atehere duhet te beje pyetjen? Sa eshte siperfaqja e Blue Star? Mund te me jepni nje numer te perafert? Ju Flm
atehere duhet te beje pyetjen? Sa eshte siperfaqja e Blue Star? Mund te me jepni nje numer te perafert? Ju Flm
Po ne Kosove mund te blesh mallra nga eBay, ioffer.com atj, edhe pse Kosva nuk eshte ne liste si shtet i vetem. E kam fjalen me shume te blej libra, jo teknologji.
a di ndokush nese mund te behen blerje te mallrave nga Kosova permes internetit ne Europe apo usa permes PayPAL?
Nese dikush ka informacion lidhje me ket, te me tregoje!!!!!!!1
me fal, por nqs arrine te hapesh nje account paypal, kjo eshte e mjaftueshme per te blere cdo gje, ne tere boten.
mjafton qe faqja, apo personi qe shet, te pranoje pranoje paypal dhe te dergoje mallin ne kosove.
A ke arritur te hapesh account paypal me karte kosovare???
Vasudhaiva Kutumbakam
varet account mund te hapesh por psh amazon nuk dergon ne shqiperi dmth varet nese faqja ku do kryhet blerja lejon dergim ne shqiperi. paypal eshte thjesht metod pagimi. une nuk di ndonje faqe ne usa qe dergon ne shqiperi ndoshta edhe jam gabim. per ne europe se kam iden.
I LOVE GOD
j&g
kaluan shume dite ....
Pyeta e ma thane qe duhet te jete rreth 1200 metra katrore, edhe pse mua me duket me e madhe me thene te drejten!![]()
Krijoni Kontakt