Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 96
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Hard kaka
    une nuk kam parti fare ,pra jam pak ma i menqur se ti,dhe per mu parti eshte kosova,po shifet se si i trajtoni ushtaret,ku ka ne bot qe te futen ne grev ish ushtaret sepse jetojn ne kushte mizerie dhe pa te drejta elementare keto i ka ber partia jot bre ne te te pshurrsha

Xhavit Belaj, nënkryetar i parë i LDD-së

Në Bruksel LDD-ja mbajti kuvendin e dytë zgjedhor

U zgjodh kryesia e re

Kuvendi zgjedhor i Degës së LDD-së për Beneluks u mbajt në përputhje me statutin e LDD-së dhe rregulloren e punës. Në kuvend ishin prezentë 89 delegatë, ku pas intonimit të himnit kombëtar, kryetari i LDD-së për Beneluks, Bahtir Kastrati, përshëndeti delegatët dhe mysafirët të cilët kishin ardhur për ta nderuar kuvendin zgjedhor. Ai poashtu falënderoi kryesinë e deritanishme për kontributin e tyre të deritanishëm dhe shprehu besimin e plotë se edhe kryesia e cila do të dalë nga ky kuvend zgjedhor do të vazhdojë me të njëjten dinamikë të punës dhe do të kontribuojë edhe në të ardhmën.

Në vazhdim kryetari Kastrati i dha fjalën nënkryetarit, Xhavit Belaj i cili lexoi telegrame përshendetëse për mbarëvajtjen e kuvendit zgjedhor. Që në fillim u lexua telegrami përshëndetës nga kryetari i LDD-se, akademik Nexhat Daci, i cili u prit me kënaqësi të madhe nga të pranishmit dhe me duartrokitje të pandalshme, pastaj u lexuan radhazi edhe telegramet përshëndetëse nga nënkryetari i LDD-së, Adem Salihaj, pashtu nga anëtari i kryesisë qendrore Fadil Gaci, nga shumë degë në disaporë dhe nga Kosova poashtu.

Nga sekretari i degës Shaip Ademi u lexua pikë për pikë raporti i punës 26 mujore që dega jonë ka arritur ta realizojë brenda kësaj kohe.

Në vazhdim pas një votimi në bazë te rregullave doli kjo kryesi e re: Bahtir Kastrati, kryetar, Xhavit Belaj, nënkryetar i parë, Elmaz Fana, nënkryetar, Shaip Ademi, sekretar si dhe Sherif Zeqiraj, Shaban Shabani, Perparim Reka, Shukri Aliu, Xhavit Hyseni, Agron Sefa, Suzana Gjilaga, Ibish Lipaj, Sami Rexhaj, Astrit Hyseni dhe Valdet Vrajoli, anëtarë.

Vlen te cekët me theks të veçantë se si anëtar i ri i kryesisë së LDD-së për Beneluks, dega në Bruksel pas kërkesës në kryesi dhe në kuvend dhe pas aprovimit të kryesisë dhe votimit te delegatëve aderoi edhe Agron Sefa, andaj kjo degë u pasurua edhe me një anëtar të ri në kryesi i cili ka dhënë një kontribut të jashtëzakonshëm në 18 vjetet e fundit dhe poashtu kryesia u freskua me 4 anëtarë tjerë të rinj.

Xhavit Belaj

Urime Drenicak haaaaaaaa
    veq mos i mashtro te tieret qe sje partiak
    edhe mos i mashtro te tieret se kinse je me vetfundosjen
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

ximi_abedini;

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    une punoj me nje ish ushtar te uck i cili kishte jetu ne mjerim mirpo edhe sot atij i mohohet dhe ska asnje te drejt sepse nuk ka librez se ka qen ushtar dhe shpesh e pyes se perse se morre librezen ai me thot se skam luftu per librez po per kosov ,andaj ai edhe sot jeton ne gjendje te veshtir ekonomike ndersa ne vend te tij mijra te tjer te cilet luften e kishin shiku vetem ne tv i gezojn te drejtat e tij dhe quhen veteran ndersa ai dhe shum ushtar te tjer as veteran nuk quhen sepse ne vendet e emrave te tyre figurojn emra qe kurr se kan pa luften
    I NDERUAR kjo qe thuani ju esht shum e vertet edhe un i njoh jo nje por disa ich luftetar te ushtris qlirimtare qe ende nuk kan librez te vetreranitapo te invalidit dhe me plot bindje them se kta jon shum krenar per at qe kan brer per atdhe kurse jan disa pulagji qe jan paisur me libreza veterani pa qen fare ne UCK

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

llapi

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini;Llapi Lexo Postimin
    Ai ushtari i cili thot nuk kam luftue per librez
    ai nuk ka te drejt te ankohet hiq
    perse nuk aplikon dhe librezen do ta ket
    nese ka qen me te vertet ushtar
    por ati siq po duket nuk po i takoika libreza sepse nuk paska qen fare ne luft

se nuk ka Ushtar i UÇK-se qe 12 vite pas lufte e qe nuk e ka marr librezen qe i takon
    ik shko tregoj tjeter kujt se ti po mendon jan te gjith si ju per me marr libreza lufta behet ehde pa libreza o llapiqk

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    ik shko tregoj tjeter kujt se ti po mendon jan te gjith si ju per me marr libreza lufta behet ehde pa libreza o llapiqk
    kjo eshte kultura dhe edukata e jote e familjes tane
    keshtu te kan edukue qe neve ushtarve te UÇK-se me na sha e ofendue
    edhe ate ne gjuhen serbe bile
    dhe keta te vetfundosjes vetem kesi antaresh qe shajn serbisht
    i pranoin

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Familjet e deshmorve dhe invalidet e luftes marrin pensione,tani cka po kerkoin keta veteranet........a po doin me i qu ne deti a cka ?

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

Xhavit Belaj, nënkryetar i parë i LDD-së

Në Bruksel LDD-ja mbajti kuvendin e dytë zgjedhor

U zgjodh kryesia e re

Kuvendi zgjedhor i Degës së LDD-së për Beneluks u mbajt në përputhje me statutin e LDD-së dhe rregulloren e punës. Në kuvend ishin prezentë 89 delegatë, ku pas intonimit të himnit kombëtar, kryetari i LDD-së për Beneluks, Bahtir Kastrati, përshëndeti delegatët dhe mysafirët të cilët kishin ardhur për ta nderuar kuvendin zgjedhor. Ai poashtu falënderoi kryesinë e deritanishme për kontributin e tyre të deritanishëm dhe shprehu besimin e plotë se edhe kryesia e cila do të dalë nga ky kuvend zgjedhor do të vazhdojë me të njëjten dinamikë të punës dhe do të kontribuojë edhe në të ardhmën.

Në vazhdim kryetari Kastrati i dha fjalën nënkryetarit, Xhavit Belaj i cili lexoi telegrame përshendetëse për mbarëvajtjen e kuvendit zgjedhor. Që në fillim u lexua telegrami përshëndetës nga kryetari i LDD-se, akademik Nexhat Daci, i cili u prit me kënaqësi të madhe nga të pranishmit dhe me duartrokitje të pandalshme, pastaj u lexuan radhazi edhe telegramet përshëndetëse nga nënkryetari i LDD-së, Adem Salihaj, pashtu nga anëtari i kryesisë qendrore Fadil Gaci, nga shumë degë në disaporë dhe nga Kosova poashtu.

Nga sekretari i degës Shaip Ademi u lexua pikë për pikë raporti i punës 26 mujore që dega jonë ka arritur ta realizojë brenda kësaj kohe.

Në vazhdim pas një votimi në bazë te rregullave doli kjo kryesi e re: Bahtir Kastrati, kryetar, Xhavit Belaj, nënkryetar i parë, Elmaz Fana, nënkryetar, Shaip Ademi, sekretar si dhe Sherif Zeqiraj, Shaban Shabani, Perparim Reka, Shukri Aliu, Xhavit Hyseni, Agron Sefa, Suzana Gjilaga, Ibish Lipaj, Sami Rexhaj, Astrit Hyseni dhe Valdet Vrajoli, anëtarë.

