Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 84
    Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Zoteri Bcb a ke degjuar ndonjere ti keshtu rastesisht se ne Greqi jane me mijra shqiptare ?????? A e di ti cdo te thote mos te kesh pune , leke te ushqesh femijet dhe mbi te gjitha mos te kesh ku te vesh ??????????/ cte bejne ne shq qe te kthehen ? te hane gure apo do ti ushqesh ti????????

Sa per temen ato qe shkruhen ne artikull jane te verteta .

i/e regjistruar Maska e mardo
    Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325
    tipik shqiptar ...gezohen me fatkeqesin e tjetrit ....qe te mos e zgjas po them vetem nje gje

sado m.ut te jet greqia nga ana ekonomike .....shqiperia me sal e ed eshte nja 50 vjet mrapa
    e po nk ju doli sala e edi shikoni pak rreth e rrotull neper furgona, autobuza e trena se sa skamje injorance e pabukesi ka ne shqiperi

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga mardo Lexo Postimin
    tipik shqiptar ...gezohen me fatkeqesin e tjetrit ....qe te mos e zgjas po them vetem nje gje

sado m.ut te jet greqia nga ana ekonomike .....shqiperia me sal e ed eshte nja 50 vjet mrapa
    e po nk ju doli sala e edi shikoni pak rreth e rrotull neper furgona, autobuza e trena se sa skamje injorance e pabukesi ka ne shqiperi
    Edhe ne varferi Shqiperia eshte Zonje per Greqin !
    Zhdukuni te gjithe ju qe ju vjen turp qe jeni Shqipetar.Shqiperia mbi te gjitha.
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Zhdukuni te gjithe ju qe ju vjen turp qe jeni Shqipetar.Shqiperia mbi te gjitha.
    Keshtu me llafe te marrim ne qafe ne.....
    Patriotizem???????????????????????
    phhhhhhhhhhhh

i/e regjistruar Maska e mardo
    Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325

or mik mbaje tastieren........ate qeverin blu, beje elektrik blu ,se i shkon me mire

u ngopem me ju pseudoshqiptaretpatriote........ju jeni akoma "shkemb graniti", "hal ne syrin e armikut" e "bace me lule"
    ti e une , te jemi shqiptar por mbi te gjitha te jemi realist

nuk ke pse gezohesh se komshiu po merr flake .....se i dyti qe do digjesh do ejsh ti

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-10-2010
    Postime
    103
    O moj Shqipni, e mjera Shqipni
    kush te ka qite me krye nen hi
    ti ke pas qene nje zonje e rande
    ............................................

Per kete zonje e ke fjalen?

Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga jakoblenz Lexo Postimin
    Keshtu me llafe te marrim ne qafe ne.....
    Patriotizem???????????????????????
    phhhhhhhhhhhh
    Jo,mos duaj dhe mos ndero Atdheun tend.Behu servil i shteti artificial dhe i nje populli te paqene si Greket.Shartim i aziatikeve dhe gabeleve i formuar ne shek.19 nga kisha ortodokse .
    Me gjith qejf do ja futesha nje shkelm qe me mire te marre rrugen e humneres
    qe ka nisur te shkoj.Dhente fati qe kurr te mos marr fryme prej borxheve.
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga mardo Lexo Postimin
    or mik mbaje tastieren........ate qeverin blu, beje elektrik blu ,se i shkon me mire

u ngopem me ju pseudoshqiptaretpatriote........ju jeni akoma "shkemb graniti", "hal ne syrin e armikut" e "bace me lule"
    ti e une , te jemi shqiptar por mbi te gjitha te jemi realist

nuk ke pse gezohesh se komshiu po merr flake .....se i dyti qe do digjesh do ejsh ti
    lol,shero komplekset nga Greku,ka Shqipetare qe jane krenar per Shqiperine.
    Dhe mos shperda dhimbshuri kur ajo qe eshte me bold tregon qe tere naten shikon filma xxx ,perverz dhe i dhimbshur nuk shkon !
    Shqiperia mbi te gjitha .

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Zoteri Bcb a ke degjuar ndonjere ti keshtu rastesisht se ne Greqi jane me mijra shqiptare ?????? A e di ti cdo te thote mos te kesh pune , leke te ushqesh femijet dhe mbi te gjitha mos te kesh ku te vesh ??????????/ cte bejne ne shq qe te kthehen ? te hane gure apo do ti ushqesh ti????????

Sa per temen ato qe shkruhen ne artikull jane te verteta .
    Nje pjese te mire te shqiptareve qe rrine akoma aty....mire tu behet.
    Ndoshta jam pak i rrepte ne gjykim por keshtu i do mushka drute.
    Pjesa dermuese e emigranteve shqiptare ne greqi jane nga fshatrat dhe te gjithe e kane nga nje cope toke.Le te kthehen e te investojne ato pak leke qe ju ngelen ne token e tyre e boll lajne halete e grekut.
    Parteto xampari Greqia eshte kapitull i mbyllur per emigracion.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Sa per info:

Ne krejt historine e CIA-s prej 1947 ( kur eshte themeluar) vetem ne Greqi ka ndodhur te jet vrar shefi i stacionit te CIA-s per Greqin. Ky vend e ka shume te ngaterruar orientimin e vet politik. Mundohet te beje politike te pavarur nga vendet tjera, mirepo sic thot populli nuk ja "qon" se nuk i senet me bere politike globale.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •