Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-05-2011
    Postime
    192

I ndikuar nga nje rast i gjakderdhjes ne tru qe rezultoi me vdekje?

Per te gjithe ata qe kane njohuri mbi gjakderdhjen ne tru te me tregoje se si eshte e mundur qe nje e re e moshes 35-36 te jete shendoshe e mire dhje te kete gjakderdhje ne tru, te kaloje ne kome dhe pastaj te vdese?

Cilat jane shkaqet qe shpjejne gjakderdhjen ne tru?

Ju lutem te me tregoni se me ka zene paniku kur kam degjuar per kete aq sa gjumi nuk me ze nga brenga ndonjehere mos po e ze ndonje te aferm timin.

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga fighterme Lexo Postimin
    Per te gjithe ata qe kane njohuri mbi gjakderdhjen ne tru te me tregoje se si eshte e mundur qe nje e re e moshes 35-36 te jete shendoshe e mire dhje te kete gjakderdhje ne tru, te kaloje ne kome dhe pastaj te vdese?

Ju lutem te me tregoni se me ka zene paniku kur kam degjuar per kete aq sa gjumi nuk me ze nga brenga ndonjehere mos po e ze ndonje te aferm timin.
    >>> Gjakderdhja ne tru apo hemoragjia cerebrale me sa di une rastet me te shpeshta i ka nga tensioni i larte i gjakut apo ndonje goditje ne koke por gjithsesi per me shume informohu tek ky linku ketu.

http://www.keshilla.net/mjekesi/hemoragjia-cerebrale/
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga VOLSIV : 24-05-2011 mė 17:35
    La verita' ti rendera' libero!

Citim Postuar mė parė nga fighterme Lexo Postimin

pėrshėndetje fighterme, nuk do tė pėrgjigjesha sikur mos ta kishe shkruar atė qė e nėnvizova. mė vjen keq, por nuk tė besoj. hallin e ke te vetja ( ėshtė normale qė tė gjithė sė pari frikėsohen pėr veten e tyre ).
    Sa pėr kėtė ( ani se nuk jam mjek ) unė mendoj se ndonjėra nga kėto arsye mund tė ketė qenė: tensioni i lartė, troboza ose rritja e kolesterinės.
    Paraprakisht kjo vajza a i kishte bėrė ndonjėherė analizat e gjakut?
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •