Kėrkoj driver tė wireless pėr njė laptop Acer Aspire 5920 pėr sistemin operativ Windows XP with SP2.
Mė duhen shumė shpejt nese mundeni tė mi gjeni dergomani njė link kėtu ose ne pm!
Kėrkoj driver tė wireless pėr njė laptop Acer Aspire 5920 pėr sistemin operativ Windows XP with SP2.
Mė duhen shumė shpejt nese mundeni tė mi gjeni dergomani njė link kėtu ose ne pm!
Nuk lejohet vendosja e lidhjeve ne firme
Hello!
Kam nje LapTop Acer Aspira 7520 por me mungojne disa drivera. Nuk e di nese do me ndihmonte ndokush te gjeja driverat qe me duhen.
Sistemi i operimit ka qene Windows Vista Home Edition, por e formatova dhe tani kam si sistem operimi Windows XP Service Pack2.
Ja dhe driverat qe me dalin me pikepyetje tek Device Manager:
1- Base System Device
2- Base System Device
3- Base System Device
4- Modem Device on High Definition Audio Bus
5- Video Controller (VGA Compatible) (Karta eshte nVidia GeForce 7000M me duket)
Sa me shpejt aq me mire, gjithmone nese mundeni.
Faleminderit!
Albanian Perandory
aulon shif tek kjo faqe:
http://support.acer-euro.com/drivers...k/as_5920.html
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ai_shoku : 15-11-2008 mė 13:58
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Benseven11, ne radhe te pare flm shume per pergjigjen. Tek kjo faqe isha njehere, por ketu mi jep driverat per Windows Vista, ndersa une tani kam instaluar Windows XP, keshtu qe nuk besoj te me bejne pune ato drivera.
Albanian Perandory
Nuk po hap teme tjeter meqe qenka nje teme per te njejtin tip Computer qe kam dhe une. Doja t'iu pyesja, perse ky laptop-i im, nuk me ruan IP, sa here restartohet, duhet te fus IP cdo here qe te lidhem ne internet, e theksoj qe lidhjen e kam me ADSL.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
mos jane per windows vista?
Nuk lejohet vendosja e lidhjeve ne firme
Duhet te dishe se si ne rastin tend ma ACER po ashtu dhe marka te tjera i realizojne Notebook-et per te funksionuar vetem me windows vista , dhe nuk mund ti besh doungrade sistemin operativ.
Mund te them se fatkeqesisht je i detyruar te perdoresh vetem windows vista.
Mos u mundo te instalosh kot windows xp dhe drivera per kete te fundit.
Sepse nje gabim me dreverin e Chips-it de djeg motherboardin.
Do te duket banale por eshte e vertet.
Duhet te heqesh dore nga XP
Krijoni Kontakt