Tas ir jauda, kas ir ticīgais, ja viņš netic
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Nuk me le ti te varur i dashur, ti je i varur ndaj kotesive, une kam varesi nga Gjera te Tjera....Me mire te le te varur, te etur per bekim.
Etjen time e shuajne vetem Shenjtoret e mi, qe kane pasur nje qellim te Larte ne Jete, te cilit i jane perkushtuar me mish e shpirt, parimit te "Veritas, Aequitas"
Bekimi qe u kerkoj atyre, eshte Triniteti i Shenjte i Jetes : Paqe, Tolerance, e Verteta!
Me vjen keq te te zhgenjej prap o At' chino, ne nuk plotesojme njeri tjetrin, por le te themi se si dy ane te kunderta qe jemi, sherbejme per "Balancen"....Plotesojme njeri tjetrin: Une epshet e mia per hyjnizim, ti deshiren tende per nenshtrim
Po une kam epsh per nenshtrim, dhe iu nenshtrohem te gjithe Shenjtoreve te mi te Dijes, te Dashurise, te se Vertetes...
Prap te zhgenjeva o At', "manastiri" im ka burim tjeter ku pi uje...Atehere ti e paske vendin ketu ku jam une.
Te thashe qe une jam tashme aty!Qe nenkupton se probabiliteti i destinaciont tend per atje eshte sa i madh ?
Ngaqe e permend kaq shume cdo dite, do thote qe te digjet zemra per Te, por nuk e ke kuptuar akoma. As muslimanet nuk e permendin kaq shume sa ti.Une Allahut nuk i lutem kurre.
Mekatet e mia per ty, jane arcana imperii!Po a nuk ke ndermend te rrefehesh tek une per mekate?
Prap te zhgenjva Pater chino, nuk te ndihmoj dot ne epshet e tua, kam shije te holle...Urdheresa ime numer nje eshte: Mos e josh Patren kot, nese nuk e ke ndermend ta kenaqesh deri ne fund! : D
I dashur Pater chino, do vazhdosh akoma me kete PMS te tmerrshem qe ke? Per PMS-ne une me te lexuar e kam, por se paske edhe meshkuj qe vuajne nga PMS vetem ty te pashe. Fakt qe duhet permendur tek "kuriozitete nga shkenca dhe jeta".
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 07-06-2011 mė 17:17
Yes!
Po ti si je?
Nje njeri qe beson nuk kupton nje njeri qe nuk beson dhe anasjelltas
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Pse m'kerkove bekimin, kur s'paske nevoje per te.
Sa persona i ke brenda vetes?
Miresevjen ne klubin e kaurreve.Bekimi qe u kerkoj atyre, eshte Triniteti i Shenjte i Jetes : Paqe, Tolerance, e Verteta!
Nuk mund te ofendosh Allahun me shume se me kete fjali.
Nuk e pranon Allahu kete rolin e prostitutes qe ia jep ti, kur kerkon nga feja e tij te shohe veten si te barabarte, te obliguar per tolerance, respekt dhe te nenshtruar ndaj asaj, cfare njerezimi e sheh si te vertete. Ai kerkon sundim absolut te cdo gjeje, dhe nese nuk pajtohesh, e ndjen veten te shqelmuar b*theve. Te shpall lufte. Behesh kaurre. Futesh "ne klub".
Sundim absolut nenkupton se kerkon te sipermaresh definicionet e tija per moral, krim, pisllek, kurveri, gabelizem. Te thote te martosh kusheriren, por te mos mendosh se kjo eshte pisllek, imoralitet.
Keshtu jane magjypet: E kane meri t'i quash magjype!![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 08-06-2011 mė 11:39
Krijoni Kontakt