Shkarko njėrin nga Programet "EVEREST Ultimate "ose "AIDA32 "instalo dhe vėrteto sakte modelin, pastaj do e kesh lehte gjetjen,
Shkarko njėrin nga Programet "EVEREST Ultimate "ose "AIDA32 "instalo dhe vėrteto sakte modelin, pastaj do e kesh lehte gjetjen,
Me respekt,
Valdet Shala
Driver Genius Professional Edition 9.0.0.190
http://i28.tinypic.com/259ijk3.jpg
Shkarko:
Instalo kėt dhe scano kompjuterin.. ky ne menyr automatike do ti gjej driverat te cilet mungojn ne kompjuter dhe do ta jep opsionin download.
t'pėrshendes.
Jezusi (Isai a.s) ėshtė sikurse edhe gjithė profetėt tjerė rob i zgjedhur dhe i dėrguar i Allahut.
Puna eshte se mungojne edhe driverat e rrjetes keshtu qe smund ta shfrytzoj opsionin download.
Punėn e shkarkimit te programeve qe kam cekur mund ta shfrytėzosh nga Internet cafe (dhe eshte vetem 2.9 MB Aida32) kėshtu qe ......
Me respekt,
Valdet Shala
Kam nje latop Acer Aspire 6920g me tastiere italiane.
Kam instaluar windows xp sp2.
Duket sikur cdo gje shkon mire pervec touchpad dhe tastieres.
psh kur klikoj ne desktop tek nje element selektohen te gjitha nga i pari deri tek elementi qe doja te selektoja.
ndersa me tastieren, nuk po arrij te perdor numrat
ne vend te 1, 2, 3, 4, 5, 6
dalin !, ", £, $, %, &
megjithese nuk e mbaj te shtypur tastin shift
edhe tasta te tjere sikur kane probleme...
Ke aktivizuar shifkey lock mbaje shtypur butonin shift per 15 seconda derisa te degjosh nje "zile" "fishkellime" nga kompjuteri
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
E hapa tastieren per ta kontrolluar dhe doli qe mbajtesi i meparshem kishte derdhur mbi tastiere kapucino a kafe dicka te tille.
Mendoj se diku ne qarkun e tastieres te demtuar ben mase dhe tasti shift ngel i aktivizuar, si edhe disa tasta te tjere nuk punojne.
a mund ta zevendesoj tastieren me nje tjeter te se njejtes seri apo me nje tastiere te cfaredoshme acer... ?
Te duhet nje tastjere qe ka te njejten permase edhe te njejten conector me ate tendet mjafton te kerkosh ne base te modelit te tastjeres poshte tastjeres nese e ke hap shef nje numur modeli nuk eshte e thene qe te jete i te njejtit model mjafton te jete e njejta tip tastjere ose PART NUMBER
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Me ndihmoni ju lutem me driver te Casio exilim EX Z750 ?
Krijoni Kontakt