Close
Faqja 53 prej 134 FillimFillim ... 343515253545563103 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 521 deri 530 prej 1338
    i/e regjistruar Maska e manny
    Anėtarėsuar
    27-07-2006
    Postime
    9

Si dhe ku mund tė gjej driver-a tė pėrshtatshėm?

Pėrshendetje
    Nese mund tė me tregoj dikush se ku mund ti gjej driver-at e pėrshtatshėm pėr kėtė Pllakė Amė pėrkatėsisht Kartelen e zėrit. Kam shikuar ne shume faqe pėr driver-a mirėpo nuk kam mundur ti siguroj 'free'. Do i isha mirėnjohės dhe falenderues nese me kishte ndimuar dikush ne lidhje ne kėtė problem.

Lloji i PC ėshtė HP
    Pllaka Amė : Hewlett-Packard HP d530 CMT(DC577AV)
    Kartela e zėrit: Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3]

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    55

Angry Nuk mundem ta gjej drejtuesin e kartes grafike

Ju kisha lutur juve ekspert te me ndihmoni ne gjetjen e kartes grafike ngase kam gati 1 muaj qe po mundohem ta gje po spo mundem, e provova me programin unknow device dhe programin my Drivers po nuk funksionon, tash me ka mbetur vetem qe ta hapi kompjuterin dhe ta shoh modelin e kartes por eshte fakt se nuk e di cila eshte dhe si duket karta grafike. Vetem e di se mbi pllaken ame shkruan MSI dhe dhe mbi kompjuter me shkruan DELUX!! vetem kaq.... flm

i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209
    Merre ket program : EVERSE dhe instaloje ne kompjuter , hap programin dhe tek Display merr emrin e kartes grafike dhe posotoje ketu te shohim se ēmund te bejm.

Ose na jep modelin e pc qe ke ti me serialin e pc...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    55

Exclamation Ndihme ne gjetjen e drejtuesit per karten grafike

Jam munduar ne gjetjen e kartes grafike por nuk mundem, ju kisha lutur te me ndihmoni. ja te dhenat per kompjuterin tim:
    Processor(CPU)- intel celerom D 2.53Ghz
    Motherboard- MSI PM8M3-V
    Memory- 256 MB DDR
    Hard Disc-80 GB
    Graphic Card 128 MB unknown.

i/e regjistruar Maska e pellumbi
    Anėtarėsuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    Pershendetje,

Formatova laptopin tim nga Vista ne XP, kam gjetur driverat por jo te gjitha, ka mundesi ndonje te me jape nje ndihme?
    1) Blutooth device
    2) Ethernet Controller.
    te dhenat e laptopit jane: HP Pavilion seria DV2000, Servis tag: DV2630ea
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01179831&cc=us&lc=en&dlc=en&product=3562216
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 03-06-2008 mė 19:56
    Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.

djal i mirė Maska e YPSILONI
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    Atje ku kam rehatin (USA)
    Postime
    103
    Po te futesh tek website i HP aty ajo i kerkon dhe i instalon vete driverat qe mungojn,dhe un kam nje LT Dell te ri dhe nuk e suport po ta heq Visten dhe te ve XP,ndersa te vjetrit e supporton,provoje njeher dhe na thuaj mbasi te futesh ne hp.com
    LA LAKERS4EVER

Probleme me kamerėn e laptopit

Posodeoj kete notebock.

HP Pavilion tx 2000

Kam problem me Webcam qe ka te integruar,
    Drejtuesit qe kam marr nga Hp Ueb seit nuk me kan ndihmuar asgje...

Ju kisha lutur per me shume ndihme...

me rrespet
    ADi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-05-2008
    Vendndodhja
    Middle East
    Postime
    243
    Citim Postuar mė parė nga el7 Lexo Postimin
    Faleminderit se me duhej nje i tille,por ka dhe nje program qe i mbledh gjithe driver dhe i ruan diku? Nqs e ke ma dergo.

po eshte nje program shum i mir ka mundesi qe ti ruaj Driverat ne format .exe, .zip etj

Shkarko ketu: http://www.driver-soft.com/drivergenius.html

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    55
    Athere pasi qe ne PC i kam te intaluar dy sisteme operative(dual bot) edhe XP edhe LINUX, ubuntu i njeh automatikisht driverat keshtu qe mundesh ti identifikosh ato drivera qe ne xp nuk njihen. Ather ne driverin e kartes grafike tek ubuntu nuk jam i sigurt a eshte kjo por shenon kshtu: VT8237 ISA bridge [KT600/K8T800/K8T890 South],
    po i postoj te dy rezultatet e te dy sistemeve operative te device manager dhe driverat qe mungojn ne xp dhe nese mundeni te me ndihmoni ne gjetjen e tyre.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •