-
Pėrse shėrben programi Aida32?
Pershendetje!
Jam kurioz te di perse sherben ky program AIDA32???
Eshte thjesht nje program qe i ben nje test te thjesht PC-es apo nepermjet ketij programi mund te rregullosh dhe disa File qe te tregon ky program se jan te demtuara???
Kush mund te me thot dicka rreth ketij programi nqs e keni mundesin!?
Perse sherben dhe perdorimin e tij, dhe se sa pozitiv eshte ky program qe t'a perdoresh ne PC!?
Faleminderit!
-
-
i/e regjistruar
AIDA32 eshte nje program per te identifikuar pjeset e kompjuterit si psh ne rastin kur nuk e di se cfare karte audio ke dhe si pasoje do qe te gjesh marken per ti gjetur pastaj edhe driverat perkates. Gjithashtu mund te besh dhe testime te vogla per hardware si psh te testosh memorjen RAM ose CPUne. Programuesi qe ka bere AIDA32 tashme nuk e vazhdon ate projekt dhe eshte i punesuar per hesap te LAVASYS dhe punon ne zhvillimin e projektit EVEREST i cili eshte pothuajse i njejte me AIDA32 vetem se ka disa gjera me te avancuara dhe versionet pro jane me pagese.
Shpresoj te te kem ndihmuar sadopak.
-
-
Ku mund ta marr kete program(ne internet) dhe sa MB eshte?
-
-
Insomnus faleminderit per pergjigjen.Po disa file qe ky program te tregon se jan te prishura ta jep mundesin qe t'i rregullosh nepermjet ketij programi apo jo?
Faleminderit!
DORJANBITI ja linku per ta mar kete program.
http://rapidshare.com/files/8378470/Aida_test_PC.rar
Gjith te mirat.
-
-
Drejtues pėr kompjuterin fujitsu siemens
Si mund te gjej driverat e nje kompjuteri fujitsu siemens model Amilo L1003?
Ky kompjuter ka numer serial : ysne075875
Pamje nga device menager:
Text file i marre nga dxdiag i marre nga lap topi:My fujitsu.txt
Ju lutem shume me ndihmoni!
Me duhet te gjej patjeter driverat deri neser!
-
-
-
-
i/e regjistruar
Kėrkoj drejtues pėr kamerėn Philips
Perdori win x64 bit, por web kamera eshte philips SPC 200NC, Nuk kam gjetur driver, kushe mundet te me gjej driverin per web kameren, ju jam mirnjos, flm
-
-
-
-
Drejtues pėr telefonin samsung
tung te gjithve, kam nje telefon samsung sgh-d520, kam edhe kabllon per lidhje, me nevojitet kyqja me kompjuterin mirpo nuk kam drajver, mund te m'i gjej dikush apo ndonje webfaqe ku mund ti shkarkoj?
-
-
i/e regjistruar
Printer psc 950
Kush me ndihmon me drajverat e printerit HP PSC 950
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt