te
Zoteri i nderuare ju merreni me endrra te molles se kuqe . Nuk ishin vetem populli shqipetare i okupuare nga osmanlijte ,pore osmanlijte kishin nje terriotore te madhe ne evrope, azi,arabi ,etj.etj. Kush i ndau shqipetaret ,prej viteve te 1912 ???
Realiteti dhe historia, kane shume dallime me njera tjetren . Qe nga viti 1912 , shqipetaret i ndau evropa kurve, duke ja be qefin rusise dhe sllaveve te jugut , dhe per fate te keqe kjo tradheti e evropes kurve ,vazhdon ,vazhdon. Turqia nuk ja fali tokat shqipetare rusise ,pore turqit gjithemone i kane luftuare sllavet .
Perandoria Osmane nuk i ndau shqipetaret ne kater vilajete , sepse shqipetaret anjehere nuk ishin te bashkuare historikishte ne nje shtete shqipetare. Mos u mer me propaganda evropiane , se shqipetaret i ndau evropa kurve .
Aktualishte kujt duhet ti besojshe historise apo realitetit qe e ke para syve .
Dy gjėra i di fortė mirė:
-"Do vie koha kur deveja e Afrikės do pie ujė nė Rajnėn e Gjermanisė" Nostradamus dhe
-Investimet mė tė mėdha qe janė bėrė deri me tani nė Kosovė, si duket edhe nė Shqipėri janė nga Turqia (gjėrat po lėvizin!)!
-Thonė se "Bonstillin" Amerika do ja dorzoj forcave turke!? Kėtė e kam dėgjuar. Dy tė parat njėrėn e kam lexuar dhe posedoi librin e Nostradamusit, ndėrsa tė dytėn e kam dėgjuar pėrmes TV-sė dhe shtypit.
Nese do te ktheht, ne nuk kemi pune me te. Te beje cte doje po neve te na lere rehat.
Kantonizimi i hapėsirės shqiptare, rruga e vetme drejt zhvillimit!
Krijoni Kontakt