Close
Faqja 50 prej 134 FillimFillim ... 40484950515260100 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 491 deri 500 prej 1338
    Veshtroje me mire kameren se duhet te kete patjeter ndonje gje..Ose po ashtu te kutia jote qe e ke bler duhet te jete...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-04-2005
    Postime
    57
    nuk e kam kutine. Gjithesesi nga ato kamerat qe jane tek faqja e CROWN ,"CM-W104" ajo i perngjan pak ketij llojit por se nuk eshte tamam si ajo.
    Ishim mire atehere kur ishim keq!?

i/e regjistruar Maska e Angelino01
    Anėtarėsuar
    22-11-2006
    Postime
    44

Si mund te gjej driverat

Kame nje kompjter intel pentium 4 cpu2.8 G Hz 512 ram, asrock intel via ive 10 versioni 1.0. I kame bere riformatim por nuk kam drejtuesi
    e audios, vidios etj. Dhe me e keqja eshte se nuk di te shikoj se cfare drejtuesish duhen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 15-03-2008 mė 14:09

Nuk po te kuptoj mo vlla.Ti me sa ke vene re nga perdrimi nuk ke audio as karte grafike?
    Nqs te del keshtu: je ne rregull nuk te mungon asnje driver nqs te del keshtu: atehere te mungojne driverat me pikpyetje dhe me pikecuditese..
    Sa per driverat te shikoj njehere mos i gjej.Pac Fat...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Duhet dhene modeli i sakte i madherbordit.Perdoret ky program.
    HWinfo32 http://www.hwinfo.sk/files/hw32_178.exe

Instalimi i drejtuesve kėrkon instalimin e Service Pack 1

Pasi formatova kompjuterin, per te instaluar driverat me kerkon service pack 1 dhe 4. I gjeta tek microsoft.com por kur dua ti instaloj shiriti vete deri ne mes. Ku mund ti gjej keto sepse pa keto nuk mund te instaloj driverat.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 21-03-2008 mė 00:39

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Nuk jam i sigurt nese keto "Service Pack"-et kane te bejne me ato te Windows XP apo me te programit te cilin po instalon. Gjithsesi, ka nje menyre se si mund ta shikosh se ēfare "Service Pack" perdor kompjuteri yt.

Shko ne 'Start', 'Control Panel', dhe hap 'System' (duke menduar se e ke sistemin ne anglisht). Kur te hapet nje dritare, shiko tek 'System:' se ēfare te dhenash ke dhe tregoji ketu. Nese e ke blere CD-ne e Windows kohet e fundit, atehere eshte e pamundur qe te mos e kete te parainstaluar SP2 (Service Pack 2). Sa per SP4, nuk e di, por me i fundit qe eshte akoma ne pune eshte SP3.

SP4-n e kam pare vetem per Windows 2000. Mos po perdor edhe ti Windows 2000?

Sa per informacion, "Service Pack"-et eshte nje paketė me sherbime, lol, e cila rregullon disa gabime te vena re nga perdoruesit ose programuesit ne versionin e pare qe nje Windows del ne treg. Ato zakonisht jane teper te nevojshme, dhe duhen instaluar gjithmone paketat me te fundit.

Atehere, une kompjuterin e kam xp ne anglisht. Per te instaluar driverat ajo thote se eshte e domosdoshme te jete e instaluar windows xp service pack 1 dhe 4. Si ka mundesi qe kur e formatova kompjuterin nuk jane instaluar keto service packet?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 21-03-2008 mė 00:40

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Ndiq udhezimet ne posten time te meparshme, ne paragrafin e dyte, dhe me trego se ēfare te del.

Ku e ke gjetur kete versionin e Windows-it qe ke instaluar? A eshte origjinal? Ēfare drajverash do qe te instalosh (te kartes se zerit, grafike, apo tjeter)?

"Service Pack"-u nuk instalohet automatikisht nese nuk gjendet qe me pare ne CD-ne apo DVD-ne nga ku po provon te instalosh sistemin operativ; ai duhet te jete pjese e vete CD-se apo DVD-se, pra te jete pjese e Windows-it qe po provon te instalosh. Sigurisht qe mund ta shkarkosh nga interneti dhe me pas ta instalosh, por nuk e kuptoj pse te ngec. A ke ndonje antivirus te fuqishem, i cili mbase mund te nderhyje tek kjo? Nuk kam pasur ndonje eksperience te tille me pare, ndaj nuk mund te te ndihmoj me teper.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 20-03-2008 mė 15:06

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Keto mund te i besh Download online tek www.Microsoft.com !! Duke shkruar Service Pack 1 apo ca kerkon!!.. dhe tani te del info dicka lidhje me te 100%..

Un per vete skam dijeni shum por Microsoft.com te ndihmon ..

Gjith te mirat.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •