kam formatuar pc por nuk kam driverat.kush me ndihmon ti shkarkoj nga interneti?pc im nuk ka internet por dua ti shkarkoj dhe ti marr me flesh pastaj.ju lutem me ndihmoni
kam formatuar pc por nuk kam driverat.kush me ndihmon ti shkarkoj nga interneti?pc im nuk ka internet por dua ti shkarkoj dhe ti marr me flesh pastaj.ju lutem me ndihmoni
cfare driver te duhen? modeli i PC te dhena te motherbordit etj etj se ndryshe nuk kam si te ndihmoj.
jep disa detaje
ose kerko ne google me modelin e PC tende drivers per tu shkarkuar.
nuk i ke disqet e formatimit?
vari leshte
Shkarko kete programin Kliko ketu.
Pasi ke download kete program, e instalon dhe gjeje emrin e MoBO - Motherboard, dhe kerkoji tek kompani e Mobo-s. Nese e ke kompjuterin e asambluar ateher shko tek device dhe kerkoje neper webet perkatese.
It's in that place where I put that thing that time.
Varet nga lloji i kompjuterit qe ke. p.sh po te kesh Sony do te shkosh tek faqja e tyre e internetit, do zgjedhesh support, Drives an Downloads, shkruaj modelin e kompjuterit ne kutine e modelit dhe kerko, do te jape nje liste me te gjithe Drivers qe te duhen, mer Network controller, Ethernet/wireless driver ne fillim e pastaj gjithe te tjeret ne te njejten menyre mund ti maresh nga Kompjuteri yt.
Kalofsh mire,
Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
https://chng.it/LqW9qg4bkD
po si me e gjet modelin e pc?se nuk di un.me duhen te gjitha driverat se nuk i kam disqet e formatimit
merre programin qe te ka ofruar Blue-Destroyer quhet Everest dhe i identifikon te gjitha pajisjet qe ka kompjuteri, pastaj mund te kerkosh ne google ne baze te emrit te pajisjes
ju lutem me ndihmoni.
nuk e di se a e lexove postimin tim apo jo, nese nuk identifikon pajisjet e kompjuterit ose nese nuk jep ca te dhena nuk ka shansa te ndihmon dikush,
kompjuteri im nuk ka internet dhe ky programi nuk u instaloka pa internet.si me ja bo per te gjet modelin?
po si ti jap keto te dhena.dua nje menyre per ti gjetur se ai programi nuk instalohet
Krijoni Kontakt