ju lutem pėr ndihmė
Kam paisjen HP laserjet 3115,ėshtė all in one(shtypes,fax,copy,scan).Drejtuesit pėr shtypes i kam shkarkuar nga interneti kurse softin per scan kursesi nukpo mundem, Kush mund tė mė ndihmoj per te shkarkuar softin e Skanerti.
paraprakisht ju falemnderoj.
Pershendetje drini_gl,
Do te ishte mire sikur te kishe ruajtur disketat apo disqet origjinale qe vijne bashke me printerin, sepse softueri per printerin HP LaserJet eshte PaperPort, dhe per fat te keq ne internet gjendet vetem me pagese. Nje tjeter aplikim per familjen e produkteve HP eshte JetSuite, por eshte i veshtire te gjendet pa pagese ne internet.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 06-08-2008 mė 06:32
Sinqerisht te falemnderohem per ndihmen e ofruar.Per fat te mir softuerin per LaserJet 3151 te cilin ma keni preferuar PaperPort e kam gjetur dhe instaluar,por problemi nu ka te zgjidhur.Kur dua te skanoj tani permes PaperPort-it me paraqitet verejtja:Scanner is not found!Nese ke edhe ndonje keshill do te me ishte e mirseardhur
Sinqerisht drini
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 07-08-2008 mė 13:27
Ne nje postim me siper tregon se drajverin e printerit e ke marre nga interneti. A je i sigurt se drajveri qe ke marre eshte i duhuri, d.m.th. i pershtatet modelit te printerit tend?
Disa nga arsyet se pse nje skaner apo printer nuk njihet nga PaperPort ose nga nje aplikim i sistemit operativ jane:
1. Probleme me komunikimin me USB-ne,
2. Probleme me ngarkimin e drajverit te mjetit (qe vjen nga instalimi i keq ose i nje drajveri jo te duhur),
3. Moszgjedhje e rregullt e burimit te skanimit nga PaperPort,
4. Skaneri eshte i mbyllur,
5. Ne regjistrin e sistemit operativ ekzistojne drajverat e nje skaneri tjeter.
Shiko nese problemi yt zgjidhet duke patur parasysh nje nga keto shkaqe.
Ate printer merre dhe hidhe ne plehra se s'ben 1 lek.Rezolucion 600dpi,shpejtesia 6 faqe ne minute.turpi botes.Printeri nuk punon ne windows xp dhe vista pasi eshte model shume i vjeter,drajverat e shkruar jane krijuar per windows 98 dhe 2000 dhe nuk punojne per xp dhe vista.Kjo eshte arsyeja qe te jep mesazh gabimi"port not found"
Kerkesat qe ka printeri per sistemin.
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...ypeId=18972#A4
Kurre mos ble printera te vjeter,pasi rezolucioni eshte shume i ulet,printeri eshte shume i ngadalte dhe nuk punon ne xp ose vista.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlooD_VenoM : 09-08-2008 mė 09:32
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
i nderuari benseven11
te falemnderit per keshillen dhe vleresimin e qmimit ne lek te ketij printeri,por sa per skjarim jam i detyruar te pergjigjem: aq me ben mua se sa ka vler kjo paisje 1 apo 1 qind mij lek,krejt njejt.Nuk e kam qellimin qe ta vleresoj por qe ta rregulloj dhe ta futi ne funksion e ndoshta te nesermen do ta hedhi,kete ja kam ngarkuar si detyr vehtes sime dhe me apo pa ndihmen tende do ta rregulloj,ose se paku nuk do te pushoj se kerkuari zgjidhje tjera per te.
drini
Nqs perdor windows xp,nuk ka driver per ate printer.Pa driver printeri nuk punon.Ai printer punon vetem ne windows 98.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt