Sot kishte nje artikull te "La Repubblica" qe denonconte nje akt rracizmi ne Padova kundrejt shqiptareve. Ka ndodhur me dy vajza shqipatre, te cilave nuk u eshte lejuar te hyjne ne nje diskoteke(prone e nje vietnamezi) per aryse te kombesise se tyre. Ka deshmitare me kombesi italiane qe e kane konfirmuar, qe vajzave i eshte thene qe: "shqiptare, rumen" nuk mund te hyjne ne kete diskoteke. Pasi jane intervistuar pronaret e diskotekes, kane deklaruar se shqiptaret e rumenet jane problematike, keshtuqe per arseyeje sigurie i eshte ndaluar hyrja.
Nje vietnamez rracist eshte kulmi.![]()
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Boy ne 2007 me shoqerine di iknim me pushime ne indonezi dhe mua mu desh te veja tek ambasada indonesiane per te marre vizen. e deri ketu gjithcka ok , por kulmi ishte kur asaj shoqes time qe me beri garancine (sepse me duhej nje garanci qe dikushatjo po me priste)i nxorren probleme atje ne indonesi sepse sipas tyre ne shqiptaret ishim terrorista.. sa kam qeshur kur ma kane treguar, nuk u besoja vesheve te mi sepse jo me larg se dy tre vjet me pare ne Bali nje grup integralistesh myslymane beri nje atentat ne kuta ne qendren turistike te balit..
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Maryp, a pensarci bene, un po l'aria da terrorista ce l'hai.
Edhe si perfundim nuk munde te shkoje?![]()
M'hanno detto che č brutto il mare la, vero?
Eh bello bello, poi amici miei che ci sono andati, m'hanno detto che la la vita costa veramente poco. Perņ č troppo lontano, ci metti una vita ad arrivare.
eee guarda č bruttissimo te lo sconsiglio, specialmete se sei un tipo che ti piace fare le immersioni![]()
č un paradiso terrestre, una volta la vorresti non tornare pił. la vita costa veramente poco.ed il divertimento č tanto. Bali č stupenda e ci tornerei mille volte. c'č sempre qualcosa di bello da vedere..
č vero che č lontanissima , noi l'anno scorso ci abbiamo messo pił di ventiquattrore per arrivarci, ma qusto per il fatto che l'aereo dal kairo a quala lampur era in ritardo , normalmente ci si mette 16 ore , ma ti garantisco che ne vale tutta la fatiga. logico un viaggio del genere non vale la pena farlo per una settimana, ci vogliono almeno 15 giorni e poi COSA IMPORTANTISSIMA : parti con le valigie vuote, tanto tornerai pieno.
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
ha avuto le sue 5 minuti di gloria ky!!! ky eshte nje cop injoranti qe s'ja vlen te merresh po,
nje pyetje me vjen spontanea, si arriti ky te marri vesh qe vajzat ishin shqiptare ??
Per mendimin tim keto do i ken terhequr vemendjen me ndonje palacollek ose kan bertitur si lamashe ne shqip ,ose thjesht kan qen te shemtuta, se po te ishin due belle fighe e shikoje ti........, ka shume disko qe seleksionojne njerezit, psh ne disa s'fusin djemte poshte 20 vjec, e bejne per qellime imazhi.
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
buondi taljona ne taljone
shum arrabbiati qenkeni ju ksej sopra...pp
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Krijoni Kontakt