si nuk i vjen turp ketij kadares te futja hundet ne cdo b.. kritikon tjetrin e vete eshte ma zi ,komunist ,paaaa gjoja na qenka shume i shqetesuar njeriu ,peralla pa tupan
si nuk i vjen turp ketij kadares te futja hundet ne cdo b.. kritikon tjetrin e vete eshte ma zi ,komunist ,paaaa gjoja na qenka shume i shqetesuar njeriu ,peralla pa tupan
Ne katrahuren poltike shqiptare letra e Kadarese duket si nje zgjidhje per te shpetuar me tej katrahuren. Por nga ana tjeter une si qytetar i nje vendi qe jeton vitin 2011 dhe jo 1912, ndjehem i shqetsuar, alarmuar dhe ofenduar, qe ndersa pretendoj e pres perparimin e vendit tim e jo zanafillen e tij krijuese si shtet, ndodhem para nje kerkese te tille te cuditshme. Pse? Sepse po ta pranoj kete kerkese tani kur mendoj se nuk jam ne zanafille, por diku ne udhen drejt Evropes, duhet te pranoj qe vendi im duhet lene ne meshire te nje “burrerie” krejt artificiale, per hir te asaj se pala tjeter eshte gati qe per cfardo lloj arsyeje, me apo pa arsye, eshte gati t’i vere zjarrin Shqiperise. Pra, pa vene piken mbi -i- shkrimtari i madh Kadare, se i kujt eshte faji i ketij cikloni politk, kerkon njeanshmerisht zgjidhjen, per hir te asaj harmonie qe do mbetet perseri ne doren e nje fituesi tjeter, po aq i gatshem per ciklone e xhuname poltike. Sikur t’ju kerkohej te dyve kjo doreheqje, a s’do ishte me mire per kapercimin e kesaj situate skandaloze?
-Pasja e shpirtit është privilegj për trupin. (E SH)
Drague, arsyeja e vetme perse e permenda emrin e TemA (dhe indirekt ate te Bazes), eshte sepse letra eshte botuar dhe aty. Vec te tjerash, doja te sillja nje koment qe ka bere dikush tjeter tek botimi online, dhe e kam sjelle pak me lart.
Se c'ka qene apo eshte Mero Baze une nuk po e marr persiper ta emertoj se s'ka asnje rendesi per kete bisede.
Mos ma qa hallin yllo se s'po djersi hic, ketu ku jam nuk ben as vape![]()
1- Sa vjec eshte ky Kadareja ?
2-Ku jeton, dhe sa vjet ka qe nuk ha e pi ne Shqiperi ?
3-Kur i dhemka kaq shum Shqiperia pse iku e i beri mune ne kohen me te veshtire ?
4-Akoma nuk e di ky qe Lulzim Basha edhe sikur ta degjoje e ta pranoje lutjen e tij nuk e lene te tjeret ta beje nje gje te tille, se ai vete eshte nje vegel.
5- Pse nuk thua mo Kadare qe do ishte me mire te shkohej ne balotazh, ti shpjegohet mire popullit procedura e votimit, ti bejne edhe nja dy ligje me shume per procedurat para votimit e jo pas votimit dhe kush te fitoje ta meritoje pastaj.
A nuk do ishte zgjidhja me e mire per te gjithe ?
Po normal qe shqetesohet Kadare kur i shkojne ato pamje nga Shqiperia dhe i drejtohet Bashes se mua me duket me i moderuar, se ai Rama po me duket eshte ne gjendje me i dhene flake Shqiperise, per karrieren e tij politike.
Dhe ne Kosove jane njerezit te shqetesuar se cfare po ndodh ne Shqiperi. Le te zgjedhet kushdo, vetem te perfundon kjo maskarade. Askujt nuk i konvenon nje Shqiperi me pamje te tilla.
.