Vlen te cekët me theks të veçantë se si anëtar i ri i kryesisë së LDD-së për Beneluks, dega në Bruksel pas kërkesës në kryesi dhe në kuvend dhe pas aprovimit të kryesisë dhe votimit te delegatëve aderoi edhe Agron Sefa, andaj kjo degë u pasurua edhe me një anëtar të ri në kryesi i cili ka dhënë një kontribut të jashtëzakonshëm në 18 vjetet e fundit dhe poashtu kryesia u freskua me 4 anëtarë tjerë të rinj.

Xhavit Belaj

Urime Drenicak haaaaaaaa
    veq mos i mashtro te tieret qe sje partiak
    edhe mos i mashtro te tieret se kinse je me vetfundosjen
    Une nuk jam partiak,por nese deshiron me dijt se cila parti sot eshte me e dashura per popullin shqiptar them se eshte vetvendosja,po nuk i dihet pa e marr pushtetin,sepse edhe keta qobanet qe sot jan ne pushtet kogja fjal te medha kan pas dhan sa ishin qeveri nen hije,dhe kur dulen prej hijes,u pa se qka banen.
    Jo na kini nimu na e keni ........
    obs
    o kali mos qit fotografi te njerzve pa i njoft fare o legen,se edhe une muj me qit foto pa lidhje o nana e leprit,e jep zot ku nuk ka po kok bosh ishe
    Ndryshuar për herë të fundit nga drenicaku : 30-05-2011 më 12:09

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Une nuk jam partiak,por nese deshiron me dijt se cila parti sot eshte me e dashura per popullin shqiptar them se eshte vetvendosja,po nuk i dihet pa e marr pushtetin,sepse edhe keta qobanet qe sot jan ne pushtet kogja fjal te medha kan pas dhan sa ishin qeveri nen hije,dhe kur dulen prej hijes,u pa se qka banen.
    Jo na kini nimu na e keni ........
    obs
    o kali mos qit fotografi te njerzve pa i njoft fare o legen,se edhe une muj me qit foto pa lidhje o nana e leprit,e jep zot ku nuk ka po kok bosh ishe
    ani de shaj e ofendo sa te duesh krxesorja qe po te njofim
    e mos rrej qe nuk je partiak se nuk te la une me rrejt per ata ta vendosa foton tane edhe partin tane
    e ti je nji kundershtar i madh i vetfundosjes
    po kan po mundon ta mashtron o xhavito

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Thaçi injoron vlerat e luftës
    Lumturie Blakaj | 01-06-2011 10:25 CET

Në ditën e nëntë të grevës, veteranët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës janë izoluar dhe po refuzojnë marrjen e ushqimit në shenjë proteste ndaj institucioneve të Kosovës për mosmiratimin e ligjit për vlerat e luftës. Por, më e dhimbshmja e gjithë kësaj është se deri më tani asnjëri nga qeveritarët nuk ka gjetur kohë për t’i vizituar ish-guerilët e UÇK-së.

Deputetët e grupeve parlamentare të taborit opozitar konsiderojnë se kryeministri Hashim Thaçi po tregohet injorues karshi vlerave të luftës, i cili deri më tani asnjëherë nuk ka vizituar nën tendë veteranët e UÇK-së.

Kryetari i këshillit grevist, Xhevdet Qeriqi, nuk ka koment për mosvizitën e të parit të qeverisë. “Deri më sot askush nga ekzekutivi nuk na ka vizituar, madje as kryeministri. Prandaj, nuk mund ta kuptojmë se pse po ndodh kjo, derisa ne jemi të hapur për të gjithë”, ka thënë Qeriqi.

