e la verita. Donna,io faro amore kon te,io lezbo,e tua pikola mia? Bacci bacci,per te,ventikuatro mile.a presto.
    teZoro ti amo anKio . Kuando diventero lezbika sarai la prima , tuuuu solo tuuuu nel universo!!!

faraone Maska e tutankamon
    Anėtarėsuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    ppppppppp kur flasin dhe kta te gjermanis per ushqimin pppppp

patate pule dhe buk me gjalp ppp ahhh pika....
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •