Close
Faqja 14 prej 35 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 346
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Endri_ Lexo Postimin
    Po a nuk doli para ca kohesh ku flitej per mbi 4000 e kusur familje te ngujuara ne shkalle republike qe nuk votonin dot? Atehere si mund te kete vetem 1070 te vrare?
    1070 jan vra vec ne rrethin tim lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga Endri_ Lexo Postimin
    Po a nuk doli para ca kohesh ku flitej per mbi 4000 e kusur familje te ngujuara ne shkalle republike qe nuk votonin dot? Atehere si mund te kete vetem 1070 te vrare?

ka doli kjo shifer mor burre?
    700 persona kan kene

120 familje ne qarkun e shkodres thote gazeta shqip, qe besoj se je dakort qe nuk i intereson me e ul numrin, perkundrazi ēa mund te ket shtu.
    Sot, nė Qarkun e Shkodrės janė tė paktėn 120 familje qė janė tė ngujuara
    http://www.gazeta-shqip.com/aktualit...2e3a589a5.html

qarku i shkodres, pra ku perfishen edhe rrethet e pukes e malsis madhe.
    qe po ja lajm edhe 100 qarkut te durrsit. edhe 100 atij te tiranes.
    edhe me ken ka 100 familje ne seicilin prej 12 qarqeve shqiptare shkojne 1200.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    rreth 3000 jan vra vetem gjat viteve 97-98
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    1070 jan vra vec ne rrethin tim lol
    po flasim per vrasje per gjakmarrje.

aty te rrethi jot nuk delka kush n'rruge m'duket

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    po flasim per vrasje per gjakmarrje.

aty te rrethi jot nuk delka kush n'rruge m'duket

aha un menova qe vrasje ne pergjithsi

kurse per at te dyten me than te drejten per nja 3 vjet rrall kush dilte lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    pse e tha vizioni do te thote qe eshte i vertete anesti.????? ...aspak..skupe gazetareske..te dhena shoqatash joqeveritare qe me genjeshtra te tilla mundohen te thithin fonde nga qeveria apo donatore te huaj..shqiperia nuk besoj se i ka 10 mije te vdekur ne te gjitha llojet e vdekjeve e jo me ti kete nga vetegjyqesia..

pse e ke vendosur ne krye te shkrimit tend dy here fjalen '' kanuni ''...a ja din kuptimin kesaj fjale apo cdo gje qe behet ne shqiperi ja vesh kanunit...i dashur duhet ta dish se kanuni qe ti ke ne mendje nuk ka te beje fare me gjithe shqiperine..ky kanun vepron vetem ne shqiperine veriore..nese keto vrasje kan ndodhe me kanun i bie qe te ken ndodhur vetem ne shqiperine veriore..dhe te vdesin vetem nga vetegjyqesia 10 mije njerez ne shqiperine veriore nuk e besoj..nese do futet gjithe shqiperia atehere nuk ka vend fjala kanun..

e din historine e zerit te popullit ne kohen e enverit anesti..cdo dite rraportohej ne faqet e saj se vdiqen kaq e aq ne shtetet kapitaliste ..ca nga uria e ca nga te tjera shkaqe..nje trim i kishte rregjistruar te gjitha vdekjet ne nje shtet dhe pas disa vjetesh shkon tek redaksia e gazetes dhe ju thote '' mos shkruani me per kete shtet pasi kan vdek krejt banoret e tij..po si eshte puna e puesin...po ja ja keni filluar ne filan vit duke treguar sa njerez vdesin nga varferia dhe kapitalizmi..une i kam mbajte shenim te gjitha dhe sipas llogarive te mia duke perfshire edhe rretjen demografike del se ky shtet nuk ka me banore..e kuptuan gazetaret cka kishin bere dhe menjehere e rrasen ne burg..keshtu anest me rrejt per toke ka lezet..valla kjo e rrejtmja per hava nuk hahet...
    pershendetje.

Sa per fjalen "Kanuni"dhe une sapo e pashe, pasi as vete nuk e kisha lexuar shkrimin, por thjeshte e solla me copy past.Ndjesia per te gjetur shkrimin me erdhi pasi une e kisha mesuar lajmin ne emision, keshtu qe nuk kisha nerva me e lexue.Mesa mbaj mend ne statistikat qe jepeshin per kete shifer ne diskutimin ne emision, behej fjale per vrasjet me vetgjyqesim dhe deri diku besoj se programi kishte per qellim te nxirrjte dobesite e qeverise dhe te sistemit te drejtesise.
    A eshte e vertete shifra do te thote dikush.Une besoj ne shifren pasi per kete deri me sot nuk gjej ndonjeshkrim ta kontestoje.Organe te ndryshme te djathta apo OJQ si dhe nga sistemi i drejtesise duhet te replikonin.Pra perderisa nuk ka replike eshte i vertete.
    Sa per pretendomin e Proshkodran ....

5200 vrasje
    numėrohen pėr rreth 20 vjet, qė prej viteve ‘90, si pasojė e mentalitetit tė vrasjeve kanunore pėr nderin dhe marrjen e gjakut.

Keto jane vrasje kanunore per marrje gjaku, por ketu nuk perfshihen te gjitha llojet e vrasjeve me vetgjyqesim.Ps, jane 1470 raste per shkae pronesie etj qe nuk me kujtohen.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    pershendetje.

Sa per fjalen "Kanuni"dhe une sapo e pashe, pasi as vete nuk e kisha lexuar shkrimin, por thjeshte e solla me copy past.Ndjesia per te gjetur shkrimin me erdhi pasi une e kisha mesuar lajmin ne emision, keshtu qe nuk kisha nerva me e lexue.Mesa mbaj mend ne statistikat qe jepeshin per kete shifer ne diskutimin ne emision, behej fjale per vrasjet me vetgjyqesim dhe deri diku besoj se programi kishte per qellim te nxirrjte dobesite e qeverise dhe te sistemit te drejtesise.
    A eshte e vertete shifra do te thote dikush.Une besoj ne shifren pasi per kete deri me sot nuk gjej ndonjeshkrim ta kontestoje.Organe te ndryshme te djathta apo OJQ si dhe nga sistemi i drejtesise duhet te replikonin.Pra perderisa nuk ka replike eshte i vertete.
    Sa per pretendomin e Proshkodran ....

5200 vrasje
    numėrohen pėr rreth 20 vjet, qė prej viteve ‘90, si pasojė e mentalitetit tė vrasjeve kanunore pėr nderin dhe marrjen e gjakut.

Keto jane vrasje kanunore per marrje gjaku, por ketu nuk perfshihen te gjitha llojet e vrasjeve me vetgjyqesim.Ps, jane 1470 raste per shkae pronesie etj qe nuk me kujtohen.
    mos u lodh anest..mos beso cka thone organizatat joqeveritare..ata genjejne me qellimin qe te marrin fonde te majme parash..e di cdo te thote te vdesin 500 veta ne vit vetem ngja gjakmarrja..shifer tronditese..jam shume i bindir se 500 veta nuk vdesin gjithsejt ne nje vit ne shqiperi e jo me te jene vetem nga gjakmarrja..

perrall me mbret anesti..si perralla e gazetes zeri i popullit...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Dy shqiptarė mbetėn tė vrarė tė martėn nė Athinė nga plumbat e armėve tė bashkatdhetarėve tė tyre.
    Krimi ndodhi rreth orės 14 00 tė ditės sė djeshme nė njė lokal nė rrugėn Sofokleus nė Athinė, ku 2 viktimat ishin duke drekuar me 2 shqiptarė tė tjerė.

Sipas dėshmitarėve 4 personat po drekonin qetėsisht, kur papritur dy prej tyre u ēuan nga tryeza dhe qėlluan me breshėri dy tė tjerėt qė ndodheshin ende duke ngrėnė nė tryezė dhe i lanė tė vdekur nė vende.

Policia greke deklaron se viktimat janė Armando Kola e Klajdi Hoxha. Pas krimit 2 personat e armatosur u larguan qetėsisht nė kėmbė nga lokali.
    Nė zonė erdhi menjėherė policia e cila u vu nė kėrkim tė vrasėsve dhe mori edhe dėshmitė e personave qė ndodheshin nė vendngjarje.
    Duket qe dy vrasesit kane pare shume filma ,por me sa duket kane harruar pjesen e burgut.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    keta jane shqiptaret. vene ne kafe vetem burrat, grate i lene ne shtepi, provokojne njeri tjetrin. ai me i dobti nxehet, mer armen dhe qellon.
    njerez pa fe, pa kulture pa edukate. shumica e tyre vijne nga qytete te shqiperise sepse ata kurre nuk punojne vetem vjedhin dhe shesin droge si zezaket ne usa.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Kam pershtypjen qe do i kapin shpejt,pasi vrasesit i kane pasur fytyrat te zbuluara pa maske dhe polici
    a mund te riprodhoje me vizatim fytyrat e tyre sipas te dhenave te deshmitareve.Idiota,kryejne krime
    me deshmitare rrotull.Policia do studioje edhe celularet e te vrareve, telefonatat e fundit qe kane bere
    te vraret dhe me ke kane folur.Kjo mund te jape hint per autoret e krimit.
    Sipas telefonatave te bera do identifikohen emrat e personave qe kane folur me te vraret.
    Sipas emrave te personave qe kane folur do gjenden,ku banojne keto persona dhe do gjenden
    fotografite e personave dhe do u jepen deshmitareve per tu pare.
    Deshmitaret mund te njohin dy vrasesit duke pare fotografite.Bingo.lol
    Ato vrasesit mund te jene aq idiote sa te vazhdojne te jetojne dhe sorollaten neper Athine.
    Do i kapin kollaj fare,jam i sigurte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 15-06-2011 mė 22:12
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar mė parė nga Ziti Lexo Postimin
    keta jane shqiptaret. vene ne kafe vetem burrat, grate i lene ne shtepi, provokojne njeri tjetrin. ai me i dobti nxehet, mer armen dhe qellon.
    njerez pa fe, pa kulture pa edukate. shumica e tyre vijne nga qytete te shqiperise sepse ata kurre nuk punojne vetem vjedhin dhe shesin droge si zezaket ne usa.

fjali me humoristike nuk kam ndegjuar moti"vene ne kafe vetem burrat,grate i lene ne shtepi"
    po qka te intereson ty a shesin droge apo vjedhin?.pse fol kot,ndoshta kan patur ndonje problem tjeter.pak na akuzojne te huajt per droge vetem edhe ti "shqiptar"del qe akuzon shqiptarin?ik more hudum.

Faqja 14 prej 35 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •