ēfare komenti pritet te themi ndaj ketij lajmi,
perveē se jane gjera qe kane ndodhur, ndodhin dhe do te ndodhin pa dallim krahine.
ēfare komenti pritet te themi ndaj ketij lajmi,
perveē se jane gjera qe kane ndodhur, ndodhin dhe do te ndodhin pa dallim krahine.
po mire po kaq mund ishte te varroset femija? lere njehere qe abortojne por krim me te shpifur qe te hedhesh femije ne kazan plehrash nuk di - o Zot nuk e di ne cfare gjendje mund te jete njeriu te beje dicka te tille
Everyday is a gift, that's why they call it the present
O ti gazeta Kosova ja ke futur kot.Ne ate qe ke shkruar e perpunuar ti ka shume pasaktesi.Kjo tregon se ti merresh me llafe.Ne e kritikuam djalin njehere e nuk ka lezet me te zgjatet kjo pune.A e di ti se ne e dijme shume mire qe ju kosovaret e keni filluar shpejt kete zanat ne Europe???!!.Ai dhe shoku i tij ishin djem te rinj edhe gabuan e per kete ligji i denoi.Ka vite kjo pune,prandaj mos na kujto pulat e ngordhura mbas 100 vjetesh.Shpetimin dhe shokun e tij te cilin e kam kritikuar ashper edhe une nuk e njohe,por ate qe ti e quan biznesmen nuk ishte i till,i biri po,Artani;as i vellai,sepse ai ishte shkaktari qe e pesoi i ati i tij,i cili shkoi gjer ne vdekje.Prandaj mbylle me kaq kete pune e mos dizinformo duke e transformuar ngjarjen.Po te them se e njohe familjen Myrtaj personalisht dhe e di se si ka ndodhur me hollesi.Nuk ka lezet me te vazhdoje kjo histori.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nestorp : 11-06-2011 mė 07:55
If friends were flowers,I'd pick you!E]
Nuk e kuptoj pasionin per politike nga Nipi.
Histori te tilla nga jeta te japin nje mesim dhe konkluzioni qe del
nga ai mesim eshte.
MOS U NGATERRO ME POLITIKE SE DO E HASH SI XHAXHAI.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Gjakmarrja, 10 mije viktima ne 20 vjet
E diel, 12 Qershor 2011 17:10
KANUNIKANUNIShqipėria regjistron dhjete mije e shtatėdhjetė te vrare me vetėgjyqėsi ne dy dekada. Komitetit i pajtimit mbarėkombėtar bėn fajtore qeveritė e deritanishme pėr kėtė situate. Kreu i komitetit ka renditur edhe arsyet qe ojne ne gjakmarrje ku sipas tij, ligjet pėr token e kane futur ne vėllavrasje shumicėn e familjeve shqiptare duke penguar edhe mundėsitė e shfrytėzimit te tokės, ligjet pėr pyjet e mjedisin jo vetėm qe nuk i kane mbrojtur ato por kane ēuar ne shkatėrrim te mjedisit. Po ashtu ne kaos urban gjendet edhe ndėrtimi e legalizimi i pronave. Ky raport ėshtė hartuar nga misionaret pas 2 muajsh ekspedita dhe pėrpjekje pėr te reduktuar shifrat e gjakmarrjes ne vend.
1470 per shkak te konflikteve per token....etj
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
kush e ka shkru ket anesti?
me duken prralla me mret
nuk e di a jan ba 10 mij vrasje gjithsej ne shqipni kto 20 vjet
500 ne vit... pff
mandej, vetegjyqsi nuk asht patjeter gjakmarrje. ēdo vrasje asht vetegjyqsi, po jo ēdo vrasje kryet per hakmarrje.
e kan ba lamsh e nuk merret vesh ēa kan dasht me thane
edhe mua numer e pabesuar me duket. ne shkalle republike se besoj qe ka pas kaq shume vrasje.
I LOVE GOD
j&g
Perpara se te mosbesoni lajmin qefundja une e kam fute pa koment, mjafton te besh me copy past dhe te futesh ne google e keshtu dote gjesh burimin.
http://www.vizionplus.tv/index/index...ret&Itemid=135
Por gjate dites ne emisionet e ndryshme ne tv tema ishte e tille dhe aty jepeshin dhe mjaft shifra statistikore, por dhe debat profesional.
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
Krijoni Kontakt