hhahaha komshie, neqoftese paguhet, shpresoj e paguajn shume mire!![]()
hhahaha komshie, neqoftese paguhet, shpresoj e paguajn shume mire!![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Ej djema,
Une blej shpesh nga Ebay dhe mi dergojne ne menyre korrekte ketu ku une banoj. Pyetja ime eshte kjo: sikur une te blej dicka dhe te kerkoj te ma postojne ne nje adrese ne Shqiperi ( per ata shitesa qe e perfshijne dergimin atje ) a eshte e mundur dhe cfar ndodh:
1. A eshte i sigurt dergimi ne Shqiperi?
2. A eshte e sigurt dergimi ne nje rreth te Shqiperise psh ne Peshkopi?
3. A paguhet dicka nga marresi si pune dogane a ku ta di une ...?
4. A ka kufizime ne sasi dhe ne vlere per dergimet ne atje?
Se psh fjala vjen une dua te blej dhe te nis nje laptop ose thjesht nje kabell qe i duhet dikujt atje.
Jam i interesuar te di gjithshka , gjithshka per dergimet dhe rregullat ne postat ( me sherbim UPS etj ) ne vendin e Shqiponjave( Zoti e bekofte )
Heeej
Shqipėria ėshtė e Bukur
Shqipėria ėshtė mė e Madhe.....
cuno,
me miore bleje dhe dergoje ti nga merika ku je ne shqiperi,
se ktu nese e cojne kto te ebyt ja kercasin nji dogane kto neshqiperi, se pervec pageses se transportin hane edhe nji 20% te vleftes tvsh...lol
me mire me menyrene e vjeter,
kaq di me thone une,
se nja 2 shoket e mi qe bene ca blerje ne internet ju iken mende e krese, per pagesat qe do benin ketu...lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
As une nuk i kam besim.... nqs ke mundesi ti marresh ne vend tjeter mire do ja besh.
La vita non si spiega, si VIVE!
Ne Qofte Se Keni Ndonje Informacion Se A Ka Ne Tirane Ndonje Vend Ku Mund Te Fotokopjoj Disa Leksione Me Cmim 1 Lek Faqa N.q.s Ka Munt Te Me Ndimoni Me Adresen Faleminderit
minimumi ėshtė 3 lek dhe me sa e di un ėshtė fotokopje nė QS
Secili pėr vete, Zoti pėr tė gjithė
Pershendetje te gjithe miq. Ju shkruaj nga Durresi. Kohet e fundit kam qene ne Gjermani dhe atje jam apasionuar shume pas ushqimit aziatik (kinez, japonez e korean). Do doja te dija shume nqs mund te me ndihmonit nese ne Tirane ka dyqane (jo restoranre) aziatike ku shesin ushqime aziatike si pershembull 'noodle, salce soje, salca pikante' etj por qe jane aziatike. Ne Durres mesa di une nuk ka (nese ka ju lutem me thoni xD) Prandaj nese ju njihni ndonje ne Tirane ju lutem me thoni se ku mund ta gjej. Ju faleminderit shume.![]()
Pyet kinezet ke Medreseja se edhe mund ti dine vendet se ku shiten
per inxhinierat e ndertimit ne Shqiperi ose kushdo qe ka ide e experience ne fushen e ndertimit.
Mund te me ndihmoni te me tregoni me perafersi, sa euro ka kushtuar (kostoja) godina Blue Star ne Durres, ne kohen qe eshte ndertuar? (Tani vlera duhet te jete rritur se cmimet rriten gjate viteve). Mund te kete qene 3 Million Euro, 5 Million Euro, 7 Million Euro?
Ju faleminderit shume.
Krijoni Kontakt