Close
Faqja 24 prej 134 FillimFillim ... 1422232425263474124 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 1338
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Redmond, WA, USA
    Postime
    181
    Citim Postuar mė parė nga bejmellaf
    Pershendetje te gjitheve

Nese keni mundesi te me tregoni se ku mund ta gjeje kete treiber/driver per kete HDisk IBM Ultrastar
    made by ibm storageproducts kft
    made in hungary
    model DDYS-T09170
    CAPACITY 9 GB

flm per mundin tuaj
    A ke SCSI adapter (p.sh. Adaptec 2930 Ultra)? SCSI adapter ėshtė njė PCI kartelė nė tė cilėn lidhen disqet e ngurta.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2005
    Postime
    103

Drejtues pėr kompjuterin Acer

Sa kam bler nje laptop ACER - aspire 3000 (aspire 3004LMi) por pa drrivera. Ka dikush qe mund te me ndihmoj se ku mund ti gjej keta drivera? I kam gjet ne faqen zyrtare te Acer por ishin ne ZIP dhe spo di si me i instalua.
    Ju falmn
    Fisniku

i/e regjistruar Maska e Lokjaa
    Anėtarėsuar
    04-09-2006
    Postime
    32
    q“far softweri kaj aj lopt top lokes,a po eshte “pa sistem, pra windows, etj e tjer... shpjegoja pak ma kjarret

Lokes diqka si e dyshymet kjo pune he he !?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2005
    Postime
    103

Driveri per ze, kartel grafike modem...

Ne kete komjuter / laptop kam te instaluar Windows XP professional por mjerisht me mungojn driverat e zerit, grafikes, modemit etj me nje fjal te gjitha. Kam shkarkuar nga faqja oficiele e www.acer.com driverat. Te njejtit ishin ne format ZIP kur provoje me e ndrydh at setup nuk mundem te instaloj.
    Qfar duhet bere ?

Anėtarėsuar
    04-09-2006
    Postime
    32
    lokes mendoj se ti kam gjet driverat, por me duhet edhe emri i Pllakes ame, a din se q“far pllake ke.

Anėtarėsuar
    04-09-2006
    Postime
    32
    http://support.acer-euro.com/drivers...3000_5000.html

Lokes kliko ne ket faqe edhe meeri kta thi drajvera, por loke perdore winrarin per ti hapur, nese se ke shko gjeje lkokes lodhe pak veten se ndryshe ske per te msuar, se ma mire loke me ta msue me nxan peshqi, se sa me ta fal nje peshk nje her, se me ta dhon nje gezohesh veq nje her e me te msue me nxan, gezohesh ter jeten pasha loken hajt lokes munov pak se nuk eshte diqka dilikate kjo, provoje lokes

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anėtarėsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    fisnik per te hapur file .zip shkarkoko winrar ose winzip.
    Por nqs ke XP prof i hap dhe ai pa nevojen e ketyre programeve.
    Klikoi dy here file.zip dhe ai hapet aty jepi insall .exe driverit qe ke shkarku.

ps: sa frike keni me thene qe e kam te vjedh mer papa.ska bir nane me te dhane pc te ri pa drivera se i merr gjysmen e dyqanit me gjygj pastaj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2005
    Postime
    103

Filet me drivera nese jan ne ZIP duhet qit ne nje folder dmth. me i lirua nga ZIP.

Citim Postuar mė parė nga fisniku29
    Sa kam bler nje laptop ACER - aspire 3000 (aspire 3004LMi) por pa drrivera. Ka dikush qe mund te me ndihmoj se ku mund ti gjej keta drivera? I kam gjet ne faqen zyrtare te Acer por ishin ne ZIP dhe spo di si me i instalua.
    Ju falmn
    Fisniku
    File te driverav nese jan ne zip duhet me i lirua nga zip dhe me i vendos me nje folder. Une driverat i kisha te gjetur por nuk dinja se si me i instalua. Sidoqoft ju falmn per ndihmen.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    34

Laptopi Nuk Ka Zėrim

Pershendetje per te gjith kam nje problme me laptop pentium 4 fujitsu siemens pas formatimit nuk kam zerim dhe keshtu kam provuar ti gjej driverat e zerit po si gjej dot , kerkoj ndihme nese dikush mund te me ndihmoj si ti gjej apo ku ti donwlodoj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Postime
    72
    Cfare chipset ka a eshte Intel Chipset?

A mund te thuash cfare modeli e ke?

se ka Lifebook ,Amilio PRO Amilio L P M Pa edhe ka shume modele.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •