Vasudhaiva Kutumbakam
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Zakonisht bankat Gift Cardat i kane visa ose american express.
Edhe 1gje nuk kuptoj me keto chickat ketu, pse duhet medoemos me prish pare nga nje kontinent ne tjatrin? Ku eshte leverdia te blesh online kur je matane oqeanit? Do ju duhet te prisni 1 muaj per ta marre, e nese sju pelqen e ta ktheni mbrapsht, e te merrni paret, prit gomar te mbije bar. A thu se skeni dyqane andej! lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
sic dihet ketu ne ne nuk vine te gjitha llojet qe jane ne internet
kur isha ne itali bleva dicka edhe desha te blija te njejten gje per dhurate ketu po me thane nuk vjen ky kod ne greqi
plus qe cmimet ketu jam ndryshe
psh nje kemishe, nje shall edhe nje rip burberry ketu bejne afer 700 -800 euro
edhe une nga uk i mora 600 euro bashke me pandallona....
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
llenka,
ca more me?
kaish me lekure gjarpri?
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Jo cdo gje blihet online. Une se imagjinoj dot te ble rroba online pervete. Rralle ne blefsha ndonje gje per cunin, se cun fundja (po gjithmone kur se gej ne dyqan). Kenaqesia e shopping aty eshte, kur shkon ne dyqan, dhe i provon dhe i shef tamam si jane. Online blihen gjera te tjera.
Nejse, sme intereso shume se ca beni. Bye. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Shume e drejte,rroba nuk blihen online.Reklama e rrobave ne internet
ka shkelqim duket bukur por ajo reklame nuk jep teksturen e materialit.
Kur te njejten veshje qe shikon ne internet,e shikon ne nje dyqan aty ku jeton,ajo veshje nuk duket aq terheqse.
Mund te blesh ndonje shampo/parfum qe e njeh e perdor dhe e gjen me cmim te lire.
Faqja e internetit nuk ta leshon aromen se cfare eshte lol.Mund te blesh celulare,artikuj
elektronike aksesori argjendari,kompjutera,libra artikuj hardware,rroba jo,
me perjashtim te ndonje rasti kur nje xhup e ke pare ne dyqan dhe te ka pelqyer shume,
por ka qene me cmim shume te larte dhe te njejtin xhup e gjen ne ndonje faqe interneti me cmim me te ulet..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 06-12-2010 mė 22:30
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
une edhe djathin e blej on line.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Krijoni Kontakt