Shefi i grupit parlamentar të LDK-së, Ismet Beqiri, mendon se gjëja më e paktë që ka mundur ta bëjë kryeministri Thaçi do të ishte vizita e tij në tendën ku po qëndrojnë tash e sa ditë veteranët e luftës.

“Kjo indiferencë e Thaçit flet më së miri për injorancën e tij karshi vlerave të luftës “, ka thënë Beqiri.

Sipas tij, mosaprovimi i ligjit për statusin dhe të drejtat e dëshmorëve, invalidëve, veteranëve, pjesëtarëve të UÇK-së, viktimave civile dhe familjarëve të tyre është një tregues për qasjen joserioze të qeverisë ndaj kësaj çështje që është mjaft serioze dhe e ndjeshme. Ai ka rikujtuar se është obligim i Kuvendit që të nxjerrë sa më parë Ligjin për vlerat e luftës.

Ngjashëm është shprehur edhe ish-komandanti i UÇK-së, deputeti i Vetëvendosjes!, Rexhep Selimi, sipas të cilit vlerat e luftës po injorohen nga institucionet shtetërore.

“Kryeministri Thaçi duke mos i vizituar luftëtarët e lirisë që kanë hyrë në grevën e përshkallëzuar duke u futur edhe në grevë urie, po tregon për injorancën e tij ndaj tyre. Prandaj, me këto veprime mendoj se po iu bëhet një anashkalim dhe injorim kërkesave të tyre”, ka thënë Selimi.

Ai ka rikujtuar se kërkesat e veteranëve të luftës janë të drejta që duhet realizuar sa më parë që të jetë e mundur. “Aprovimi i ligjit është një e drejtë elementare dhe domosdoshmëri”, ka thënë Rexhep Selimi.

Edhe Ahmet Isufi i AAK-së, i cili gjatë luftës në Kosovë ka qenë komandant i UÇK-së, ka vlerësuar se veteranëve të luftës po iu mohohet një e drejtë elementare. “Realisht të drejtat e tyre janë të mohuara në këtë moment dhe në këtë drejtim po iu bëhet një padrejtësi. Jo vetëm që është dashur të vizitohen nga qeveritarët, por duhet proceduar sa më parë me nxjerrjen e ligjit”, ka thënë Isufi.

Qeveria e Kosovës, ndërkaq, arsyetohet se Ligji për të drejtat dhe benificionet e kategorive të dala nga lufta është dërguar në Kuvendin e Kosovës dhe pritet që gjatë ditëve në vijim të vendoset për shqyrtim.

SKANDALI : Thaçi pranon publikisht se ka VJEDH nga UCK-ja dhe Gjaku i Luftarve !!!

Prishtinë, ish pjesëtarët e UÇK-së në ditën e 11 të grevës

PRISHTINE- Rreth 50 ish-pjesëtarët e UÇK-së, kanë hyrë në ditën e njëmbëdhjetë të grevës së përgjithshme dhe në ditën e katër të grevës së urisë. Ndërsa gjëndja e tyre shëndetësore është rënduar ata shprehen të vendosur se nuk do të ndërpresin grevën deri në miratimin e kërkesave të tyre.

Grevistët janë vendosur në një tendë afër qeverisë së Kosocës dhe vizitohen vazhdimisht nga deputetë por edhe përfaqësues të shoqërisë civile. Kryetari i Këshillit grevistë, Xhevdet Qeriqi bëri sërish apel për miratimin sa më të shpejt të ligjit për vlerat e luftës “dhe ne do t’i heqim tendat dhe do të vazhdoj jeta normalisht” tha ai.

Kryeministri Hashim Thaci ka bërë apel për përfundimin e grevës, duke thënë se “ka prioritet të vetin miratimin e ligjit për veteranët e luftës.”
    (s.g/balkanWeb)

i/e regjistruar Maska e a.koci
    Anëtarësuar
    17-05-2011
    Postime
    125
    po deklaraten qe ka pranuar se ka vjedhur nga UçK-ja dhe gjaku i luftetareve ku eshte ketu ?

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •