Close
Faqja 67 prej 134 FillimFillim ... 1757656667686977117 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 661 deri 670 prej 1338
    i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga Nolird Lexo Postimin
    Nese ke pentium III dhe ke te sintaluar Windows XP SP3 me siguri kompjuteri nuk punon shpejte, une do te thoja te instaloje linux si Ubuntu ose Fedora dhe nuk de kesh probleme me driverat pasi vet i ka nuk ka nevoj per instalim te tyre, distroja vet i ka, po nga windows ne linux eshte problem se duhet te lexojsh manuale per Linux dhe ta mesojsh ate, por megjithate zgjedhja eshte e jotja.
    Nuk e kam provuar nese eshte i ngadalshem me SP3 se nuk kam punuar shume qe ta shikoje se kam pasur vazhdimisht problem te tjera por ne dicka qe kam vene re eshte kur shikoj filma DVD nuk funksionojn mire klikimet pasi i beje ato kalon 1 minut e ca ndoshte edhe 5 minuta edhe pastaje nxier ate qe une kisha klikuar, edhe zeri vjen me shkaputje me Nero Show edhe e kam hequr DVD-n se nuk shtypja dot as gje as edhe Ctrl +Alt + Delete vetem kur hiqa DVD-n athere jepte te gjitha ato qe kisha klikuar. Por une mendoje se kjo eshte nga ajo se madherbordi nuk ka drive te instaluar se me SP2 nuk e kisha kete problem.
    Edhe per sa i perket Linux nuk me thoje sa vete ky edhe nese mund ta gjeje me thyer se tani kam mare XP edhe nuk jam ndonje me € shume qe ti ble te gjitha programet.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Nolird
    Anėtarėsuar
    19-04-2007
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    466
    Citim Postuar mė parė nga driniluka Lexo Postimin
    Nuk e kam provuar nese eshte i ngadalshem me SP3 se nuk kam punuar shume qe ta shikoje se kam pasur vazhdimisht problem te tjera por ne dicka qe kam vene re eshte kur shikoj filma DVD nuk funksionojn mire klikimet pasi i beje ato kalon 1 minut e ca ndoshte edhe 5 minuta edhe pastaje nxier ate qe une kisha klikuar, edhe zeri vjen me shkaputje me Nero Show edhe e kam hequr DVD-n se nuk shtypja dot as gje as edhe Ctrl +Alt + Delete vetem kur hiqa DVD-n athere jepte te gjitha ato qe kisha klikuar. Por une mendoje se kjo eshte nga ajo se madherbordi nuk ka drive te instaluar se me SP2 nuk e kisha kete problem.
    Edhe per sa i perket Linux nuk me thoje sa vete ky edhe nese mund ta gjeje me thyer se tani kam mare XP edhe nuk jam ndonje me € shume qe ti ble te gjitha programet.
    lol Linux eshte open source eshte me teper se free, pra eshte free nuk ke nevoj ta blesh, me teper per te dhe distrot lexo tek

www.linux.com po ashtu ktu mund te downladojsh linux (distrot), dhe ty ky webi tjeter shiqo per me shume mbi distrot

www.distrowatch.com

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071

Kam nevojė pėr drajverat e 'wireless'-it!

Kam nje LapTop eshte HP Compaq 6820s eshte me Windows VIsta Home Premium e kam formatuar dhe nuk po me punon Wirless dhe dhe nese kjo ka nevoj per driver setup wirless ka ndonje njeri qe tme ndihmoj?
    Shpresoj te me ndihmoni.

Kalofshit Mire

Shiko njehere ketu seksionin Network.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    A thua do me mbaroj pune?

Me fal per vonesen./Ti provoj njehere se nuk ka gje te sigurte...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    nejse se mbarova pune te flm Blood per ndihmen

Me ato linket apo jo?

Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Jo sepse asnjera nuk bente pune dhe i bona nje recovery windowsit dhe gjithcka ne rregull.

Ok atehere...Une ato gjeta ato te dhash ...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •