Klea duomo cfare orar ka?
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Une nuk jetoj ne Milano, por oraret i gjeta ne internet e jane:
[B]Orari: la cattedrale č aperta dal 23 lug al 12 ago 09.00>20.30; dal 13 ago al 2 set 09.00>20.00; dal 3 set al 16 set 09.00>19.30
Accesso alle terrazze: sul lato nord, euro 7 per la salita in ascensore; euro 5 per la salita a piedi alle 17.45 fino alla chiusura solo salita in ascensore
Them qe oraret jane keto, dmth nga ora 9 deri ne 7 e gjys te darkes!
La vita non si spiega, si VIVE!
Faleminderit Klea
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
meqe ra fjala te ora e te ngrenit, kete ujkend vajta ne Berlin me easy jet 69 vajtje ardhje ....., pashe murin muzei ect.. hanin ne c'do ore te dites, ne mengjes pergatisnin pjatat me mish sallam, fruta. kur porosit nje cope torte te vjen nje tulle sa koka ime..... i thua nje kafe te sjellin nje bidon me kafe. pale pastaj per wurstel qe hengra....il mio fegato gridava pieta!
ne fakt dukej femra gjermane , s'kuptohej ku mbaronte trupi e ku fillonin kembet.
megjithate qe eksperienc e ndryshme dhe e mire.
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Te them te drejten ushqimi s'qe skadent, se ndryshe do isha bere keq, po guzhina cik e rende, hudhra dhe qepe specie kudo. mbase une ndenja pak dhe pashe vetem pak vende.... nuk ishte keq ai ristoranti qe bente guzhine me baze patate ( kartofel...) dicka e tille ....... me pelqeu shume birra, nje birre kushtonte me pak se nje shishe uje..... ma futi njera aty te aleksandre plaze nje gjysem liter uje evian 5,80 .........
Lere neper banjo donin te gjithe pare, ndryshe mbaje...lol
nuk e dija qe ishte ne Berlin, meqe ra fjala si s'pashe nje shqiptar . ketu ne ita ne c'do rast nje shqipo e gjen gjithmone lol
Nejse me pelqeu Berlini , nuk te le indiferent.
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
In Italia,non ci piu fai buono.
In Italia,troppo la merda Berlusconi.
In Italia,kualkuna ragaci,maskalcone da vero, dice a me: hej ragaca,ma ke senti buono,io amorato da te. E io dice: ma va fa nkulo maskalcone, io sono spozate.
In Italia,donna76 e la piu bella donna l'universo, et non ci skerco heeee? e la verita. Donna,io faro amore kon te,io lezbo,e tua pikola mia? Bacci bacci,per te,ventikuatro mile.a presto.
![]()
ppppppppp kur flasin dhe kta te gjermanis per ushqimin pppppp
patate pule dhe buk me gjalp ppp ahhh pika....
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Krijoni Kontakt