Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791

A ju pëlqejnë librat elektronik?

A ju pëlqejnë librat elektronik, a do t'a lexonit një libër që ju pëlqen në internet, sa janë të përshtatshëm dhe a mendoni se ka shumë njerëz që lexojnë libra elektronik dhe cilat mund të jenë arsyet përse ata lexojnë libra elektronik?
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e regjistruar Maska e Vidasusi
    Anëtarësuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273
    Sa herë që gjej libra elektronik që më interesojnë i marrë. Por më duhet të pranoj se nuk i kam shumë për qejf. Preferoj libra të vërtetë, që ti marr kur shtrihem në krevat. Këto librat elektronik më lodhin. Por megjithatë, nësë më intereson ndonjë libër shumë (ose ndonjë pjesë e tijë), janë më praktik pasi që i printon dhe i lexon pastaj.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    as mua nuk me pelqejne librat elektronik, me pelqen librin ta shfletoj, ti ndihej eren specifike, ta perthyej faqen atje ku e kam lene, ta vendos poshte jastekut.
    shpesh me duhet edhe te mesoj nga gjera qe i gjen ne internet dhe nuk arrij dot te lexoj shume , me dhembin syte dhe pastaj koka, keshtu qe detyrohem ti printoj se vdes ti zhgarravis duke nenvizuar

Ate ndjenje qe te jep libri kurr e prek edhe kurre e shfleton asnje liber elektronik nuk ka per ta dhene pluc qe te dalin syte kurre i lexon
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-08-2011
    Postime
    145
    Citim Postuar më parë nga Vidasusi Lexo Postimin
    Sa herë që gjej libra elektronik që më interesojnë i marrë. Por më duhet të pranoj se nuk i kam shumë për qejf. Preferoj libra të vërtetë, që ti marr kur shtrihem në krevat. Këto librat elektronik më lodhin. Por megjithatë, nësë më intereson ndonjë libër shumë (ose ndonjë pjesë e tijë), janë më praktik pasi që i printon dhe i lexon pastaj.
    Te njejtin mendim kam edhe une.Nese eshte liber profesional e printoj,nese eshte artistik dhe me pelqen shume filloj e lexoj po kjo do zgjase nja nje vit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Ipad-i te mundeson qe te shfletosh librin elektronik. Pothuajse eshte e njejte ne aspektin praktik, e merr me vehte ne krevat, e ben me shenje se ku ke mbete, por prap se prap sa do te perparoje teknologjija virtualja nuk mund te e zavendeson realen. Me mire eshte liber real po edhe kjo menyra me Ipad nuk eshte e keqe kush ka mundesi ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-12-2008
    Postime
    29
    Mendoj se asnjeri nga parashkruesit s'ka perdorur ndonjehere Kindle nga Amazon. Eshte perfekt, shkrimi dhe ekrani nuk te lodhin. Te jep ndjesine e librit prej letre, duke te dhene mundesine te lexosh libra elektronike qe nuk ke ku i gjen si hard copy.
    Per gjithkend qe lexon, Kindle eshte perfekt

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    352
    Libri elektronik pa lexues te vecante per ata libra eshte sa per t'iu referuar, jo edhe per te lexuar. Lexues si kindle apo nook e bejne librin elektronik "te lexueshem", biles edhe te pershtatshem se sa vet leximi i librave te shtypur ne leter!

i/e regjistruar Maska e Bes-s
    Anëtarësuar
    04-02-2010
    Postime
    193
    Me pelqejne librat elektronik,, do sugjeroja te shperndanim ketu ndonje qe ju ka pelqyer

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •