Close
Faqja 8 prej 35 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 346
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-05-2008
    Postime
    83
    Citim Postuar mė parė nga ganimet Lexo Postimin
    Une me koh e kom menduar ,se le kallashin une ne varse kur e kom qafen
    Me sa kuptova ne kte postimin tend edhe ti i trembesh faktit se nje dite mund te te ndodh e njejta gje.
    Atehere nuk duhet te shprehesh ne ate menyre neqoftese nuk deshiron te te ndodhe ene ty njelloj..apo sot qe jeni nuse futjani me top kundrave vjehrrave,neser kur te jeni ju vjehrra do na i kritikoni kto nuse qe i bi te kritikoni veten tuaj..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914

Bej mir ne koder gjen mir ne voter!!!

Ajo vjehrra si duket ja paska punuar vjehrres se vet dikur.
    Une gjith jeten dal ne vend te atij qe keshilloj .
    Ne jeten time si kom drejtuar as kujt pytje pa e menduar se une mund te jem i pyeturi.
    Vjehrra duhet te sillet me nusen sikur ajo vet te ishte nusja.
    Jom i amnestuar nga keq sjellja e rejave se ato do i kem tamam si qupat e mija.
    Nuses i kom hen ta shkurtoj gjuhen po replikove me vjehrren se kshtu i pat then edhe babai edhe gjyshi.
    Ata djemt qe paskan lejuar tu rrihet nena e paskan pas borgj e keshill edhe nga babai e gjyshi.
    Ne nji rast njerit i kishte then femiu mos rrej ooo babe .
    Gruaja i thot pse o njeri spo i godet qunin ,i thot shoqes lere se edhe une kshtu i pata then babes sim dikur.
    Ti me lart sikur i pregadisesh konfliktit me nuset.
    Mos i be takbir kto sene por mendo pozitivisht.
    Se kendejmi per fund.. turp per ato vjehrra qe marin rolin e burrit e harrojn se jon pa k.qe.
    Ne ate shpi ku sundon gruaja ja kom .! nanen e kurre per se mbari ska per tu kthy.
    Per rastin u hap tema mos e merni ndryshe vetem se qenka shpi pa burra.Une i kom then vjehrres se nuses sime une kom sy e vesh ..kshtu qe mose ngatrro punen time me tuajen .Nese je kandidat per me mar nusen po ta fal e vet po terhiqem.
    Naaaaane mos lejo nji dit qe nusja te bej gabele se pastaj edhe une behem minoritet.

Vjehrra ska te drejt morale ta shtyp nji kull te Zotit edhe pse sdo thot qe te jet engjull.
    Msuesi thot lopa e fort e vret kaun e lig ..ne kt rast qenkan vrar lopet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ganimet : 08-05-2011 mė 06:08

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-05-2008
    Postime
    83
    Nuk e di me ke kuptuar o s'jam shpjeguar mire une.Nuk ju referova fare faktit te ndodhur midis ketyre nuseve e vjerrhes,por menyres se si u shpreve ti nga momenti ne moment po i jepje trofe ketyre nuseve..

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    kur ska kulture vjerra si do kene nuset ? ndryshe sdo kish shkuar puna deri aty... mos na i beni martire vjerrat tani ..lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-05-2008
    Postime
    83
    Mendoje pak neqoftese nje dite behesh ti vjerre do kesh po kte mendim apo do ta ndryshosh?

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga geom Lexo Postimin
    Mendoje pak neqoftese nje dite behesh ti vjerre do kesh po kte mendim apo do ta ndryshosh?
    pa piken e ndryshimit kete mendim ... un do dij si te sillem me gruan e tim biri e jo te zihem me te si injorante ...lol madje do ta bej shoqe do dal shopping me te etc qe ta bej te ndjehet sa me mire , i bej nder djalit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-05-2008
    Postime
    83
    Ti mire thua plot vjerra shprehen keshtu, po ajo nusja do kete te njejtin mendim me ty apo do thote ik moj ane une kam ardhe te rri e te dal me burrin tim..

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    po aq me mire mo ... un ate dua , nje mama e mire nuk eshte egoiste kurre ...

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    Sjane reja keta, jane rrugacka.
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Cdokush te mendoj se vjen ne vend te atij qe eshte perpara, pra reja do te behet vjeherr dhe me siguri se do te korre nga reja e vet ate qe ka mbjell tek vjehrra e vet. Nuk e di perse kjo armiqesi kur bota ehste e rrumbullaket dhe cdo gje qe hudhet te kthehet serish ne fytyre.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Faqja 8 prej 35 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •