Close
Faqja 16 prej 38 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 376
    Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Ehe, i kam bere pale-pale ato diplomat dhe po ju pij lengun. Ato me 4 klase shkolle, kane ardhur ketu, mesuan si te qethin meksikanet, kane hapur nga nje sallon dhe e kane shtepine free & clear tani. T'ja kepusesh vetes. lol
    Lol
    You re missing the point.
    Burrat meksikane(ato me bicikleta,s'ka me meksika ekip ciklizmi se kane kaluar kufirin ciklistat lol)
    qe kane grate ne Sallon,i sheh para home depot,lypin per pune paguhen 45 cents/ora lol
    Priceless lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 06-12-2010 mė 23:58
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Skam nevoje per fakte fare.M'shif 1here n'sy pa e lujt qerpikun fare? Pe? Ok, levize pak fare. Ca djathi ishte meqe ra fjala? lol
    http://www.malincho.com/p-3605-premi...g-154-lbs.aspx
    Where does a thought go when it's forgotten?

Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Lol
    You re missing the point.
    Burrat meksikane(ato me bicikleta,s'ka me meksika ekip ciklizmi se kane kaluar kufirin ciklistat lol)
    qe kane grate ne Sallon,i sheh para home depot,lypin per pune paguhen 45 cents/ora lol
    Priceless lol
    Po flas per shqiptaret o ben, shqiptaret. Jane bere maestro, sikur po qethin dhente. lol Me kenaqin kur vishen e ngjishen per te shkuar te Dominicks sikur po shkojne ne ndonje party dhe sikur s'e dine njerezit qe jane nga Vadhiza. Do hap nje sallon, u pa puna. lol

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Djath te bardhe mi ?

Cora, ato qe bejne food shopping online nuk jave vecse lazy arses. Njerez pasive. Te frikshem.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Djath te bardhe mi ?

Cora, ato qe bejne food shopping online nuk jave vecse lazy arses. Njerez pasive. Te frikshem.
    Pink, po me ofendon per se dyti here. Une vertet jam 100 kg, por kjo s'do te thote qe jam lazy.

Po mire se dhe ti me qenke parralleshe me duket, ti harxhoke $50 per ate kuti qe e ka shijen kot kur e blen shume me lire feta cheese bullgar ne farmers market (stores e kam fjalen)?

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Pink, po me ofendon per se dyti here. Une vertet jam 100 kg, por kjo s'do te thote qe jam lazy.
    A e din Brari qe ble djath te bardh online?

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Po mire se dhe ti me qenke parralleshe me duket, ti harxhoke $50 per ate kuti qe e ka shijen kot kur e blen shume me lire feta cheese bullgar ne farmers market (stores e kam fjalen)?
    O goca, une asnjehere s'e kam pas matematiken 10 , por ca hesape di ti bej. e kjo kutia te bjen me lire, se sa te shkosh ne dyqan e te blesh. une du dy ore shku e ardh me shku ne dyqanin arab a boshnjak me ble djathe. une skam pare per boten , por per vete kam. uaaa epo kjo pike e zeze. kur u ben komplimente i besojne, kur u thua blej djathe per vete on line,,,HIC nuk besojne!

Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    O goca, une asnjehere s'e kam pas matematiken 10 , por ca hesape di ti bej. e kjo kutia te bjen me lire, se sa te shkosh ne dyqan e te blesh. une du dy ore shku e ardh me shku ne dyqanin arab a boshnjak me ble djathe. une skam pare per boten , por per vete kam. uaaa epo kjo pike e zeze. kur u ben komplimente i besojne, kur u thua blej djathe per vete on line,,,HIC nuk besojne!
    Po kam blere vete si ai djath mi, identik ne ate kuti ne nje market Europian ketu. Nga $33 para ca vjetesh e kane cuar te $45 tani pa kam nja 2 vjet qe s'blej me se s'ja vlen ne shije. Mqs qenka keq per djath andej nga ty, do shkoj neser te blej per vete se eshte ne sale ky bullgari per $2.99/lb. Po deshe po te dergoj dhe ty ca pounds.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Une bleva 1here online, te nje website, si e ka emrin, si e ka emrin.... prisni sa te kujtohem.

e mire ishte nje cun nga ato qe varet te dera dhe kishte 3 signs- do not enter, please knock, welcome. Per te dera e dhomes se cunit. Online, dukej nice goxha. I loved it. Mora dhe vizoren, metrin i pashe permasat. Not bad thashe. Kur ma sjellin, e ca te shoh. Nje cope lecke te qendisur ne formen e nje quni. a pa pa pa , pagova gjithe ato dallare, per nje cope lecke, me 1cik sfungjer dhe emrin. LOL

Faqja 16 prej 38 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •