Postuar mė parė nga fashion_girl beh ogni regione ka specialitą-t e veta (sic i kemi edhe ne ne Shqiperi)! Prandaj e adhuroj Romagna. Romagnaaaaaaaaaaaaaaaaa miaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Postuar mė parė nga thirsty do te coja tek keto garat me kuaj kam frike tani ......................................
Postuar mė parė nga IL__SANTO Prandaj e adhuroj Romagna. Romagnaaaaaaaaaaaaaaaaa miaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beh le regioni qe kan ushqimin me te mire jan toscana e puglia!!!!!
Postuar mė parė nga fashion_girl beh le regioni qe kan ushqimin me te mire jan toscana e puglia!!!!! Sme le te gezoja me shume se 30 seconda direkte duke me kundershtu.
Postuar mė parė nga fashion_girl ...................................... nuk jam me ate nuk e njoh, hera e pare qe e shikoj
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Postuar mė parė nga IL__SANTO Mjesi njerezia. YyyYyYyYyYyY sa kisha pa shkrujt ketujaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Saura je per kafe?? Kush e kujtoi ate polenten mos boft kokrren e hajrit. PO e desha ,hajde pra kam mesuar te bej kafe :P Ke te drejte keq per polenta ,me mire nje cope buk misri e jona ...
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Shyqyr qe nuk paska njeri per "Bagna Cauda" ...
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Postuar mė parė nga IL__SANTO Sme le te gezoja me shume se 30 seconda direkte duke me kundershtu. 30 sec jan mjaftueshem !!!!!!!
Postuar mė parė nga saura PO e desha ,hajde pra kam mesuar te bej kafe :P Ke te drejte keq per polenta ,me mire nje cope buk misri e jona ... Te Djėlėn qe ne mengjes pa zbardhur mire jam aty.Me jep adresen se kom ble ene tom tom te ri akull edhe ta boj sefte. Kafja turke apo ekspres???
Postuar mė parė nga saura PO e desha ,hajde pra kam mesuar te bej kafe :P Ke te drejte keq per polenta ,me mire nje cope buk misri e jona ... Ti Goca Tirones, mos me thuj qe i bo kafet me cialde ...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt