flm shume edhe une po mendoj se ndoshta munet me kan aty problemi po se di qka me vepru ma tutje nuk kam vend per me vendos nje kartel te serit tjeter edhe kjo qe eshte momentalisht eshte e integruar.
flm shume edhe une po mendoj se ndoshta munet me kan aty problemi po se di qka me vepru ma tutje nuk kam vend per me vendos nje kartel te serit tjeter edhe kjo qe eshte momentalisht eshte e integruar.
Mikrofoni eshte i levishem apo i intergruar (mbase e ke laptop). Nqs mundesh provo mirofonin ne nje sistem tjeter ne punon apo jo.
Kur te klikosh ne ate Link t e hapet nje Dritare e re ( duhet ti kesh Popup te lajuara) maicrosoft Fix it; diagnose and repair Sound playback Problems automatically, Kurse posht e ki mundesin te klikosh ne Run Now.
me pastaj te hapet nje dritare ku mund te downladosh MicrosoftFixitAudioPlayback.Run.exe dhe ate duhet ta ruajshe. dhe ta startosh me pastaj.
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
white_snake mikrofonin e kam me kamer bashk nuk ka cd kamera PNP (Plug and Play) nuk eshte laptop tash zeri eshte ka me ban por mikrofoni jo spo muj e testoj ne sound recorder se nuk e kam aktiv po e vendosi edhe nje mikrofon tjeter apet i njejti problem eshte.
dardan8 ne ate proceduren tende si me the drajveri ish shume i madh dikun 70mb mos gabofsha e mendova se mos nuk pom ben ai tuj lyp per net e gjeta nja por apet qat problem po ma jep me mikrofon si thua ti a mun te rregullohet me qat proceduren si me ke then ti ju pershendes dhe flm per qdo gje.
trego s e cfare Lenovo ki, nese nuk mu ndesh ta downladosh
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
E kam formatizuar Pc ne time te dashur, por nuk e kam cd-ne me drajvera edhe para se ta formatizoj kam haruar qe ti nxjeri me driver scaner , a ka ndonje software qe i kerkon drajvera nga interneti pa pasur nevoj qe ti kerkoj nje nga nje ne google, por ai ti mer vet e ti instaloj:.
A ka software te tille apo ka ndonje zgjidhje tjeter. ju lutem me helpni mua.
Ca sistemi operative ke, Windows XP/ Vista/ 7, MAC, LINUX?
Win Xp, sp2
Krijoni Kontakt