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 21-05-2011 më 17:15
Nje gje s'kuptoj nga kjo letra une. Per cfare arsye e beri publike Kadarea kete?![]()
Nese me te vertete ja donte te miren Shqiperise nuk kishte perdorur kete menyre laike, duke futur njerezit e thjeshte ne diskutime te kota lart e poshte. Letren Bashes duhet te ja kishte nisur privat. Do ti japi keshilla Bashes, ja do te miren Shqiperise, atehere beje punen sic eshte per te bere, coja letren ne adresen e shtepise.
bukur ke fol o mond..
por mendoj se kadare nuk eshte vetem i cuditshem.. ne kte kerkese..
ai eshte hileqar..
kush na e sjell reagimin e kadarese per 21 janarin ketu.. do bej mire tja lexojm dhe nji here dallaveren..
ka hile ketu..
le te kujtojme kadarene e kohve te fundit..
ai nuk ka cfaqur kurre simpati per berishen..
cdo shqiptar i eshte mirnjohes berishes (perjashto khmer rruzhet e grusht bashkuar ne seli roze e ne anekset e saje) per cfar ka bere ne kto 20 vjet..
cdo shqiptar i heq kapelen berishes per rrugen e Kombit..
cdo shqiptar e cfaqi respektin per Bashen qe ja mbrriti tu jap shqiptarve lirin e levizjes..
Kadare kurre nuk e tha gjys fjale per Rrugen.. e cerek fjale per lirin e Levizjes..
Kadare ne masakren qe beri selim rozi ne 21 janar nuk denoj organizatoret.. ed rucat me shok por lul bashen e berishen..
tani cfaqet sikur po e don bashen..por ne se ai braktis betejen me bllokqenerit e ja leshon vendin kanibalit edvin..
kjo eshte nje maskarallik i padegjuar..
Gjerat jan te qarta..
numerimi i votave nxjerr bashen fitues..
Pse duhet te iki basha?
Kadare tregon sot hapur se ai ka vite qe eshte ne bashkpunim me satrapin edvin..
Aktivizimin e Tocit te kadarese e pash me dyshim qe kur u cfaq ky pis..
tani cdo gje eshte e qarte..kadare sikurse topi qenka vegel e ed rucit..
2 gjera jan..
ose kadare ka urrejtje per pd e berishen i nisur nga geni toskolab e i duken me te afert kulishet bllokmene..
ose kulishet bllokmene kan ne dore letra apo foto kompromentuese per kadarene dhe e kan detyruar te behet vegel e tyre..
dihet se kristaqi ishte pak kurvar..
dhe kadare ka qen pak kurvar.. dhe kico blushi po ashtu..
mos valle keta benin orgjira dikur me vajza te reja.. neper studiot e tyre qe ja mbronte sigurimi?
mos valle edvini e ramizi kan letra e foto per keto ngjarje.. ?
Mops valle ruci si shef sigurimi i shqiperise ne kto 24 vjet.. i ka ne sirtar ndonji foto a leter kadarese.. ku kadare do jet duke bere orgji apo do ket firmosur si kristaqi ndonji menxyre..?
dicka eshte..
besoj shpejt do sqarohen keto gjera..
Por me rendesi eshte se..
ndersa bllokqeneria eshte e organizuar dhje e gatshme per masakra.. pala tjeter eshte ne gjume..
Pra duhet nji BURRE.
Nje Burre qe nuk trembet si Berisha..
Nje Burre qe ti organizoje demokratet nga Gjirokastra ne Korce..nga Shkodra ne Vlore.. dhe ti thote Edvinit..
eja pra le ti provojme forcat.. ne nen terrorin tend o bllokqen nuk do rrime..
ky Burre i duhet sot Shqiptareve te mire..
I bej thirrje cunave te rij te PD te levizin sa nuk eshte vone..ndryshe ne gijotin te ed rucit do ta shohin vehten..
ska "gjuhe" tjeter me vampiret..
jam ne pritje te nje kreshniku..
..
Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 21-05-2011 më 17:31
Krijoni Kontakt