Ne pasionin tim fshihet dicka ,dicka e madhe ,qe boten e sheh me boshllek ndjenash te fuqishme qe vetem ska pelcitur ,ndoshta me duket nga syt e mi te pervuajtur,apo jam lodhur nga cudirat e njerzve me genjeshtra elastike.
Kur rri vetem qetsia me pushton dhe mbi zemren time ulerasin fjalet qe kerkojn jet,dhe jam i detyruar qe ti fal ne flet te bardh ,kesaj radhe dicka me shterngon me flak dhe mendoj .......
E dashur nese nje dit do ta lexosh ket leter permbaju deri ne fund dhe pastaj qaje ....."DHE BESOJ DASHURIS"
E dashur e di se diku ne kete bote jetesh jeto,ne qiellin e kaltersive te syve t'mi qe zemra gufon ne embelsin tende,edhe nese je duke vuajtur vuaj edhe pak se gezimi po te pret,nese je duke qar qaj mos pusho, kur te biesh ne krahet e mi te flesh , dua te merr gjumi te buzeqeshur,nese je duke jetuar me halle ,te lutem perballu deri sa te vi une rruges jam,dhe besom me gjoks perball jetes do dal,e triumfin e zemres do ta lartesoj me dashurin e paster qe me dhuroj zoti ta ruaj per ty e dashur,Nese dikush te ka lenduar te lutem lutu Tek ZOTI i madh te me ndihmoj te vi me shpejt ne jeten tende,perplasju shpreses,besimin e humbur mallkoje dhe hudhe nga shpirti yt fisnik,zemren trajtoje po me ate dashuri qe do te doje tia dhuroje dashuris te endrrave tua,do ta besoh nje dit kur dora e e ngrohte te ledhaton dhe nga dashuria e madhe te shterngon,te ngroh dhe mbeshtjell me fuqin e fatit ,ne sy kur te me shikosh ta vjedh buzeqeshjen dhe te dhuroj gezim,e dashuria sdo te ket mbarim,te lutem mos u dorzo afer teje jam ne shpirt te kam ,mbyll syt dhe mendo sikur dikush te vi tani e te trokas ne deren tende dhe me trandafil te pret te dera ,dhe kur te pyesesh "kush eshte" te pergjigjet e "e dashur jam une"ndoshta nuk do te besosh....
Te lutem beso dhe dashurin kerko, aty afer teje jam ne zemer e shpirt te kam ,ne zemer fjalen ta them ,ta sheroj plagen aty ku dhemb,~~~~~~~
A ke menduar ndonjeher te qendrosh pran detit ne krahet e dashuris atje ku luajn valet ne heshtje,atje ku perendon dielli ne ngjyrat e pasionit qe vjedhin puthje,atje ku flladi i pranveres te pershkjon trupin,e atje e di rrugen une ,eja ne krahun time te plagosun do mbaj ,nuk e di se a ka kush dashuri me te madhe ,nuk e di se a ka dashuri kaq te madhe , e dashur jeto edhe ateher kur vuan kendo ,kenga eshte uqshim i shpirtit ne vetmi te jetes vrapo se do vish me shpejt tek une.
E dashur e panjohur per mua ????
Krijoni Kontakt