Close
Faqja 26 prej 241 FillimFillim ... 1624252627283676126 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 2405

Tema: Nė Itali

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    ciao yllo
    nuk me takove ne Tirone?turp
    ahahgahaha,komshinjt i takova
    pastaj nuk kisha kohe... ti je ish i dashuri ahahaha
    isha e zene me ata te tanishmit.... ahahahah
    he mo se do vi prap ne berlin ja aty me keni
    mbas pak ..
    ku rri dot une pa ju ...
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453
    O Sefero ca me te taku mer bab ti sikur me qen Rambo :Pp

Che si dice raga

Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    nuk ishte e madhe si tani atehere, por u vendos te behej per arsye te tjera
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Tirana ndonėse kishte njė popullsi tė barabartė me atė tė Elbasanit, kishte kushte mė tė mira pėr organet qeveritare.Kėtu kishte mė tepėr ndėrtesa tė mėdha, mė tepėr lokale publike, mė tepėr rrugė tė gjera, mė tepėr hotele.Duke marrė parasysh kėto faktorė, qeveria e Lushnjės mori vendim mė 9 shkurt 1920, qė ta vendoste kryeqytetin e Shqipėrisė pėrkohėsisht nė Tiranė, duke e lėnė tė hapur ēėshtjen e vendosjes pėrfundimtare tė kryeqytetit kur tė mblidhej e para asamble kushtetuese.
    Scusa saura, por nuk bie cik si ne kundershtim ajo qe the te komenti i pare? Une kisha shkruar qe Tirana u be kryeqytet pasi ishte vend i madh (te pakten ne krahasim me Krujen).
    Ti ne fillim thua qe u be jo sepse ishte vend i madh por per arsye te tjera por kur thua keto arsye si konkluzion del pikerisht fakti qe ishte vend i madh (normalisht nuk them qe ka qene po kaq e madhe sa eshte tani, por qytet i madh ka qene) edhe pikerisht kete e konfirmon edhe historiani kur thote ate qe shenova me bold, dmth qe kishte teper ndertesa, kishte teper lokale publike, teper rruge e teper hotele. Gjithcka "teper" i kishte tirana ndaj ishte mese normale qe mund te vendosej ai qytet si qendra e shqiperise... e keshtu u be!

La vita non si spiega, si VIVE!

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Nuk ishte i madh, por kishte infrastrukturen e duhur per kohen e atehershme.

Ē'te besh, merite e TIRONASVE dhe kryetareve te Bashkise TIRONASE ...

.
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Nuk ishte i madh, por kishte infrastrukturen e duhur per kohen e atehershme.

Ē'te besh, merite e TIRONASVE dhe kryetareve te Bashkise TIRONASE ...

.
    Po une s'thashe gje ore.... e mori kete emer qysh atehere e le t'a gezoje Thjesht jam e idese qe nje kryeqytet duhet te kete cik "histori" e jo thjesht infrastrukture, teper zyra e teper lokale.

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Po une s'thashe gje ore.... e mori kete emer qysh atehere e le t'a gezoje Thjesht jam e idese qe nje kryeqytet duhet te kete cik "histori" e jo thjesht infrastrukture, teper zyra e teper lokale.

Sa vjeēare duhet te jete historia e kryeqytetit per mendimin tend ???
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Sa vjeēare duhet te jete historia e kryeqytetit per mendimin tend ???
    Pronto?

Lexoje edhe njehere
    Thashe qe duhet te kete histori si qytet, dmth te jete nje qytet i permendur per shume shume gjera e me sa kam lexuar nga historia, Tirana permendet cik si shume pak

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Pronto?

Lexoje edhe njehere
    Thashe qe duhet te kete histori si qytet, dmth te jete nje qytet i permendur per shume shume gjera e me sa kam lexuar nga historia, Tirana permendet cik si shume pak

Eccomi

Eh s'ke ē'i ben, fati fillestarit ...

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Ah se harrova ...

Ti Klea ke do te preferoje per "Romen" e Shqiprise ???

Mos u bej lokaliste

Ah se harrova ...

Ti Klea ke do te preferoje per "Romen" e Shqiprise ???

Mos u bej lokaliste
    Aman mos m'a permend Romen se atje e kam akoma mendjen (isha javes qe shkoj per ca dite e sono innamorata me ate qytet )

Lokaliste nuk behem, por normalisht shume qytete kane pro&kundra. Psh Kruja, histori ka jashtezakonisht shume por qe duke qene vend i vogel, s'ben edhe aq per kryeqytet ne ditet e sotme, almeno che te bashkohet me Fushe-Krujen ne nje te tere e te trasferohen te tera istitucionet (meqe fushe kruja per toka ka plot shyqyr).
    Shkodra - Vlora -Berati prape i jap ca pike une per vete.... ndersa qytet e tjera nuk m'a mbushin mendjen!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •